Fm'de Madde Bile Var Sezon Sonunda Madride Katılıyor
Fm'de Madde Bile Var Sezon Sonunda Madride Katılıyor
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
geçen senede tek santraforla oynadık ama bobonun sakatlığı çoğu şeyin sonu oldu almeida gelene kadar almeida geldi bi ara 2si birden sakatlandı nihatta yoktu nobreye kaldık filan bu sorunları yaşamamamız lazım.A 2 de defans, ortasaha çok ama forvet pek yok gibi.ordan kullansak iyi olurdu.Bu senede 3 kulvardayız.Almeida yı o güçlü fiziğine rağmen ben sakatlanmaya müsait bi oyuncu olarak görüyorum.
eto'o bitmiş.
ayrıca bizim alt yapıdan yetişen santrafor Adem Büyük Bank Asyada yılın futbolcusu seçildi![]()
eto'o bitmiş.
ilk başta fiziğini değiştirmek zorunda okudum Allah Allah diyorum bi insan nasıl değiştirebilir fiziğini![]()
eto'o bitmiş.
Uyku saati
Lucas transferi zor ama bir o kadar mükemmel olur![]()
aynen finaller belimi fena büktü gerçi bi işe yarasa yanmayacağımda
lucas bencede iyi olabilir ama yine yerli biriyle anlaşılacak diye düşünüyorum.Millet gereksiz diyebilir ama 3.forvet olarak Mehmet Yıldız alınabilir.Almeida veya Pektemek Gol Demek için yedek olarak
eto'o bitmiş.
Iki brezilyaliya da gerek yok, stoper Sivok varken gereksiz olur. Ayrica Lucas kaliteli oyuncu, yetenekli ama golcu bir oyuncu degil, topla katedebilecek zaten bircok oyuncumuz var, ceza alanina sokabilecegimiz oyunculara ihtiyacimiz var bizim, adam gecen oyunculara degil.
Allah korusun kardeşim çok yaşamak iyi değildir
Bobo-Holosko-Nobre-Nihat vardı... Sezon sonu bir maçta 4 ü birde yoktu ama bence çok ekstraydı, şimdi kalkıp o bir maç için 1 milyon euro verirsek bir oyuncuya yazık olmaz mı? İkinci yarıda da yine 4 forvetimiz vardı Almeida-Bobo-Nihat-Nobre... Nihat a uç forvet olarak hiç gerek kalmadı diye hatırlıyorum, 1-2 maçta Nobre oynadı o kadar. İşte bu sene de örneğin Forlan alınırsa Almeida-Forlan-Pektemek olur. Zaten yine o kadar sakatlık yaşarsak başarılı olma ihtimalimiz yok. Bir pozisyona 4 alternatifle sezona girmemiz demek, en basitinden sol bekte, ofansif orta sahada sürekli problem yaşayabileceğimiz anlamına gelir. Şu an sol bek oynayabilecek 3, ofansif orta saha oynayabilecek Nobre ve Fernandes dahil yine 3 oyuncumuz var.
Diğer konuya gelirsek, Sivok un yanına hava toplarında iyi bir stoper lazım, bence Sivok yabancı kontenjanının derinliklerinde alternatif olurken, bir yabancı stoper ya da sağ bek alıp onlara göre Toraman ın mevkisini belirlemeliyiz. Gerçi garip olan, Toraman ı bu sene en azından 2-3 maç sağ bekte deneseydik, en azından bir fikrimiz olurdu, sağ bek oynar mı oynayamaz mı diye...
Yönetim yine yabancı kontenjanı yok gibi davranıyor ama bu sene de eğer defans 4 lüsünü ligde ayrı Avrupa da ayrı kurarız diye düşünüyorlarsa inşallah bu tavırdan vazgeçerler. Artık sabit bir kaleci ve defans 4 lüsüne sahip olmamız gerekiyor. Eğer bu 5 inden 1 i yabancı olacaksa hangi mevkide olacağı belirlenmeli. Yok iki yabancı kullanılacaksa, lig maçlarında Guti nin yerine Türk statüsünde bir oyuncuyla her maça başlanmalı. Bu oyuncu Veli-Burak-İbrahim Akın dan biri olabilir. Fernandes yerine Aurelio da düşünülebilirdi ama Fernandes in sürekli olarak oynatılması gerektiğini düşünüyorum. Sezon içinde duruma göre inşallah Toraman-Ersan(olursa)-Egemen üçlüsünden ikisi maçları kaldırabilecek performansta olurda hiç yabancı sıkıntısı çekmeyiz. Yoksa geçen seneki gibi olursa her an kendimizi Ekrem e emanet etmiş olarak bulabiliriz. Keşke Ersan alınsa ve eski haline dönse de Ersan-Toraman ikilisinin uyumunu tekrar yakalasak.
