Andrea Brunetti
Müthiş bir santrafor..İlk olarak ben Dortmund'da iken keşfettim ve 17 yaşında Dortmund'a getirdim.Geldiği ilk sezon 9 karşılaşmada oynayıp 1 gol attı.Bir sonraki sezon ise çoğu sonradan oyuna dahil olmak üzere 27 maçta 13 gol attı..
Daha sonra ben Dortmund'dan ayrıldım.Ben ayrıldığım zaman A takımdan kesmiş Dortmund.Daha sonra Valencia'ya transfer olmuş.O Valencia'ya transfer olduktan 6 ay sonra benimde Sevilla'ya gelmemle birlikte müthiş bir transfer bedeli karşılığında (40M peşin) Sevilla'ya geldi.Ben Sevilla ile 6 ay kontrat yaptığımdan dolayı bir sonraki sezon Sevilla'da ben yokken forma giydi ve La Liga'da 28 maçta 19 gol kaydetti.
Ardından benim Lyon'a geldikten sonraki ilk işim Brunetti'yi kadroya katmak oldu.Hemen kadromuza kattık ve bu sezon kariyerinin zirvesine çıktı.Ligte oynadığı 15 karşılaşmada 20 gol atarak (duran toptan attığı gol sayısı en fazla 2'dir) müthiş bir işe imza attı..Açıkçası benim kariyerim devam ettiği sürece her takımada götürürüm.
Kariyerinde de toplam 147 maçta 102 gol atıp 21 asist yapmış..Henüz 23 yaşında..Müthiş bir kariyere sahip olacağı kesin.