Sayfa 287 / 480 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387 ... SonSon
8,581 ile 8,610 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quaresma , Guti vs vs polemiklere gerek yok ancak garydelgadov genç oyuncu alınması konusunda haklı. Belki aldığımız oyuncuların kaliteleri , transfer politikasının doğruluğu falan bizi tatmin ediyor olabilir ancak yıldız kontratları konusunda sınıra yakın bir yerde olduğumuzu da bilmek lazım. Forlan gelirse büyük bir yükün altına geleceği olmayacak şekilde gireriz. Onun yerine potansiyelli ve ilerde bize hem sportif hem ekonomik açıdan çok getiriler sağlayabilecek oyunculara yönelmeliyiz. Lucas da bunlardan biri. Forlan'a o kadar para verileceğine O'na verilsin en azından kurtarma şansımız var ve bayağı bir yüksek.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Binlerce kez söyledim tekrar söyleyeyim,bize Forlan gibi dev kontratlar değil gelecek vaad eden oyuncular gerekiyor.Yeterince yüklü kontratımız var zaten.Defansif forvetimiz Nobre,ayyaş kral Guti gibi.Forlan'a o kadar para verince ne olacak?Arka taraf iyiyse Hugo Almeida da gol atar Pektemek de.Bu yüzden gerek yok diyorum.Alacaksak zamanında Boboyu aldığımız gibi ucuz ve potansiyelli bir oyuncu alalım.
    Binlerce kez sen söyledin binlerce kez bizde cevap verdik. Yeterince yüklü kontratımız var diyorsun ama toplamda bu kadar saçma sapan kontratlara, bu kadar fazla oyuncu sayısına rağmen Fenerbahçe ya da Galatasaray ın çok üstünde değil toplamda verdiğimiz miktar. Guti den bahsediyoruz sürekli... Ferrariden biraz fazla alıyor, yıldız getiriyorsan bir zahmet Ferrari den fazla alsın... Tutar tutmaz orası ayrı...

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Beğenmeyeceksiniz ama Mehmet Yıldız şuan için bize ideal.Sözleşmesi elinde, maaşı uygun, sorunsuz sıkıntısız, ligi en iyi bilen ve ligimiz standartlarında çok rahat gol atabilen 1+1 yıllık bi sözleşme gayet uygun olur istenmediği zaman elden çıkartmasıda kolay.Fatih Tekke gibi
    Aslında Mehmet Akyüz yerine alınabilirdi ama bende bu vakitten sonra alınmaması gerektiğini düşünüyorum.
    Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Zaten yabanci bir forvet geliyor ve 4 forvet olur ama bu gelen yabanci direk 11 oynayabilir kanimca yani yedeklik için almazlar ya gelecek vaad eden olur. Almeida ile birlikte oynayabilen bir forvet ariyorlar. Böylece Almeida, Pektemek ve yeni transfer rotasyon ile oynarlar ve yedekleri Mehmet Akyüz olur.
    Birde o pozisyonun yedeği olarak Guti var, artık gelecek oyuncuya göre Guti mi gelecek oyuncu mu 11 de olacak belli değil.

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Quaresmaya gereksiz demiyorum,verimsiz diyorum.İsimlerle değil de ünvanlarıyla kıyaslama yapayım mesela C.Ronaldo.Real Madridin yıldızı,en önemli oyuncusu değil mi? Yaptığı skor katkısı ortada.Alex Fenerbahçenin lideri/en önemli oyuncu değil mi?Yaptığı skor katkısı ortada.Demek istediğim şey şu.Quaresma bu takımın yıldızı ya da en önemli oyuncusu falan değil.Oyunuyla bu ünvanı hak etmiyor.Ama şu bir gerçek ki Quaresma bu takımın önemli bir silahı.Bu doğrultuda oyuncuyu baş üstüne koymalıyız ya da koymamalıyız.