Beşiktaş'tan İspanya'ya!
Beşiktaş A2 takımında forma giyen genç kaleci Umut Kaya İspanya La Liga yolunda.
01 Haziran 2011 Çarşamba - 00:42
Sporx.com
Beşiktaş'ta A2 takımının genç kalecisi Umut Kaya, İspanya Ligi takımlarından Getafe'den teklif aldığını doğruladı. Beşiktaş TV'de yayınlanan 'Transfer Dosyası' programına katılan genç kaleci önemli açıklamalarda bulundu.
Siyah-beyazlı kulüpten ayrılan Alman teknik direktör Bernd Schuster'in beğendiği kalecilerden biri olan Umut yaptığı açıklamada, "Schuster beni antrenmanlarda çok beğeniyordu. Menajerlerim aracılığıyla Getafe'den teklif aldığım doğru. İlk hedefimde tabii ki Beşiktaş var. Ama Avrupa'da oynamak istiyorum" şeklinde konuştu.
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Tayfur Havutçu'nun gençlere önem veren bir çalıştırıcı olduğunun altını çizen 21 yaşındaki oyuncu, "Bana göre Türkiye'nin Jose Mourinho'su Tayfur hocadır" dedi.
İdol olarak Rüştü Reçber ve Iker Casillas'ı gösteren Umut, "Beşiktaş ile 2 yıllık sözleşmem daha var. Fakat İspanya benim için çok iyi bir tercih olacaktır. La Liga kaleciler açısından kabus ama başarılı olacağıma inanıyorum" diye konuştu.
Eksilerinin ve artılarının ne olduğu şeklindeki soruya ise genç file bekçisi, "Schuster de dahil, yan toplarda çok başarılı olduğumu herkes
söylüyor. Eksiğime geçecek olursak, maçlardaki konsantrasyonumu daha da artırmam gerekiyor" yanıtını verdi.
Sporx'ten bir not : 1 Ocak 1990 doğumlu olan Umut Kaya, bu sezon Beşiktaş A2 Takımı'nda 15 maç oynamış ve başarılı kurtarışlarıyla dikkat çekmişti. 1.88 boyundaki genç kaleci, Umut'un, Beşiktaş'ın yeni sezon öncesi kamplarında da A takımla beraber çalışacağı öğrenildi.
Sporx Ersan ile röportaj yapmış, bir kısmını ekliyorum, merak edenler siteden okuyabilir.
- Sakatlığın ne durumda? Tamamen geçti mi?
"Sakatlığımın üzerinden 4 ay geçti. Şu an Allah'a şükür geçti ve tamamen toparlandım. Hiç bir ağrım yok, kendimi çok iyi hissediyorum. Lig bitti ama ben hala güçlü kalmak için antrenmanlarımı düzenli yapıyorum. Sezon başı kampına tam olarak hazır katılabileceğim."
Dün gazetelerin bazılarında senin ağzından 'Beşiktaş'tan başka hiç bir takımda oynamam' diye açıklamalar yer aldı. Böyle bir açıklaman oldu mu?
"Bu tarz bir açıklamam kesinlikle olmadı. Zaten futbolda geleceğinizle ilgili bu kadar net konuşamazsınız. Yalnızca Beşiktaş'ta mutluyum, inşallah başkanlar anlaşır demiştim. Ama şu an görüşmeler devam ediyor ve ne olacağını bekliyorum."
- Beşiktaş dışında teklifler geliyor mu?
"Şu an için fikrim yok, tatildeyim ve özel antrenmanlarımı sürdürüyorum. Bayram başkanımla sürekli telefonlaşıyorum. Tabii onun görüşmeleri oluyor. Bu telefonlan bugün biraz yoğunlaştı. Sanırım bugün yarın bir şey olacak. Bu kadar söyleyeyim…"
- Beşiktaş ile sözleşmen bugün sona erdi. Yeniden Adanaspor'un futbolcususun...
"Evet yeniden Adanaspor'un futbolcusuyum. Hayat bu belli olmaz belki Adanaspor'a dönerim ve Adanaspor'u şampiyon yaparız."
- Hiç bir takıma sözün var mı? Bu konuda da çok fazla haber çıktı...
"Kesinlikle hiç bir takıma sözüm yok. Görüşmeler sürüyor ve ne olacağını ben de bilmiyorum."
Bugün yine İtalya medyasında adın geçiyordu. Yurt dışı ile ilgili bir şey var mı?
