Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 122 sonuç

Konu: Yerel Amatörden Süper Lig'e! | Dikilitaşspor | 7. Sezon

Default Yerel Amatörden Süper Lig'e! | Dikilitaşspor | 7. Sezon

Merhaba, öncelikle söyleyeceğim bu sitedeki ilk kariyerim olsa da, CM 01-02'den beri aralıksız olmasa da, menajerlik işleriyle uğraşan bir oyuncuyum Başka sitelerde pek çok kariyerlerim ve turnuva şampiyonluklarım oldu. FM 2008'den beri her sene sadece tuttuğum takım Galatasaray'la bir kariyer yaptım, doğrusunu söylemek gerekirse bu sezonki oyuna kadar, hiçbiri FM 2008 kadar ilgimi çekemedi. Ancak bu sene FM'yi başarılı buldum, ve Galatasaray'dan başka takımlarla da kariyer yaptım, onlardan da zevk aldım. Kariyerimi paylaşmak içinse amatör lig yaması sayesinde seçtiğim, oturduğum yerin takımı, İstanbul'un eski ama yeni yeni kalabalıklaşan ilçelerinden Dikilitaş'ın mütevazi takımı DİKİLİTAŞSPOR'u seçtim.

Semtin nerede olduğu hakkında kısa bilgi isteyenler buraya bakabilirler.

Laf salatasını bırakıp sadede gelirsek, geçmiş deneyimi Pazar Ligi Topçusu, yani çok düşük bir saygınlıkla başladım. Mücadele ettiğimiz Yerel Amatör Lig, 11. grupta medya bizi 1. olarak gösterdiğinden transfer yaparken, ligimizin kalitesinin üstünde adam alırken sıkıntı yaşamadık. Yaptığımız transferlerle kadromuzu baştan şekillendirdik ve ligin altını üstüne getirdik. İlk sezonun çok heyecansız geçtiğini söyleyebilirim, grubumuzu birinci tamamlamayı garantilediğimizde nitekim aylardan Şubat'tı ve 10'dan fazla maç kalmıştı. Ondan sonra sezon sonuna kadar tatile bıraktım zaten. İlk sezondan bazı önemli ayrıntıları paylaşayım.

Lig tablosu gördüğünüz gibi, ezici bir üstünlükle namağlup ligimizi bitirdik. Transferlerimizse şöyle:

Takımın 34 golle en golcü ismi Arjantinli Escalante ve 33 golle onu izleyen zenci forvetimiz, Aoudou'nun profilleriyse sırasıyla şöyle:

FACUNDO ESCALANTE

MOHAMED AOUDOU

Geçen sezonu bu şekilde çok rahat geçirdikten sonra, Bölgesel Amatör'e yükselmemizle kulübün durumu amatörden, Yarı-Profesyonele çıktı ve bu sayede oyuncularımızın bonservisini elimizde bulundurma imkanı oldu, bu sayede Burak Taşçı, Burak Tok gibi kaliteli genç oyuncularımızın bonservissiz, sadece compensation ödenerek takımdan ayrılmasını engelliyoruz. 2. sezonumuzun başında, yani şu anki kulüp bilgilerimiz şöyle,

Takım kadromuz,

Geçen yıl Escalante ile beraber takımın yükselişinde önemli pay sahibi olan Aoudou, meşhur cruciate ligaments yüzünden 8-9 ay sahalardan uzak kalacak. Neyse ki geçen yaz 16 yaşındaki Hajduk alt yapısından çıkma bonservissiz forvet, Hırvat Marko Livaja ile sözleşme imzalamıştık, 18 olduğu zaman takıma katılıyordu. Bu sezon takıma katılan tek oyuncu o oldu. 26 Ağustos'ta 18'ini bitirip, 19'undan gün aldı ve takıma katıldı. Biz de federasyona yabancı kontenjanından Escalante ve onun ismini verdik. Onun da profili şöyle:

MARKO LIVAJA

2011-12 Sezonu Transfer Tablomuz

Şu an için medya bizi 2. gösteriyor, ancak geçen seneki gibi çok rahat bir şekilde grubumuzu 1. tamamlayıp Süper Amatör'e çıkacağımızı düşünüyorum. Bana göre tek sorunumuz takımın en önemli oyuncusu Escalante'nin yabancı olması ve seneye Bölgesel ve Yerel'deki 2 yabancılık kontenjanın, Süper Amatör'de olmaması. Mecbur Escalante'yi, Livaja'yı ve Aoudou'yu seneye başka takımlara kiralayacağız. Artık gelecek sezon olsun onu da o zaman düşünelim Kadrodaki dikkat çeken oyuncuların profillerini de yavaş yavaş sonraki postlarımda paylaşacağım.

