Sayfa 282 / 480 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382 ... SonSon
8,431 ile 8,460 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Şu an için geri dörtlümüz net olarak belli değilse de, orta saha ve hucum hattı;

Necip-Fernandes
    Q7-Guti-Simao
    Almeida

şeklinde düşünülüyor... Ancak eğer Bobo dan boşalan kontenjana gelen forvet oyuncusu geçen sene Nobre nin oynamaya çalıştığı ''forvet arkası'' ya da ''ikinci forvet'' tarzı bir oyuncu olursa, Guti ikinci yarılara saklanacak. Trabzondaki Jaja ya da Sociedad daki Nihat gibi. Buraya en ideali Forlan gibi görünüyor ama Serdal Adalı öyle istenen parayı hemen veren bir adam değil, Q7 de ki gibi adamları bıktırana kadar pazarlık yapıyor. Forlan la anlaşırsak ne ala, anlaşamazsak ben asıl mevkisi ikinci forvet olan ama yeri gelirse tek santrafor da oynayabilecek bir oyuncu alacaklarını düşünüyorum. Zaten dikkat edersen Pektemek de aynı tarz bir oyuncu... Ama Almeida her türlü birinci forvet olacaktır, enteresan bir gelişme olupta gönderilmediği sürece...
    Teşekkürler bilgilendirme için

Ntvspor son dakika Ersan Gülüm Besiktas'ta

efenberg Misafir

Ersan hayırlı olsun
    İnşallah çok para bayılmamışızdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Valla Sidnei transferinden sonra iyice umudu kesmiştim alınacağı konusunda.Çok mutlu oldum gerçekten.Hayırlı olsun.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ntvspor a çok güvenmeyin derim ben

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sonunda bitti Ersan muhabbeti. Hayırlı olsun. Beşiktaş'ın kaç stoperi oldu ?

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

4 milyon euro deniyor.

Ersan Gülüm Beşiktaş'ta
    Günlerdir konuşulan transfer düğümü bugün çözüldü.

04 Haziran 2011 Cumartesi - 18:54
    DHA
    Beşiktaş, geçtiğimiz sezon başında Adanaspor'dan kiraladığı Ersan Gülüm'ün bonservisini 4 milyon Euro bedel karşılığında aldı.

Siyah-beyazlı kulüp, yaklaşık 6 aydır Adanaspor yönetimiyle Ersan Gülüm konusunda pazarlıklarını sürdürüyordu. Son haftalarda görüşmelerin tıkandığı belirtilse de, bugün yapılan son toplantı sonrası Beşiktaş, Adanaspor ile anlaşmaya vardı.

Siyah-beyazlı kulüp, Ersan için ödeyeceği 4 milyon Euro'luk bonservis bedelinin 2 milyon Euro'sunu peşin, geriye kalan 2 milyon Euro'sunu da önümüzdeki 2 yıllık süre içinde ödeyecek. Beşiktaş'ın 4 yıllık anlaşma imzalayacağı öğrenilirken, Ersan'a verilecek ücretin detaylarının pazartesi günü kamuoyuna duyurulacağı belirtildi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Besiktas ruya gibi yapti defansinin ortasini, cok kotu oldu Ersan'i alamamamiz.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Güzel oldu Ersan Toraman Egemen Sidnei. bu durumda Sivok gidebilir bence

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Çok güzel oldu bu transfer, defansın ortası inanılmaz oldu şimdi. Ancak bu durumda Sivok gidici gibi duruyor ya da geçen sezon bazı zamanlar Aurelio'nun defansın ortasında oynaması akıllara gelmiş olmalı ki bu kadar stoper oldu takımda. Bu durumda Atınç, Sezer ve Furkan kiralık gönderilecek veya A2'de takılacaklar sezon boyunca.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bence çok yanlış hamle yaptı Beşiktaş. Sivok gitse bile çok yanlış bir hamle.. Egemen - Toraman - Sidnei - Sivok - Sezer Özmen - Furkan Şeker. Bence bu isimler gayet yeterli. Toraman - Sivok - Egemen - Sidnei 4lüsü 2 sene götürse stoper işini 2 sene sonra Sezer ve Furkan zaten 11i zorlamaya başlar...

4 milyon € vermezdim ben...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

http://www.swfcabin.com/swf-files/1302803070.swf

Eşliğinde kopmuş vaziyetteyim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Bence çok yanlış hamle yaptı Beşiktaş. Sivok gitse bile çok yanlış bir hamle.. Egemen - Toraman - Sidnei - Sivok - Sezer Özmen - Furkan Şeker. Bence bu isimler gayet yeterli. Toraman - Sivok - Egemen - Sidnei 4lüsü 2 sene götürse stoper işini 2 sene sonra Sezer ve Furkan zaten 11i zorlamaya başlar...

4 milyon € vermezdim ben...
    Sivok gider bence ve ellimizde Egemen, Toraman Ersan ve Sidnei. üstelik Sidnei kiralik ve belki begenilmez. Yabanci kontenjani oldugu icinde Ersan iyi oldu. Sezer Furkan ve Atinç daha genc 92 ve 93 dogumlu ileride Egemen ve Toraman'in yerine oynarlar. Toraman sag bekte de oynayabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post

Buna bir de ben forzadan bir yorum ekleyerek katılmak istiyorum; 'Tuvaletten çıktım, don inik inik.'

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Sayende bende koptum Acayip mutlu oldum yalnız var ya 10 sene stoper sıkıntısı çekmeyiz daha

Yalnız adamsın Bayram Akgül

Arkadaş bana Serdal Adalı dan sonra bu yönetimin bir hatasını gösterin...

Yalnız Sivok yolcu sanırım, sağ bek geliyor gerekirse forvetten vazgeçilsin de sağbek alınsın yahu...

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Buna bir de ben forzadan bir yorum ekleyerek katılmak istiyorum; 'Tuvaletten çıktım, don inik inik.'
    ja Forza'dan baska bir yorum banyodan çiktim köpük köpük

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

AÇIKLAMA:

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Adanaspor Kulübü oyuncusu Ersan Adem Gülüm'ün transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=158573

Borsaya da bildirildiğine göre işte şimdi hayırlı olsun diyebiliriz.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Neyse böylece Ersan tüm testleri geçmiş oldu

Yalnız swf yi durdurasım gelmiyor

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ersan hayırlı olsun gsnin daha çok ihtiyacı vardı ancak alternatifli 4 tane kaliteli stoperde avrupa hedeefi olan takımlar için önemli bu yüzden bjk iyi iş çıkardı

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

ersan " son röportajım çarpıtılmış" az sonra haber1903 de

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

“Ait olduğum yerdeyim“

Beşiktaş'ın Adanaspor'dan transferi Ersan Gülüm HABER1903'e konuştu.

Gülüm yapıtığı açıklamada;

"Pazartesi günü Beşiktaş'a imzayı atıyorum. Kulüplerimiz anlaştığı için çok mutluyum. Beşiktaş’ta 10 yıl oynamak istiyorum. Şu anda ellerim titriyor. Basında çıkan son röportajım farklı yansıtılmış, bazı sözlerim çarpıtılmış. Şu anda ait olduğum yerdeyim." diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Ersan,adamsın... O kadar sevindim ki

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ersan'ın Beşiktaş'a gitmesine sevindim.. Ben bu işte profesyonalliğe çok da inanmıyorum açıkçası, formasına gönülden bağlı olan adamları istediği yerde oynarken görmek beni sevindiriyor..

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Beşiktaş'ın Adanaspor'dan transferi Ersan Gülüm HABER1903'e konuştu.