Gutiye ayyaş kral diyorum evet.Haksız olduğum nokta?Hem ayyaş hem de kral.Ayyaş olduğunu gece kulüplerinden anlıyoruz,kral olduğunu ise buna rağmen,ligin ikinci yarısında kılını bile kıpırdatmamasına rağmen yüksek sürelerle oynatılmasından,oyundan çıkarken bir şey yapmış gibi alkışlanmasından hatta kaptan bile olmasından anlayabiliriz.
    Takımın asist lideri yanlış bilmiyorsam. İlk yarı performansı çok iyiydi ama defalardır bizde söylüyoruz, bu oyuncu 90 dakika oyuncusu değil. Biri paylaşmıştı, bu adam 2003 ten beri bir sezonda bu kadar maça çıkmamış. İkinci yarı doğal olarak vucut kaldırmadı. Şimdi gece kulüplerinde sürteceğine falan diyeceksin ama adam herşeyini Beşiktaş a adamak için o kontratı imzalamadı ki... Tabi ki sosyal yaşantısı da olacak... Bizim şimdi Guti yi beğenmemiz Fenerbahçeli bazılarının sezon başında Alex i beğenmemesine benziyor. Adam neredeyse takımda her alanda istatistiksel olarak birinci ama Alex le takım oynamıyor deniyordu. Ama takım Alex in seviyesine çıkınca neler olduğu görüldü. Her ne kadar Guti bi Alex değilse de takımın performansı arttıkça ve Guti doğru kullanıldıkça daha verimli olduğu görülecektir. Yok eğer bu sene oynayamazsa zaten kontratı bitiyor, gönderilir.

Artık şunu görmek lazım ki yönetim akıllandı, eskiden olsa Guti geliyor diye minimum 3 senelik imzalanır, oynaması beklenirdi. Seneye adamın kontratı bitiyor. Elde eskiden kalma yığınla gereksiz oyuncu ve onla orantılı kontrat var ama şuna da bakmak lazım, yönetimin bazı kademeleri değiştiğinden beri alınan oyunculara verilen ücretler hem eskisi gibi uçuk değil hem de kulübün menfaatleri doğrultusunda.

Yönetimin değiştiğini görmek için Ersan transferindeki tutuma ve bonservisin nasıl ödeneceğine bakmak yeterlidir...

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Quaresma , Guti vs vs polemiklere gerek yok ancak garydelgadov genç oyuncu alınması konusunda haklı. Belki aldığımız oyuncuların kaliteleri , transfer politikasının doğruluğu falan bizi tatmin ediyor olabilir ancak yıldız kontratları konusunda sınıra yakın bir yerde olduğumuzu da bilmek lazım. Forlan gelirse büyük bir yükün altına geleceği olmayacak şekilde gireriz. Onun yerine potansiyelli ve ilerde bize hem sportif hem ekonomik açıdan çok getiriler sağlayabilecek oyunculara yönelmeliyiz. Lucas da bunlardan biri. Forlan'a o kadar para verileceğine O'na verilsin en azından kurtarma şansımız var ve bayağı bir yüksek.
    Anıl iyi hoş söylüyorsun da yönetimi bu durumda bile eleştirmek için olaya çok dar açıdan bakmak lazım. Takıma stoper lazımdı, Ersan ın gelip gelmeyeceği belli değildi, yönetim kalktı yabancı stoper alacağız dedi, hepimiz yine üst düzey birilerini beklerken, kalkıp Sidnei yi aldılar. 21 yaşında, üstelik 200 bin euro ya adamı deneyeceğiz. Geçen sene Benfica da (ki bu takım yanlış bilmiyorsam Uefa da bizden çok daha ileriye gitti) 30 civarı maça çıkmış Avrupa maçlarında da bolca oynamış. Oynadığı maç sayısına bakılırsa takımın 3. stoperi. Biz kalkıyoruz bu oyuncuyu denemek için Benfica dan alıyoruz, 200 bin euro ya. Beğenirsek alırız diyoruz. Bu genç oyuncu transferi değil midir? Kanatlara alternatif lazımdı, gittiler iki tane o mevkide oynayabilecek 2 gurbetçi aldılar. Biri bize Uefa maçında gol atan oyuncu. Yine gittiler 3-4 milyon euro ya Fernandes i aldılar... 24 yaşında o da... Yani bunları görmeyip Forlan geliyor diye, şişkin kontratlara ihtiyacımız yok demek, yaşlı oyuncu alıyoruz demek ne kadar mantıklı. Ben son 2 senedir yönetimin yaptıklarından sonra, son derece güveniyorum. Transfer konusunda neredeyse attıkları her adım mantıklı. Tek bir tereddütüm var, o da Tayfur Hoca başarısız olursa ne kadar dayanacakları konusunda. Eğer bir teknik direktörde istikrarı sağlayamazsak, bu emekler heba olur.

Bu arada senden alıntı yaptım ama sen bu bakış açısındasın demiyorum Genel konuşuyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Ersan ve Pektemek ne kadar alacak?
    7 Haziran 2011 10:45
    Beşiktaş, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yeni transferlerinin ne kadar ücret alacaklarını bildirdi. Buna göre Ersan yıllık 1 milyon 200 bin Euro garanti ücret ve 20 bin Euro maçbaşı ücret alacak.

Beşiktaş, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yeni transferlerin ücretlerini bildirdi. Yapılan açıklamalara göre Adanaspor'dan 4 yıllığına transfer edilen Ersan Gülüm'e yıllık 1 milyon 200 bin Euro garanti ücret ve 20 bin Euro maçbaşı ücret öedeneceği bildirildi.
    Beşiktaş ayrıca, Gençlerbirliği'nden transfer edilen Mustafa Pektemek ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Ticaret ve Sanayi A.Ş'den, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada, Mustafa Pektemek ile 2014-2015 sezonu sonuna kadar anlaşma sağlandığı aktarılırken, ''Anlaşmaya istinaden futbolcuya; 2011-2012 sezonu için 2 milyon TL garanti ücret ve 30 bin TL maç başı ücreti, 2012-2013 sezonu için 2 milyon 250 bin TL garanti ücret ve 35 bin TL maç başı ücreti, 2013-2014 sezonu için 2 milyon 500 bin TL garanti ücret ve 40 bin TL maç başı ücreti, 2014-2015 sezonu için de 2 milyon 750 bin TL garanti ücret ve 45 bin TL maç başı ücreti ödenecektir'' ifadeleri kullanıldı.

Ntvspor

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ante Vukusic benim FM de favori forvetim. HırvatLarın FM profiLLeri geneLde doğru çıkar.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Kemal Tokak transferi için Serdar Adalı Galip Öztürk ile görüşmüş. Galip Öztürk Kemal Tokak için 5 Milyon € Bonservis bedeli + Şampiyon Olunması halinde 2 Milyon € olmak üzer toplam 7 Milyon € istemiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Az istemişler, bence 10 Milyon Euro + Her sezon başı 2 Milyon Euro istemeleri gerekiyordu.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Yok artık. Kemal genç, gelecek vaadeden bir isim olabilir, fakat hiçbir şekilde o kadar para verilmez. Zaten stopere de ihtiyaç yok bence, kalsın. Ersan ve Pektemek'in kontratları da fena değil, uygun sanki. Yalnız, Pektemek biraz daha az bir paraya oynayabilirdi bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Kemal'i zaten satmak gibi bir düşünceleri yok. Ortaya bir fiyat koymuşlar. Verirlerse satarlar vermezlerse devam ederiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Lusage55 View Post
    Kemal Tokak transferi için Serdar Adalı Galip Öztürk ile görüşmüş. Galip Öztürk Kemal Tokak için 5 Milyon € Bonservis bedeli + Şampiyon Olunması halinde 2 Milyon € olmak üzer toplam 7 Milyon € istemiş.
    Muhtemelen bizimkilerin Kemal'i şimdiden almak istemelerinin sebebi daha ucuza kapatmak istemeleriydi ama bu şartlarda hiç gerek yok.

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Yok artık. Kemal genç, gelecek vaadeden bir isim olabilir, fakat hiçbir şekilde o kadar para verilmez. Zaten stopere de ihtiyaç yok bence, kalsın. Ersan ve Pektemek'in kontratları da fena değil, uygun sanki. Yalnız, Pektemek biraz daha az bir paraya oynayabilirdi bence.
    Pektemek'e o kadar ücret verilmesinin sebebi o sırada Fenerbahçe'nin de transferini bitirmeye çalışmasından dolaydır.Yine de çok fazla değil bence.Umarım kendisi için ödenen ücretlerin karşılığını verir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Muhtemelen bizimkilerin Kemal'i şimdiden almak istemelerinin sebebi daha ucuza kapatmak istemeleriydi ama bu şartlarda hiç gerek yok.

Pektemek'e o kadar ücret verilmesinin sebebi o sırada Fenerbahçe'nin de transferini bitirmeye çalışmasından dolaydır.Yine de çok fazla değil bence.Umarım kendisi için ödenen ücretlerin karşılığını verir.
    Çok uçuk değil zaten, sonuçta TL bazında. Fakat her sene o paralar artacağına sabit bir ücret önerilip onun üzerinden anlaşma yapılabilirdi. Neyse, dediğiniz gibi inşallah faydalı olur camiaya ve aldığı parayı da sonuna kadar hak eder.