Kariyer için yorumlarınızı, önerilerinizi esirgemeyin. Kariyer zaman azlığından dolayı biraz ağır aksak ilerleyecek ama, olsun artık.

Kariyer kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu,zevkli bir kariyer olur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Başarılar dilerim, Livaja kaliteli bir oyuncu.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Ligin ilk ve ikinci haftasında işler beklediğim gibi iyi gidiyor. Medya tarafından 1. gösterilen Plajyoluspor'u rahat geçtik.

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Başarılar dilerim, Livaja kaliteli bir oyuncu.
    Livaja'dan çok beklentim var, Escalante ile beraber Süper Lig'de bile takımın hücum yükünü çekmelerini bekliyorum.

İşler iyi gitmeye devam ediyor. Livaja da golle tanıştı Maçları ezerek kazandığımızdan, ss'leri bu şekilde sunmaya karar verdim, çabuk çabuk geçmek için.

Bir de profil verelim, Kazakistan pasaportu da olduğundan yerli statüsünde oynayan, Arthur Zimmermann. Sol kanatta çok iyi işler yapıyor, yaşı da elverişli olduğundan 2-3 yıl daha oynayabilmesini bekliyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Başarılar

Yarıya girilirken, yine çok rahatız, 100%'lük performansımızla Süper Amatör'e tam gaz koşuyoruz

İlk puan kaybımızı yaşadık. Yine de çok sağlam bir performansla yolumuza devam ediyoruz.

Takımın yıldızı Arjantinli Escalante, devre arasında transfer olmak istedi. Biz de bu transfere sıcak bakıyoruz, sezon sonunda gidebileceğini söyledik. Malum seneye yabancı sınırımız 0, o yüzden eski yıldızlarımız Aoudou ve Escalante'yi satmamız gerekecek. Oradan gelen parayla iyi yerliler almayı düşünüyoruz, bakalım, daha zaman var.

3-4 maç sonra şampiyonluğu garantileyip kalan maçları asistana bırakmayı düşünüyoruz.

Karamürsel'e de dört dörtlük tarife uyguluyoruz

Ve beklenen son geldi Artık Süper Amatör'deyiz. Sonraki 4 maçımızı asistana bırakacağım.

Güzel sezonumuzu güzel noktaladık. Asistan sağolsun, 4 maçta 4 galibiyet elde etmiş, bu sezonu da 1 beraberlik haricinde 100%'lük performansla kapattık. Kariyerimde daha hiç mağlup olmadım, bakalım işler Süper Amatör'de değişecek mi

Bölgesel lig ödüllerinde de bireysel performansıyla göz dolduran oyuncularımız başkasına ödül bırakmadı...

Escalante ile ne yazık ki son sezonumuz, kendisi de gitmek istedi, ben de yabancı sınırlamasından dolayı göndermeye sıcak bakıyorum. Gelen parayla transfer yapmayı değil, altyapımızı ve idman tesislerimizi geliştirmek istiyorum.

Seneye de bizimle olacak yerli statüsünde oynayan Kazak pasaportlu Zimmermann, çok istikrarlı bir performansla oynadı tüm sezon ve hak ettiği ödülü kazandı.

İşler şu an yolunda gidiyor, hatasız geçirdiğimiz iki sezonun ardından bizi yabancı sınırlamasından dolayı ve kulüplerin güçlenmesinden dolayı zorlanacağımız bir sezon bekliyor. Herhalde namağlupluk serim bitecek ama kimbilir O değil de başkandan hala bana kontrat önermesini bekliyorum...

Ve artık tamamen profesyonel oluyoruz Medya bizi 13. olarak görüyor.

Ligde bizi zorlayacak Linyit ve 1453 Trabzon'u görüyorum. Yabancı sınırlaması öncekilerdeki gibi 2 olsa kolayca 2. Lig B'nin yolunu tutardık. Bakalım, transferler birazdan

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Başarılar diliyorum Liginde ilk 6 ya girmelisin :P

Bu sene yabancı sınırlaması sebebiyle forvet hattımızı tamamen yenilememiz gerekti. Escalante'yi ve Aoudou'yu güzel fiyatlara satıp, gelecekte çok iyi işler yapacak Livaja'yı da Adana Demirspor'a kiraladık.

GELENLER

GİDENLER

YENİ TRANSFERLERİN PROFİLLERİ

Ferhat Poyraz ve Taha Yalçıner bize ileride de çok katkı sağlayacak oyuncular. Kadromuz play-off'u zorlayacak nitelikte. Bu sene play-off'tan, olmadı seneye şampiyon olarak 2. Lig B'ye çıkarız gibime geliyor

Hazırlık maçlarımız da böyle geçti. Asistana bıraktık zaten, çok önemi yok. Sezonun ilk maçları birazdan.

