Lig başladı. Antep çok heyecanlı ve az gollü bir ilk yarı geçirdi.İşte o maçların ss'leri:
STSL 1. HAFTA

İlk hafta maçında birçok eksiğimiz olmasına rağmen deplasmanda 3 puanı aldık. Güzel bir galibiyet.
STSL 2. HAFTA

Sağol Ankaragücü. Son dakikada gelen golle biraz kuşkulandık ama 3 puanı kaptırmadık.
STSL 3. HAFTA

Rahat bir galibiyet aldık. İyi gidiyoruz, beklemediğimiz bir başlangıç oldu.
STSL 4. HAFTA

Popov'dan çok memnunum.
STSL 5. HAFTA

İlk puan kaybımızı yaşadık, olsun 
STSL 6. HAFTA

Şanssız bir gol yedik ama sistemi attacking'e çevirince çok pozisyon bulduk. Golü böyle bir dakikada bulduğumuza bakmayın, kazanabilirdik bile. Ama Bursa deplasmanından 1 puan almak da iyi 
STSL 7. HAFTA

Mağlubiyet aldık, içimiz buruk 
STSL 8. HAFTA

Manisaspor'a yazık oldu, keşke bizle oynamasalarmış. Dağıttık.
ZTK ÖN ELEME

Çok rahat bir galibiyetle Kayseri'yi kupanın dışına ittik. Kupa grubumuz şöyle: Gaziantepspor, Adanaspor, Fenerbahçe, Antalyaspor, Beşiktaş.
STSL 9. HAFTA

Trabzon'u dağıttık! Deplasmanda oynamamıza rağmen çok rahat bir 3 puan aldık, süper bir galibiyet.
STSL 10. HAFTA

Cana'nın 30 metreden attığı gole rağmen yılmadık, yıkılmadık, 3 puanı hanemize yazdırdık! Süper galibiyet.
STSL 11. HAFTA

Rahat bir galibiyet daha. Bu galibiyetle Galatasaray'ın 2 puan önüne geçerek 2. sıraya yerleşiyoruz.
ZTK GRUP 1. MAÇ

Ah ah. Çok üzülüyorum. Alabilirdik bu maçı.
STSL 12. HAFTA

Antep ligde dolu dizgin.
STSL 13. HAFTA

Alabileceğimiz bir maçtı. Çok bedava goller yedik. Rahat uyuma Karcemarskas.
ZTK GRUP 2. MAÇ

Planlarda olmayan bir mağlubiyet, en acı vereninden. Bu yenilgiyle gruptan çıkma şansımız çok azaldı.
STSL 14. HAFTA

Galibiyet alsaydık çok iyi olacaktı, ama olmadı. Üstünlüğümüzü koruyamadık. Bu maçtan sonra şunu söyleyebilirim ki, seneye Karcemarskas'la devam etmeyeceğiz.
STSL 15. HAFTA

İlginç bir maç oldu, fakat son dakikada gelen gole çok sinirlendim. Elimdeki telefonu falan ısırdım, allahtan ekran kırılmadı 
STSL 16. HAFTA

Tam clean sheet'e hasret kaldık demişken bir maçı gol yemeden bitiriyoruz, fakat bunda da gol atamıyoruz. Talihsizlik.
STSL 17. HAFTA

Beşiktaş düşene bir daha vurdu. Zaten kendilerinin 17 maçta 47 puanla vurmadıkları takım kalmadı 
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."