1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ben Ersan'ın Adanaspor'dan alınması için Beşiktaş Beşiktaş dediğini düşünüyorum. Yıldızı iyice parlayınca zaten her takım isteyecektir. Yaptığı açıklamada o zamanın şartları yüzünden elinde patladı. Orhan Şam'ın açıklamalarını dinledim. Fenerliyim, istediğim takıma geldim gibi konuşmadı çok hoşuma gitti. Türkiye'nin büyük klüplerinden birine geldim tarzı yaklaşması geleceği için doğru bir adımdı. Ersan'da Beşiktaş'ta oynamak gurur verir deseydi keşke.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Ben Ersan'ın Adanaspor'dan alınması için Beşiktaş Beşiktaş dediğini düşünüyorum. Yıldızı iyice parlayınca zaten her takım isteyecektir. Yaptığı açıklamada elinde patladı. Orhan Şam'ın açıklamarını dinledim. Fenerliyim, istediğim takıma geldim gibi konuşmadı çok hoşuma gitti. Türkiye'nin büyük klüplerinden birine geldim tarzı yaklaşması geleceği için doğru bir adımdı.

Aynen bende beğendim konuşmasını gayet profesyoneldi.Adam başka takımı tutuyor olabilir veya Fenerli olabilir ancak sen şuan profesyonel futbolcusun bırak bu konuyuda büyük kulübe gelmenin,ünlü olmanın,para kazanmanın,futbol oynamanın keyfine bak Orhanda bunu yaptı aferin.

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Ben Ersan'ın Adanaspor'dan alınması için Beşiktaş Beşiktaş dediğini düşünüyorum. Yıldızı iyice parlayınca zaten her takım isteyecektir. Yaptığı açıklamada o zamanın şartları yüzünden elinde patladı. Orhan Şam'ın açıklamalarını dinledim. Fenerliyim, istediğim takıma geldim gibi konuşmadı çok hoşuma gitti. Türkiye'nin büyük klüplerinden birine geldim tarzı yaklaşması geleceği için doğru bir adımdı. Ersan'da Beşiktaş'ta oynamak gurur verir deseydi keşke.

Şimdi Ersan'ın daha Beşiktaş ile adı bile geçmeden Beşiktaşlı olduğunu, hatta odasının beyaz döşenmiş olduğunu bir cebimize koyalım. Çocuk büyük bir kısmetle de istediği takıma geliyor. Beğeniliyor da, önü açık. Elbette istediğini söyleyecek.

Bunu M. Topuz ile karıştırmamak lazım. Mehmet çocukluğundan beri tuttuğu takımda oynayıp da çok başarılı bir sezon geçirmemişti. Kiralık dahi olsa Beşiktaşta forma giyen Beşiktaşlı adamı, bonservisini alıyoruz diye koparmaya çalışmakla anadolu kulübünde parlamış bir futbolcuyu almak için yarışmak aynı şeyler değildir.

Çok değil 8-9 sene önce Mondragon (ki baktığınızda elin kolombiyalısıydı o zamanlar, Gs ile ne kadar gönül bağı olabilirdi - hatta eşinin Galatasaraylılar tarafından tehdit edildiği dahi söylenmişti, Beşiktaş'a gitmesin diye.) Gs'de kiralıkken Bjk tarafından alınmaya çalışıldığında "Mondragon Galatasaraylı, Bjk'ye gitmek değil burada kalmak istiyor, aslansın, kaplansın Mondi" denirken, birebir aynı durumdaki Ersan'ın senelerdir tuttuğu takımda kalmak istemesi fazlasıyla makul ve yadırganamayacak bir durumdur.

Neyse, Eğer Ersan Beşiktaş'ta kalırsa son 2 haftada neler olduğunu anlatır. Yok bir şekilde ikna edilip Galatasaray'a giderse, Mehmet Topuz'un yaptığını yapıp susacaktır.

Mesaj Yetkileri