5 maçımız sonunda 2 galibiyet 2 beraberlik 1 mağlubiyet aldık. Son dakikalarda yediğimiz goller çok fazla puan kaybetmemize sebep oldu. İlerleyen haftalarda son dakikalarda puan kaybetmemeye bakmamız gerek.

Şu an için 7 puanla istediğimiz yerlerden çok da uzak değiliz. İlerleyen haftalarda yeni transferlerin takıma adapte olmasıyla performansın artacağını düşünüyorum.

Takım hızla oturdu. Tek forvetimiz Hasan Duman çalışmaya başlayınca puanlar rahat gelmeye başladı. 3 puanları toplamaya başlayınca ligde yukarılara da çıktık. Linyit maçında şansımız yanımızdaydı, oradan 3 puan almamız çok iyi oldu. 2. Lig B'ye bu sene çıkabilirsek gerçekten enfes olacak, ama bakalım

Kariyer bence güzel gidiyor, alt liglerde olduğundan fazla ilgi çekmediğimi biliyorum ama kariyeri takip edenler arada yorum yaparsa güzel olur Kendi liglerimden çok bilgi
    verdim, dünyadan haberler vereyim biraz da

1461 Trabzon maçı hariç hep ezerek oynadık. Çok iyi bir form tutturduk. Hedefimiz olarak ligin üst kısmında bitirmeyi koymuştuk, bu formumuzu sürdürürsek şampiyonluğa gideceğiz, ki bu da inanılmaz olur. Osman Köse bu sene çok iyi oynuyor, kanatlarda Ferhat'la Osman çok iyi işler yapıyorlar. Kritik maçlarda da stoperlerimiz duran toplardan attıkları gollerle takımı götürüyor. Kısaca her şey iyi gidiyor, şampiyonluk hayal değil.

Başarı geliyor, hedefler değişiyor

Kullandığım resim yükleme sitesi patlayınca, üstteki SS'ler yalan oldu. Fikstür şeklinde tekrar koyuyorum.

18. - 22. HAFTALAR

19. Haftadan sonra verilen ara bize yaramadı. Muhteşem galibiyet çizgimiz biraz duruldu, ancak rakiplerimizin de puan kaybetmesiyle aradaki farkı biraz daha da açtık.

Last edited by JuddTrump : 06.Haziran.2011 at 20:26

son ss'ler görünmüyor ancak başarılar dilerim uzun soluklu zevkli bir kariyer olacak

Quote Originally Posted by cengavs View Post
    son ss'ler görünmüyor ancak başarılar dilerim uzun soluklu zevkli bir kariyer olacak
    Evet ne yazık ki son SS'lerden öncekiler patladı. Yine de fikstür şeklinde tekrar koydum, teşekkür ederim, hedefim Dikilitaş'la Süper Lig'de şampiyonluk. Yani bir 10 sezonu en az görürüm gibi.

23. - 29. HAFTALAR

[img]http://i1237.photobucket.com/albums/ff471/JuddTrump/KarssporvDikilitasSplitView.png[img]

[img]http://i1237.photobucket.com/albums/ff471/JuddTrump/KkekmecesporvDikilitasSplitView.png[img]

Kolay bir 2. yarı olmuyor, ilk devredeki flaş galibiyetlerimize bağlayamadık. Sakatlıklar, cezalar bunda etkili oldu, yine de 1461'le aramızdaki farkı koruduk.

Bundan sonra tüm maçlarımızı kazanmak, 1461'e de kendi sahalarında kaybetmemek hedefimiz. Şampiyonluk gelirse muhteşem olacak. Play-off'lara kalmak istemiyoruz.

Bu iş biter şampiyonsun

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
    Bu iş biter şampiyonsun
    Bakalım, 4 maç kaldı, 1461'i deplasmanda yenerek şampiyonluğu ilan etmek en büyük hayalim.

Çok kritik bir maçtı. Golü yedikten sonra maçı çevirmek için limizden geleni yaptık, 1461'in Menemen Belediye'yi 2-1 yendiği haftada Hasan'ın performansıyla 6 puanlık farkı koruduk.

Kariyerinde başarılar ben de takip ediyorum. Çok güzel bir kariyer.

Quote Originally Posted by abukolik2 View Post
    Kariyerinde başarılar ben de takip ediyorum. Çok güzel bir kariyer.

Sağol dostum

Artık şampiy.. diyebiliriz, 1461'in puan kaybettiği hafta, 3 puanı çok rahat aldık. Ver elini 2. Lig B Şimdiki maçımız 1461 ile, onları da kendi sahalarında mağlup edip şampiyonluğu güzel bitirmek istiyoruz.

Hasan Duman Ödemiş Belediye maçındaki sakatlığından dolayı 2 hafta yok. 1461 maçında oynayamayacak.

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri