Sayfa 284 / 480 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384 ... SonSon
8,491 ile 8,520 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Kaleciler: Cenk, Rüştü, Hakan (Giderse Transfer)
    Stoperler: Toraman, Ersan, Egemen, Sidnei, Sivok
    Bekler: İsmail, Ekrem, Tanju, Rıdvan
    Ortasaha: Ernst, Guti, Necip, Fernandes, Aurelio, Veli
    Kanatlar: Quaresma, Simao, Burak, Mehmet
    Forvetler: Almeida, Mustafa, Transfer

Bence 8'den fazla yabancıya gerek yok. Çok sevsem de eğer Sidnei beklenildiği kadar iyi çıkarsa Sivok, para kazanılarak gönderilebilir. Beklerdeki defansif yetersizlik göze çarpıyor, ama bu bölgelerde Egemen ve Toraman'ın defansif ağırlıklı oynayabildikleri ve kaliteli stoper bolluğu düşünüldüğünde bu yetersizlik gözardı edilebilir. Aynı şekilde Veli de zaman zaman kanatlarda kullanılabilir ancak sağlam oldukları sürece portekizlilerin kanatlardaki yerleri garanti.

Bobo, Holosko, Hilbert, Tabata, Fink ve Ferrari'ye gitti gözüyle bakabiliriz. Yerlilerden de Nobre, Erhan, belki Hakan gidecekler gibi görünüyor.

Sezer, Atınç, Furkan, Doğukan, Onur, Erkut, Muhammed, Erkan, Hasan, Cumali, Volkan, Ömer gibi canavar çocuklar da var ama a takımda nerede, ne zaman oynayabilirler bu sezon bilmiyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

bencede o ikinci +2'yi kullanirsak genç olsun bir yabanci transferi daha gelirsi bu +2'den biri gelecek vaadeden Sidnei oluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

bi sağbek ardından da bi gutiye alternatif olabilicek oyuncu aldıktan sonra transferi kapatmamızı diliyorum ayrıca almeida yı yedek golcü yapabilecek bi oyuncu alınırsa hiç üzülmem.Bkz: FORLAAAAAAAAAAAAAAAN
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

BJK Bobo ile yollarını ayırmış. Ferrari'dende kendisine kulüp bulmalarını söylemişler.

NTVSPOR

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tribundergi Tribun Dergi
    TRANSFER: Hakan Arıkan, Mersin İdman Yurdu ile anlaştı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Demirören'den iki önemli açıklama - Beşiktaş

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'den iki önemli açıklama geldi.

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, transfer döneminde Bobo ile yollarını ayırdıklarını ve Ferrari için de kendisine kulüp bulmasını istediklerini ifade etti.

NTVSpor'un son dakika bandıyla geçtiği haberde Demirören, "Bobo ile yollarımızı ayırdık. Ferrari'den de kendisine kulüp bulmasını istedik" dedi.

sporx.com

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bobo bize gelse sevinen nadir insanlardan olurum herhalde, adamın tarzını çok beğeniyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bobo'nun gideceği belliydi, açıkçası çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok, en azından her sene olduğu gibi Bobo'nun form tutmasını beklemeyeceğiz. Ferrari'nin kontratını gerekirse paranın yarısını vererek feshedebiliriz.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Başkan BJKtv de konuşuyor. Sadece yabancı bir forvet oyuncusu iLe transferi bitireceğiz dedi. ForLan transferinden anLadığım kadarı iLe vazgeçmişiz. ALmeida nın kaLması ve Pektemek in de geLmesi iLe daha çok iLeriye dönük genç bir forvet arıyoruz Avrupa da dedi. ForLan transferi tamamen bitti demedi ama ForLan ı unutabiLiriz. Ya da Quaresma ve Ersan transferin de ki gibi son anda bizim önerdiğimizi kabuL ederse ForLan tekrar ters köşe oLabiLiriz.

AnLaşıLan ForLan dan cevap bekLenirken genç bir Avrupa forveti de arayışta.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tribundergi Tribun Dergi
    besmersoy tarafından
    Yıldırım Demirören: Atletico Madrid'den Miranda'yı almak istedik ama o olmayınca Sidnei'i aldık. Forlan olmadı değil, her an olabilir

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Hadi bakalım bekliyoruz forvet transferini

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Almeida'ya partner geliyor

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bobo ve Ferrari'nin yolları açık olsun. Özellikle Bobo'ya hizmetleri için teşekkürler. Fernandes'i herkes merak ediyordu neden bildirilmedi diye, bu sorunun da cevabını bulmuş olduk. Bir forvet alarak kapatmamalıyız transferi, sağ ve sol beke birer transfer şart, ancak o konu da sanırım içten halledilecek. Genel olarak bakınca bu seneki transfer politikası hoşuma gidiyor, iş artık bu kadronun uyumuna kaldı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Forlan da gelirse nasıl bir taktiğimiz olacak çok merak ediyorum. Almeida'nın arkasında oynar heralde. Pektemek de yedeğimiz olur.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Çok pis bir sırıtış yalnız bu

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Fink ve Sivok u Ordu istemiş (ntvspor), bence oyuncular kabul ediyorsa gönderilebilirler. Başkan sağ bekten hiç bahsetmedi ama Sivok giderse iyi bir sağ bek gelebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fink neyse de Sivok Orduspor'a gidecek bir oyuncu değil kesinlikle.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Höyt ne oluyor leyn o nedir arkadaş, Eto'o falan gelmez başkan transferle fazla ilgilenmiyorum zaten dedi, belli oluyor

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Altta Kemal Tokak ile görüşülüyor yazmışlar, daha neyin kafasını yaşıyorlar bunlar ya? 10-0-0 mı oynayacağız bu sezon? Eto'o bitmiş beyler.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Ne Eto'o su arkadaş, kendinize gelin Bi yüzünüzü yıkayın gelmez Eto'o Beni de heveslendirmeyin. Biri Eto'o mu dedi Robinho gibi patlar sonra bu da

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Ne Eto'o su arkadaş, kendinize gelin Bi yüzünüzü yıkayın gelmez Eto'o Beni de heveslendirmeyin. Biri Eto'o mu dedi Robinho gibi patlar sonra bu da
    Sinan Engin demin Tv8'de Costa dedi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yalnız Forlan santrafor değil mi? At. Madrid'de Aguero 2. forvet gibi oynuyor diye biliyorum. Forlan 2. forvet olarak tam performansla oynar mı?

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Sinan Engin demin Tv8'de Costa dedi
    Sinan Engin, Diego Costa'nın menajerliğini yapıyor da adamı pazarlamaya mı çalışıyor nedir? 2 haftadır Costa da Costa. Başkan canlı yayında çok iyi bir santrafor alıp transferi kapatacağız demiş, o çok iyi santrafor Costa olamaz heralde. Forlan için her an bitebilir de dedikten sonra ve Eto'o sorusu üzerine o anlamlı gülüşünden sonra ben beklemiyorum Costa'nın geleceğini. İnşallah ters köşe olmam bu konuda.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Sinan Engin, Diego Costa'nın menajerliğini yapıyor da adamı pazarlamaya mı çalışıyor nedir? 2 haftadır Costa da Costa. Başkan canlı yayında çok iyi bir santrafor alıp transferi kapatacağız demiş, o çok iyi santrafor Costa olamaz heralde. Forlan için her an bitebilir de dedikten sonra ve Eto'o sorusu üzerine o anlamlı gülüşünden sonra ben beklemiyorum Costa'nın geleceğini. İnşallah ters köşe olmam bu konuda.
    Bende aslinda Costa gelmez diye düsünüyorum, bekleyelim görelim

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Yalnız Forlan santrafor değil mi? At. Madrid'de Aguero 2. forvet gibi oynuyor diye biliyorum. Forlan 2. forvet olarak tam performansla oynar mı?
    Oynar bence, gol disinda assist'de yapar cok

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

veli-burak-tanju adamları transfer ettik kim imza törenin izledi. BJK tv gittimi havaalanına, bizden kimse röportaj yaptımı bunlarla henüz.nerde başkan veya serdal adalı.yok
    ersan- ülkenin gündemindeki transfer. BJK tv nerde. nerde başkan, serdal adalı. varmı bir gövde gösterisi.yok
    egemen alındı. nerde BJK tv. nerde röportaj. nerde başkan nerde serdal adalı
    sidnei alındı nerde BJK tv...
    yani başkan, Tuğrul Yenidoğa'na, "bana shengen vizesi olan bir kameraman ve muhabir ayarla" yani diğer transferlerden farklı olarak
    1-bu yıl ilk defa kendisi futbolcunun ayağına gidiyor.
    2-futbocuya orada imza attırıp kameraya çekiyor.
    3-nedense yılan hikayesine dönen ersan transferi bile bu kadar erken sonuçlanmışken, basit bir santrafor transferi neden en sona kalıyor.
    4-Bütün medyanın Costa dediği günlerde veli*burak*tanju*sidnei*mustafa*mehmet gibi transferleri kimsenin tahmin edememiş olması ile berababer 10 gündür dünya yıldızı costanın nasıl oluyorda bjknin teklifini kabul etmiyor oluşu tartışılmıyor. nedir yani 10 gün boyunca düşünecek, kameralar ayağına gelecek, bu adamın adı diego costa olacak. Costayı bırak bizim tv nin kamerası ile çekmeyi, cep telefonun 3.5 piksel kamerası ile bile çekmem arkadaş. Kameranın kasedine , kameramanın vereceği vize parasına yazık.

KENDİNİ BU KADAR AĞIRDAN SATAN BİRİ VARSA YA FORLAN'DIR YADA ETO'DUR.
    Forza'dan alinti

bence gayet mantikli yanliz Eto'o gelmez aldigi para'ya bakarsak

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Diego Costa'yı daha çok isterim Forlandan , Eto'o'dan. Nedir bu bütün Beşiktaşlılarda Costa'yı bu kötülemek anlamadım. Costa bu ligin tozunu attırır.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Diego Costa'yı daha çok isterim Forlandan , Eto'o'dan. Nedir bu bütün Beşiktaşlılarda Costa'yı bu kötülemek anlamadım. Costa bu ligin tozunu attırır.
    Costa hakkinda pek bilgim yok birsey diyemem, istemiyorum'da demiyorum ama gelmiyecek bence

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Ben teorimi daha önce de söyledim Forlan gelmezse, sürekli oyuncu aldığımız fondan dolayı Diego Costa gelecek bence. Öyle büyük paralar saçıp, büyük yıldız getirmeye gerek yok, elimizdekiler yeter bize şimdilik, bence şart değil büyük bir oyuncu olması. Genç bir yetenek gelse daha iyi olabilir.

Mesaj Yetkileri