Gülüm yapıtığı açıklamada;

"Pazartesi günü Beşiktaş'a imzayı atıyorum. Kulüplerimiz anlaştığı için çok mutluyum. Beşiktaş’ta 10 yıl oynamak istiyorum. Şu anda ellerim titriyor. Basında çıkan son röportajım farklı yansıtılmış, bazı sözlerim çarpıtılmış. Şu anda ait olduğum yerdeyim." diyerek sözlerini tamamladı.

Haber1903

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Şemsi Abi naptın sen ya ? Coştum durduramıyorum

cok süper bi transfer sıradaki kim acaba

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Böyle transfer görülmedi!

Beşiktaş, Ersan Gülüm'de mutlu sona ulaştı! Transferin perde arkasında ise çok ilginç bir hikaye var!

Siyah beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören'in, Adanaspor Başkanı Bayram Akgül'le yaptığı görüşmeden olumlu sonuç çıktı ve Ersan Gülüm Beşiktaş'ın oldu.

Beşiktaş'ta kiralık olarak geçirdiği 1 sezonun ardından gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Ersan için transfer savaşı yaşanıyordu. Galatasaray'ın da devreye girmesiyle kızışan transfer düellosunda gülen taraf Beşiktaş oldu.

BONSERVİSİ 4 MİLYON EURO
    Öte yandan Beşiktaş'ın Ersan Gülüm'ün bonservisi için Adanaspor'la 4 milyon euroya anlaştığı öğrenildi. Başarılı savunmacıyla da 4 yıllığına anlaşma sağlandı.

BORSAYA AÇIKLANDI
    Bu arada Beşiktaş'tan da borsaya resmi açıklama geldi. Siyah beyazlı kulüpten yapılan özel durum açıklamasında "Adanaspor Kulübü oyuncusu Ersan Adem Gülüm'ün transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" denildi.

YILDIRIM DEMİRÖREN, BAYRAM AKGÜL'Ü KAÇIRDI!
    Ersan Gülüm transferinin perde arkasında yaşanan ilginç hikayeyi Lig TV muhabiri Ömer Güvenç bildirdi.

"29 yıldır bu işi yapıyorum, ilk kez böyle bir transfer gördüm" diyen Ömer Güvenç, ilginç transferi şu sözlerle aktardı.

"Eskiden yöneticiler transfer için futbolcuları kaçırırdı. Şimdi başkanları kaçırıyorlar. ( ) Bu transferde Yıldırım Demirören, Adanaspor Başkanı Bayram Akgül'ü kelimenin tam anlamıyla kaçırdı. Anlaşma yerden 10 bin feet yükseklikte yapıldı. 2.5 saat süren uçak yolculuğunun sonunda Ersan Gülüm Beşiktaşlı oldu. Yani özetlersek; Ersan Gülüm havada Beşiktaş'ın oldu. Çeşme'de olan Ersan pazar günü İstanbul'a gelecek."

Başarılı savunmacının ise yıllık 1 milyon 250 bin euro garanti ve 25 bin euro da maç başı ücreti alacağı öğrenildi.

ATINÇ DA KALDI!
    Bu arada Beşiktaş, genç savunmacısı Atınç'ı da bırakmadı. Deneyim kazanması için bir takıma kiralık olarak gönderilmesi düşünülen Atınç Nukan da Beşiktaş'ta kaldı. Ayrıca sözleşmesi 1 yıl daha uzatılan genç savunmacı, böylece en az 5 yıl daha Beşiktaş'ta kalacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

''Eskiden yöneticiler transfer için futbolcuları kaçırırdı. Şimdi Başkanları kaçırıyorlar.''

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Beşiktaş 10 defans çıkacak heralde kadroda çok stoper şişti

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by deniz.91 View Post
    Beşiktaş 10 defans çıkacak heralde kadroda çok stoper şişti
    Toraman, Egemen, Sidnei (kiralik) ve Ersan 4 stoper

Ferari kesin gider ve Sivok da muhtemelen gider.

Atinç, Sezer ve Furkan seker 93/92 dogumlu genç kardeslerimiz

Mesaj Yetkileri