Sayfa 279 / 480 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379 ... SonSon
8,341 ile 8,370 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by vego View Post
    Bence o basıp parayı alma işi bitti.Yoksa Ersanda istekli olduklarını düşünüyorum.Forlan'ada basıp alabilirlerdi sonuçta.
    Mustafa Pektemek için 4 milyon verildi.Sebebi Tayfur hocanın çok istemeseymiş.Ersan'ı çok isteseler,1 milyon daha fazla veremezler miydi?
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Mustafa Pektemek için 4 milyon verildi.Sebebi Tayfur hocanın çok istemeseymiş.Ersan'ı çok isteseler,1 milyon daha fazla veremezler miydi?
    Oda doğru.Belkide Sidnei daha makul gelmiştir.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by nouma16 View Post
    şu anda bekletiliyor forlan. basında diego costa haberleri çıkıyor. başkan o adam için ispanya'ya gitmez. şu chelsea yeni menajerini belirlesede drogba olayı netlik kazansa. beşiktaş alamayacak olsa bile fiyat yükseltmek için teklif yapacak chelsea'ye belki şartlar uyar alınıır drogba.
    Hiç gerek yok, yönetiminde böyle çocukça şeylere takılmayacağını düşünüyorum. Ersan ı saçma sapan bi başkan yüzünden ve kendi beceriksizliğimizden elimizden kaçırdık, üstüne bu tür saçmalıklar binmese iyi olur. Almeida ile Drogba birbirine tarz olarak çok yakın iki santrafor, hangisini yedeğe çekeceğiz.

Rakibimizde bu tür düşünceler varsa bizimle yarıştıklarını sanabilirler ama yönetim Ersan da fiyatı yükseltmeyerek ve (bugünkü İBB yönetiminin açıklamalarına göre ve Mehmet Akyüz transferi ile) İ. Akın da da fazlasını vermeyerek bu tür işlerle ilgilenmediğini göstermiş oldu bana kalırsa. Kaldı ki Galatasray yönetiminin de böyle bir düşüncesi yoktur.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Costa olmamış, başka isimlere yönelmişiz (Ligtv).

Forlan'ı isterük.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Espanyol'dan Osvaldo diye bir elemanın ismi geçmişti.Başkan bu akşam Bjk Tv'ye çıkacaktı.Acil bir şekilde yurt dışına gitmesi gerektiği için pazar gününe ertelendi.Acaba transfer için mi gitti? Transfer için gittiyse önemli bir oyuncu için gitmiştir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Espanyol'dan Osvaldo diye bir elemanın ismi geçmişti.Başkan bu akşam Bjk Tv'ye çıkacaktı.Acil bir şekilde yurt dışına gitmesi gerektiği için pazar gününe ertelendi.Acaba transfer için mi gitti? Transfer için gittiyse önemli bir oyuncu için gitmiştir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Osvaldo'yu transfer edeceklerini düşünmüyorum. Bobo'yu göndermezlerdi çünkü.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

İspanya dan geldikleri gibi İbrahim Akın a gittiler dendi. Sonra defans transferi açıklandı, muhtemelen ilk alternatif Miranda ya da başka biri olmayınca. Daha sonra İbrahim Akın a da çok istenince alternatif Mehmet Akyüz ü alıp yurtiçi transferi kapadılar. Yurtdışına da son transferi bitirmeye gitti muhtemelen... Ayrıca Ersan-Kemal-İbrahim Öztürk ten hala biri alınabilir ama keşke alınmasa... Nasıl senaryo

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ersan yerine kemali alalım o zaman ersana verdiğimiz bonservisi verelim gerekirse.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    ersan yerine kemali alalım o zaman ersana verdiğimiz bonservisi verelim gerekirse.
    Kaç gündür söylüyorum. Kemal Tokak gelsin Kemal Tokak...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş Sidnei'yi bitirmiş Benfica'dan

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Önceki sayfada kaldı

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Mehmet Akyüz alternatif için iyi oldu cünkü gecen sezonda gördük oynayacak forvet kalmamisti..

Sidnei'yi tanimiyorum ama genç ve kiralik(opsiyonlu) olmasi iyi

Böylece genç ve yetenekli oyuncularimiz cogaldi.

Burak Kaplan, Veli Kavlak, Tanju Kayhan, Necip, Ridvan, Sidnei, Ismail, Atinç, Sezer Özmen, Furkan seker, Onur bayramoglu, Cenk gönen, Mustafa Pektemek ve Fernandes'i de ekleyebiliriz

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post

Burak Kaplan, Veli Kavlak, Tanju Kayhan, Necip, Ridvan, Sidnei, Ismail, Atinç, Sezer Özmen, Furkan seker, Onur bayramoglu, Cenk gönen, Mustafa Pektemek ve Fernandes'i de ekleyebiliriz
    Evet çekirdek kadromuz biraz yaşlı gibi gözükebilir ama gerçekten çok iyi gençlerimiz var

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Beşiktaş boşuna stoper bakıyor. Sezer Özmen her türlü kapatır stoper açığını. Hiç gerek yok aramaya.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

YaşLı adam kaLmadı ki takımda. Bir Guti var, AureLio var, birde Rüştü var. Simao benim için daha 18 yaşında onu ayrı tutuyorum :P
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Beşiktaş boşuna stoper bakıyor. Sezer Özmen her türlü kapatır stoper açığını. Hiç gerek yok aramaya.
    Gerçekten İso Abi. Bu 2 maçta parmak ısırttı Sezer bizlere. Mükemmel oynuyor ya

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sezer`i iLk maçta izLedikten sonra bizimkiLer boşuna yırtınıyor Ersan için şu çocuğu aLsınLar 20 yıL stoper sıkıntısı çekmezLer demiştim. Adam bizim adammış, bizim Sezer miş yahu. Gerçekten bu çocuğu bu yıL ki kamp programına aLıp, yavaş yavaş takıma monte etmeye başLanmaLı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

FM'de de -9 PA zaten...

