1 ile 30 arası toplam 158 sonuç

Konu: Oyunda Karşılaştığınız En İyi Regenler

Hybrid View

sakary Ali Misafir

Andrea Brunetti

Müthiş bir santrafor..İlk olarak ben Dortmund'da iken keşfettim ve 17 yaşında Dortmund'a getirdim.Geldiği ilk sezon 9 karşılaşmada oynayıp 1 gol attı.Bir sonraki sezon ise çoğu sonradan oyuna dahil olmak üzere 27 maçta 13 gol attı..

Daha sonra ben Dortmund'dan ayrıldım.Ben ayrıldığım zaman A takımdan kesmiş Dortmund.Daha sonra Valencia'ya transfer olmuş.O Valencia'ya transfer olduktan 6 ay sonra benimde Sevilla'ya gelmemle birlikte müthiş bir transfer bedeli karşılığında (40M peşin) Sevilla'ya geldi.Ben Sevilla ile 6 ay kontrat yaptığımdan dolayı bir sonraki sezon Sevilla'da ben yokken forma giydi ve La Liga'da 28 maçta 19 gol kaydetti.

Ardından benim Lyon'a geldikten sonraki ilk işim Brunetti'yi kadroya katmak oldu.Hemen kadromuza kattık ve bu sezon kariyerinin zirvesine çıktı.Ligte oynadığı 15 karşılaşmada 20 gol atarak (duran toptan attığı gol sayısı en fazla 2'dir) müthiş bir işe imza attı..Açıkçası benim kariyerim devam ettiği sürece her takımada götürürüm.

Kariyerinde de toplam 147 maçta 102 gol atıp 21 asist yapmış..Henüz 23 yaşında..Müthiş bir kariyere sahip olacağı kesin.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Andrea Brunetti

Müthiş bir santrafor..İlk olarak ben Dortmund'da iken keşfettim ve 17 yaşında Dortmund'a getirdim.Geldiği ilk sezon 9 karşılaşmada oynayıp 1 gol attı.Bir sonraki sezon ise çoğu sonradan oyuna dahil olmak üzere 27 maçta 13 gol attı..

Daha sonra ben Dortmund'dan ayrıldım.Ben ayrıldığım zaman A takımdan kesmiş Dortmund.Daha sonra Valencia'ya transfer olmuş.O Valencia'ya transfer olduktan 6 ay sonra benimde Sevilla'ya gelmemle birlikte müthiş bir transfer bedeli karşılığında (40M peşin) Sevilla'ya geldi.Ben Sevilla ile 6 ay kontrat yaptığımdan dolayı bir sonraki sezon Sevilla'da ben yokken forma giydi ve La Liga'da 28 maçta 19 gol kaydetti.

Ardından benim Lyon'a geldikten sonraki ilk işim Brunetti'yi kadroya katmak oldu.Hemen kadromuza kattık ve bu sezon kariyerinin zirvesine çıktı.Ligte oynadığı 15 karşılaşmada 20 gol atarak (duran toptan attığı gol sayısı en fazla 2'dir) müthiş bir işe imza attı..Açıkçası benim kariyerim devam ettiği sürece her takımada götürürüm.

Kariyerinde de toplam 147 maçta 102 gol atıp 21 asist yapmış..Henüz 23 yaşında..Müthiş bir kariyere sahip olacağı kesin.
    Resmen Ziya Doğan - Ayman ilişkisine dönmüş
    Şaka bir yana resmen elinde büyümüş adam. Herhalde favori personelisindir.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Resmen Ziya Doğan - Ayman ilişkisine dönmüş
    Şaka bir yana resmen elinde büyümüş adam. Herhalde favori personelisindir.

Hatta bir oyuncu daha var.Yine Dortmund'da iken keşfetmiştim.Sevilla'ya gidince Brunetti ile birlikte almıştım.Sonra Lyon'a geldim.Yine ikisini birlikte aldım

İkisininde favori personeliyim.Zaten Brunetti'yi Valencia'dan Sevilla'ya alırken normalde gelmezdi.Valencia ligte 2. biz 9. falandık.Zaten oraya yeni gitmişti.Gelirkende benim sayemde geldiğini söyledi zaten..

Kariyerdeki amacım Dortmund'a geri dönmek.Eğer nasip olursa (Rijkaard kurduğum takımı aldı ve 3 senede 2 kere şampiyon yaptı.) ikisiyle beraber Dortmund'a dönmek isterim.

Mesaj Yetkileri