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bende aynı şekilde düşünüyorum. Bank Asyadan yeni çıkmış henüz parlama aşamasında olan ve Samsunspor'un içinde bulunduğu büyük borç batağından dolayı Kemal'i 1 - 2 M € ya alırız diye düşünmüşlerdir. Ama bu sene sadece ödediği EMLAK VERGİSİ 1.3 Milyon Lira olan bir başkan seçildi. Yanında Metro'nun sahibi Galip Öztürk var. Para gibi bir sorun yok. O sebeple büyük ihtimal Kemal ile önümüzde ki haftalarda sözleşme yenilenecektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yahu bu adamlara bu kadar para istemenin mantığı yok .

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Bunu'da unutmamak lazimki Guti'nin paslarina diger oyuncular herzaman ayak uyduramadilar. Guti öyle bir oynuyorki bir kac saniye ilerisini düsünüyor ve topu oraya attiyor ama her oyuncu bunu beklemiyor. Bazi maclarda offansdaki oyunculara bakiyordum top Guti'de ama topu atacak adam olmuyordu. Yani demek istedigim Guti o bekledigimiz paslarini verir vermesinede diger oyuncular da iyi pozisyon almalari lazim ve dogru kosular yapmalilar. Bence Guti ve Pektemek uyumu güzel olur.

Ayrica Klose haberleri var

Quaresma da Guti de gayet verimli oyuncular. üç kulvarda ortaya koydukları toplam istatistikler bunu ortaya koyuyor. Her fırsatta Alex'i öne sürmeyin artık, bu takımın bütün skor yükünü çekecek kahramana ihtiyacı yok. Sonra o adamı bir sakatlarlar, bir formsuz olur, bir kart görür (ki Beşiktaş'taysa bunların hepsi üst üste olur), daha ilk turda avrupadan da elenirsin kupadan da. Ligde de Allah kerim. Forlan'ı uzaktan golleri ve bitiriciliği için, diğer silahlarımız sustuğunda ortaya çıkarabileceği sürpriz hareketler için istiyoruz. Yoksa gelsin tek başına 50 gole imza atsın diye değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ersangulum22 ersan gulum
    Sizin icin direndim ve simdi sizin icin savasicam

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu bugün Almanya'ya gideceği söyleniyordu.Bu sefer de Freiburg'ta oynayan Papiss Cisse iddiası atıldı ortaya.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kloseyi alıp gelmesinler

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Şimdi sporx de ki bir yazıyı okudum yıllık 4.5 m euro alıyor Forlan, ondan aşağısına gelmez denmiş, gerçekten gerek yok eğer o fiyatlaraysa... Üstüne 3 yıllık da kontrat ister denmiş... Bence vereceğimiz 2 yıllık kontrat ve maksimum Q7 kadar para olmalı yıllık. İstemezse de gelmesin zaten. Bu arada Podolski nin adı geçmeye başlamış. Haber1903 de Serdal Adalı Almanya ya gidiyor, 1-2 Türk oyuncuyla görüşüp oradan İspanya ya geçecek denmiş. Yine gurbetçilere gidiyor sanırım... Kemal için istenen fiyatlar eğer doğruysa gerek yok, herhalde bizimkiler bir arkadaşın da dediği gibi, istenen fiyatın 4 te 1 ini falan düşünüyordu ki zaten bizde öyle diyorduk.

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Az istemişler, bence 10 Milyon Euro + Her sezon başı 2 Milyon Euro istemeleri gerekiyordu.
    Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Yahu bu adamlara bu kadar para istemenin mantığı yok .
    Yönetim satmak istemiyor. Oyuncu takımda kalmak istiyor. Ne yani. 2 M € mu deselerdi.

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Şimdi sporx de ki bir yazıyı okudum yıllık 4.5 m euro alıyor Forlan, ondan aşağısına gelmez denmiş, gerçekten gerek yok eğer o fiyatlaraysa... Üstüne 3 yıllık da kontrat ister denmiş... Bence vereceğimiz 2 yıllık kontrat ve maksimum Q7 kadar para olmalı yıllık. İstemezse de gelmesin zaten. Bu arada Podolski nin adı geçmeye başlamış. Haber1903 de Serdal Adalı Almanya ya gidiyor, 1-2 Türk oyuncuyla görüşüp oradan İspanya ya geçecek denmiş. Yine gurbetçilere gidiyor sanırım... Kemal için istenen fiyatlar eğer doğruysa gerek yok, herhalde bizimkiler bir arkadaşın da dediği gibi, istenen fiyatın 4 te 1 ini falan düşünüyordu ki zaten bizde öyle diyorduk.
    Forlan'a verilen para 4.5 değildir sonuçta Türkiye'de vergi alınmıyor yabancılardan daha düşükte olsa İspanya'da aldığı parayla denk gelir.Bence başka bir sıkıntı var.Sonuçta çok kaliteli bir forvet ve bir çok dev klüp ilgilenip fiyatı yükseltiyor olabilir.

