Merhaba, öncelikle söyleyeceğim bu sitedeki ilk kariyerim olsa da, CM 01-02'den beri aralıksız olmasa da, menajerlik işleriyle uğraşan bir oyuncuyum

Başka sitelerde pek çok kariyerlerim ve turnuva şampiyonluklarım oldu. FM 2008'den beri her sene sadece tuttuğum takım Galatasaray'la bir kariyer yaptım, doğrusunu söylemek gerekirse bu sezonki oyuna kadar, hiçbiri FM 2008 kadar ilgimi çekemedi. Ancak bu sene FM'yi başarılı buldum, ve Galatasaray'dan başka takımlarla da kariyer yaptım, onlardan da zevk aldım. Kariyerimi paylaşmak içinse amatör lig yaması sayesinde seçtiğim, oturduğum yerin takımı, İstanbul'un eski ama yeni yeni kalabalıklaşan ilçelerinden Dikilitaş'ın mütevazi takımı
DİKİLİTAŞSPOR'u seçtim.
Semtin nerede olduğu hakkında kısa bilgi isteyenler
buraya bakabilirler.
Laf salatasını bırakıp sadede gelirsek, geçmiş deneyimi Pazar Ligi Topçusu, yani çok düşük bir saygınlıkla başladım. Mücadele ettiğimiz Yerel Amatör Lig, 11. grupta medya bizi 1. olarak gösterdiğinden transfer yaparken, ligimizin kalitesinin üstünde adam alırken sıkıntı yaşamadık. Yaptığımız transferlerle kadromuzu baştan şekillendirdik ve ligin altını üstüne getirdik. İlk sezonun çok heyecansız geçtiğini söyleyebilirim, grubumuzu birinci tamamlamayı garantilediğimizde nitekim aylardan Şubat'tı

ve 10'dan fazla maç kalmıştı. Ondan sonra sezon sonuna kadar tatile bıraktım zaten. İlk sezondan bazı önemli ayrıntıları paylaşayım.
Lig tablosu gördüğünüz gibi, ezici bir üstünlükle namağlup ligimizi bitirdik. Transferlerimizse şöyle:
Takımın 34 golle en golcü ismi Arjantinli Escalante ve 33 golle onu izleyen zenci forvetimiz, Aoudou'nun profilleriyse sırasıyla şöyle:
FACUNDO ESCALANTE
MOHAMED AOUDOU
Geçen sezonu bu şekilde çok rahat geçirdikten sonra, Bölgesel Amatör'e yükselmemizle kulübün durumu amatörden, Yarı-Profesyonele çıktı ve bu sayede oyuncularımızın bonservisini elimizde bulundurma imkanı oldu, bu sayede Burak Taşçı, Burak Tok gibi kaliteli genç oyuncularımızın bonservissiz, sadece compensation ödenerek takımdan ayrılmasını engelliyoruz. 2. sezonumuzun başında, yani şu anki kulüp bilgilerimiz şöyle,
Takım kadromuz,
Geçen yıl Escalante ile beraber takımın yükselişinde önemli pay sahibi olan Aoudou, meşhur cruciate ligaments yüzünden 8-9 ay sahalardan uzak kalacak. Neyse ki geçen yaz 16 yaşındaki Hajduk alt yapısından çıkma bonservissiz forvet, Hırvat Marko Livaja ile sözleşme imzalamıştık, 18 olduğu zaman takıma katılıyordu. Bu sezon takıma katılan tek oyuncu o oldu. 26 Ağustos'ta 18'ini bitirip, 19'undan gün aldı ve takıma katıldı. Biz de federasyona yabancı kontenjanından Escalante ve onun ismini verdik. Onun da profili şöyle:
MARKO LIVAJA
2011-12 Sezonu Transfer Tablomuz
Şu an için medya bizi 2. gösteriyor, ancak geçen seneki gibi çok rahat bir şekilde grubumuzu 1. tamamlayıp Süper Amatör'e çıkacağımızı düşünüyorum. Bana göre tek sorunumuz takımın en önemli oyuncusu Escalante'nin yabancı olması ve seneye Bölgesel ve Yerel'deki 2 yabancılık kontenjanın, Süper Amatör'de olmaması. Mecbur Escalante'yi, Livaja'yı ve Aoudou'yu seneye başka takımlara kiralayacağız. Artık gelecek sezon olsun onu da o zaman düşünelim

Kadrodaki dikkat çeken oyuncuların profillerini de yavaş yavaş sonraki postlarımda paylaşacağım.
Kariyer için yorumlarınızı, önerilerinizi esirgemeyin. Kariyer zaman azlığından dolayı biraz ağır aksak ilerleyecek ama, olsun artık.
Kariyer kurallarını okudum ve kabul ediyorum.