"Evet var. Menajerim Kazım Avcı bu konuyla ilgileniyor. Yurt dışına da gitme ihtimalim var. UEFA maçlarında ortaya koyduğum performans nedeniyle beni beğenmişler. Adanaspor Başkanı Bayram Akgül'ü arayıp benimle ilgili görüşmüşler. Bakarsınız yurt dışına giderim"
- Kulüpler anlaştı, senin için de şartlar aynı olursa Türkiye'de mi kalırsın, yurt dışına mı gidersin?
"Yurt dışında oynamak isterim."
Galatasaray olabilir mi?. Adın bu kulüple çok anılıyor?
"Tam bilmiyorum ama bazı görüşmeler ve temasları olmuş galiba. Bayram başkanımla konuştuğumda öyle sezdim. Bu olaylarda medyaya yansıyınca G.Saray'daki yakın arkadaşlarım hemen telefona sarılıp beni aradılar. Manisaspor'da oynadığım dönemde Arda, Hakan Abi, Selçuk İnan ve kaleci Ufuk'la çok iyi arkadaştım. Beni arayıp “geliyorsun bize dimi” diyorlar. Ben bilmiyorum. Benim bu konuda tek dileğim ve duam var o da “Allah'ım benim hakkımda hangisi hayırlıysa o olsun” diyorum. Ben profesyonel bir futbolcuyum"
Allah'tan transferi ile ilgili konuşması yasaktı he bi de yasak olmasa..
Ersan'ın ille de Beşiktaş'ta oynayacağım gibi bir düşüncesi olmadığı çoktandır belliydi.Zaten bu yüzden avatarımı değiştirmiştim.Bizim için hayırlısı neyse onun olmasını diliyorum.
So what?
Saike
Besiktas'a yakisan bu transferden vazgectigini belirtip kamuoyuna aciklamak. Bizde oynamak icin yeterince istekli olmayan adamin pesinden kosmaya gerek yok, ne idugu belirsiz adamlarin (B.Akgul) bu camiayla oynamaya hakki da yok, hele Besiktas'in Ersan'a hic ihtiyaci yok.
“Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş. olarak, spor kamuoyunu günlerdir meşgul eden Faryd Mondragon’un transferinden, FC Metz ile imzalanmış bir anlaşmanın ve oyuncunun menajeriyle varılan mutabakatın mevcudiyetine rağmen, adı geçen futbolcunun sonu gelmeyen tutarsız davranışları ve Beşiktaş formasını giymek için yeterince istekli davranmadığı görüldüğünden, Beşiktaş ilkelerine uymayan bu davranış karşısında teknik direktörümüz sayın Mircea Lucescu’nun da isteği doğrultusunda vazgeçilmiştir.”
Bu kadar basit... Diren efsane ol fotoğrafını kendi twitter ından paylaşan, sonrada herşey açık değil mi diyerek net olarak tutumunu ortaya koyan bir oyuncu tabi ki mecbur kalırsa başka takımlarda da oynayacaktır. Kendisinin kulüpteki herhangi bir oyuncu kadar Beşiktaşlı olduğunu düşünsemde eğer gittiği takımın içi rahatsa yolu açık olsun.
Mecburiyet diye birsey yok. GS'ye gitmiyorum der olur biter. Eger delikanliysa, sozunu adamiya tabii. Besiktas'li olmak ayri sey, profesyonel olmak ayri sey, delikanli karakterli olmak baska sey. Rustu de FB'li, ilk geldigi gun ben FB'liyim demisti, ama delikanli ve adam gibi adam.
hayırlısı olsun ben sadece çok aceleci olmak istemiyorum Ersan konusunda konuşmak için.
eto'o bitmiş.
Bir futbolcu ve kendisinin transferi hakkında bu kadar uzun süre polemik yapmak hem oyuncunun kendisine hem de adı geçen kulüplere ziyadesiyle zarar verir. Her şey oluruna bırakılsın , zaman içinde transfer ya gerçekleşir ya gerçekleşmez. Ersan'ı bu kadar baskı altında bırakmak çok yersiz. Yok Beşiktaş'tan başkasında oynamam dedin mi? Beşiktaş senin için ne ifade ediyor ? Yok yere oyuncuyu hırpalar bu sorular ama hiç birimiz farketmeyiz. Üstelik bu oyuncu çok ağır bir sakatlık geçirdi ve kendisini tamamiyle iyileşme sürecine odaklamak mecburiyetinde. Ama gelip görelim ki transfer dedikodularına her gün bir yenisi ekleniyor.
Hakan Arıkan Miy almıştır Hayırlı olsun iki takımada![]()
demek ki 3.kaleci alacağız korcanı tutmak isterlerse bilemem tabiki.
eto'o bitmiş.
http://adanaspor.org/index.php?optio...=2429&Itemid=1
sanırsam ersansız kalıcaz
Kurtulduk mu Hakan'dan ya ?![]()
Öyle gözüküyor![]()