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Rizesporda bu sezon genelde stoper yerine daha çok bek oynadı ama sırıtmadı yinede ileri çıkışlarda sıkıntı yaşadı bununda nedeni stoper olması. Kademe anlayışı bence çok iyi bakma Ümit Kayıhan gibi adamın elinde pek işe yaramıyor. Belki doğum yeri İzmir olsaydı oda oynardı ama yinede oynadığı maçlarda vasatın üstündeydi zaten milli takımda kaptanlık yapıyodu ama son bi kaç maçta kaptan değildi sanırım. Bence böyle yüksek meblağları ödemek yerine böyle bir potansiyel kullanılabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Sezer`i iLk maçta izLedikten sonra bizimkiLer boşuna yırtınıyor Ersan için şu çocuğu aLsınLar 20 yıL stoper sıkıntısı çekmezLer demiştim. Adam bizim adammış, bizim Sezer miş yahu. Gerçekten bu çocuğu bu yıL ki kamp programına aLıp, yavaş yavaş takıma monte etmeye başLanmaLı.

Şu mesajı yazmak için geldim bende Hayrettin abi. Beşiktaş hiç Ersan Gülüm'ü almak için felan uğraşmasın. Şimdilik Sidnei, Sivok, İbrahim Toraman yeter. U19 Milli Takımının 2 stoperide (Sezer Özmen - Furkan Şeker) Beşiktaş'lı ve çokta iyi iki stoper. Modern stoper ikiside. Ben 4 milyon € vermem Ersan Gülüm'e bu şartlarda...
    I'm back...

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Birde Egemen var bizde

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Zaten Sidnei ve Egemen transferlerinden sonra Ersan'ın alınacağını düşünmüyorum artık. Galatasaray'a hayırlı olsun Ersan
    Last edited by ForsakeN : 03.Haziran.2011 at 01:24

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence de bu saatten sonra Ersan alınmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    34

İbrahim Toraman sağ bek oynayabilir gibi bu sene.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya bu arada 2 yabancı hakkımızı stoperde kullanmak gibi bir saçmalık yapmayız değil mi ? İlerdeki 5liyi bozmak akıl karı olmaz.
    Fernandes-Necip
    Guti
    Simao-Almeida-Q7

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Ya bu arada 2 yabancı hakkımızı stoperde kullanmak gibi bir saçmalık yapmayız değil mi ? İlerdeki 5liyi bozmak akıl karı olmaz.
    Fernandes-Necip
    Guti
    Simao-Almeida-Q7
    Türk statüsündeki oyuncular oynayamazsa mecburen Guti den vazgeçebiliriz. Aslına bakarsan ben Guti nin ilk 11 de çıkmasına zaten karşıyım da, belki alacakları yabancı forveti Guti nin yerine düşünürse o zaman değişir işler. Her maça ikinci yarı oyuna giren Guti oyunu rahatlatır, gerideyken de, öndeykende...

Sanki sağ beki yine çok boşladık... Tanju-Rıdvan-Ekrem-Toraman... Bunların içinden bir Toraman a güveniyorum o mevkide, onu da stoper de kullanmak zorunda kalabiliriz ama... İnşallah Tanju ya da Rıdvan iyi oynar da, hiçbir şeye ihtiyacımız kalmaz. Toraman ın yanına yabancılardan birini koyar, ileride de keyfimize bakarız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Toraman-Sidnei cok ideal olur bence. Sadece biraz kisa kalabilirler. Gerci Sidnei 185 cm.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Forlan olmasada Almeida'nin arkasinda oynayabilen golcu bir ortasaha/forvet lazim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence Toraman'ı ilk 11'de düşünmemeliyiz, zaten Ersan'ın asıl olayı ilk 11'de gönül rahatlığıyla oynayabilecek Türk stoper olması. Ersan-Sivok ikilisi ve ikisinin sakatlanması durumunda yedekten gelecek Sidnei ve Egemen var. Toraman da sağ bek ve ön liberoda alternatif olmalı bence.
    Sidnei'yi oynarken görenimiz yok herhalde, FM'de Portekiz datasına güvenmek hata olur, ilk 11 oynayacak seviyede olmasının garantisi yok, oynarsa bile 2 stoperin yabancı hakkını kullanması çok kötü olur.
    Eğer Ersan'ı alamazsak Egemen o bölgede oynayabilir ve bence fiziği, hırsı ve konsantrasyonu ile işi kotarır ama ileride kurulmuş bir savunma düzeninde rahatça oynayabilen, geriden top çıkarabilen modern Türk stoper bir tane var, onu alabiliyorsak 7 milyon € gibi fantastik bir fiyat istenmedikçe almalıyız.
    Guti'nin yeri için bence Guti, Fernandes ve ekstra durumlarda oraya geçebilecek Veli yeterli.

Mesaj Yetkileri