Karamürsel'e de dört dörtlük tarife uyguluyoruz
Karamürsel'e de dört dörtlük tarife uyguluyoruz
Ve beklenen son geldiArtık Süper Amatör'deyiz. Sonraki 4 maçımızı asistana bırakacağım.
Güzel sezonumuzu güzel noktaladık. Asistan sağolsun, 4 maçta 4 galibiyet elde etmiş, bu sezonu da 1 beraberlik haricinde 100%'lük performansla kapattık. Kariyerimde daha hiç mağlup olmadım, bakalım işler Süper Amatör'de değişecek mi
Bölgesel lig ödüllerinde de bireysel performansıyla göz dolduran oyuncularımız başkasına ödül bırakmadı...
Escalante ile ne yazık ki son sezonumuz, kendisi de gitmek istedi, ben de yabancı sınırlamasından dolayı göndermeye sıcak bakıyorum. Gelen parayla transfer yapmayı değil, altyapımızı ve idman tesislerimizi geliştirmek istiyorum.
Seneye de bizimle olacak yerli statüsünde oynayan Kazak pasaportlu Zimmermann, çok istikrarlı bir performansla oynadı tüm sezon ve hak ettiği ödülü kazandı.
İşler şu an yolunda gidiyor, hatasız geçirdiğimiz iki sezonun ardından bizi yabancı sınırlamasından dolayı ve kulüplerin güçlenmesinden dolayı zorlanacağımız bir sezon bekliyor. Herhalde namağlupluk serim bitecek ama kimbilirO değil de başkandan hala bana kontrat önermesini bekliyorum...
Ve artık tamamen profesyonel oluyoruzMedya bizi 13. olarak görüyor.
Ligde bizi zorlayacak Linyit ve 1453 Trabzon'u görüyorum. Yabancı sınırlaması öncekilerdeki gibi 2 olsa kolayca 2. Lig B'nin yolunu tutardık. Bakalım, transferler birazdan