Beşiktaş'ın genç oyuncuları takıma kazandırması çok hoşuma gidiyor Fransız klüplerinin yaptığı gibi kiralık verip kendini gösterdiklerinde klübe geri dönmeleri doğru bir politika olur.Biz Arda'yı bu şekilde kazandık.Bu sezon Ersan Adem Gülüm'de aynı şekilde BJK'ye geldi.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Beşiktaş transfer seferinde
    Yeni sezon için kadrosuna birçok ismi katan Beşiktaş, forvet hattındaki arayışlarını sonlandırmak için Avrupa'ya transfer seferine çıktı.

07 Haziran 2011 Salı - 20:23
    DHA

Yeni sezon öncesi kadrosuna Egemen Korkmaz, Veli Kavkak, Tanju Kayhan, Burak Kaplan, Mustafa Pektemek, Mehmet Akyüz, Sidnei Da Silva'yı katan, Ersan Gülüm ve Manuel Fernandes'in bonservisini alan Beşiktaş yönetimi son transferini yapmaya hazırlanıyor.

Takıma katılacak son oyuncunun forvet hattında görev yapacak bir futbolcu olacağı bilinyor. Futbol komitesi yeni sezon öncesi ilk olarak Diego Forlan'ı, daha sonra da Diego Costa'yı gündemine almıştı. Ayrıca Bayern Münih'e veda eden Miroslav Klose ve Schalke 04 forması giyen Klaas Jan Huntelaar Siyah Beyazlı yönetimin listesinde bulunan alternatifler olarak yer alıyorlar.

Beşiltaş futbol komitesi başkanı Serdal Adalı ve komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu bugün yabancı forvet oyuncusu transferini noktalamak için yeniden Avrupa seyahatine çıktılar. Siyah-beyazlı heyet ilk olarak Almanya'da Klose ve Huntelaar için ön görüşmeler yaptılar. Daha sonra akşam saatlerinde Madrid'e geçen ikili, burada Costa ve Forlan için yeniden temaslarda bulunacaklar. Bugün ve yarın yapılan görüşmelerin ardından hazırlanacak raporu başkan Yıldırım Demirören ve yönetim kuruluna sunacak olan futbol komitesi, en geç 1 hafta içerisinde yeni sezon öncesi son transferi gerçekleştirecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Beşiktaş'tan 15 milyon Euro'luk tasarruf

UEFA'nın şart koştuğu malî kriterlerin devreye girecek olması, transferde Beşiktaş'a fren yaptırdı.
    Siyah-Beyazlı yönetim, transferde dengeli giderek uçuk rakamlara oyuncu alma politikasını değiştirdi. Daha çok gençlere yönelen Kartal, yüksek ücreti olan ve verim alamadığı isimlerle yollarını ayırıyor.

Takımdan ilk ayrılan Nihat Kahveci'nin iki yıl için alacağı 5 milyon Euro kulüp kasasında kaldı. Yıllık 2,2 milyon Euro'ya oynayan Mert Nobre'nin iki yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Beşiktaş, Nobre ile de yollarını ayırarak 4,4 milyon Euro'yu kasasında tutacak. Yönetimin gözden çıkardığı Matteo Ferrari'nin de iki sezonluk maliyeti 5 milyon Euro. İtalyan oyuncuyu elden çıkarmaya çalışan yönetim, bonservisini bedelsiz verip maliyeti aşağı çekecek. Üç oyuncunun Beşiktaş'a kazancı 14,4 milyon Euro.

Bu isimlere ödenecek ücreti yeni alınacak futbolculara aktaran Beşiktaş, Mustafa Pektemek'e 4 milyon Euro bonservis öderken, Ersan Gülüm'ün transferi için ise 2 milyon Euro harcadı. Veli, Tanju ve Burak için ise toplam 2 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek. Beşiktaş'ın transfere harcayacağı para takımdan gidecek üç oyuncu için ödenecek yıllık ücreti geçmeyecek. Siyah-Beyazlı ekip, transferi büyük oranda bitirirken bir de renklerine golcü oyuncu katarak yeni sezon için hazırlıklara başlayacak.

HABER1903

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by okumus View Post
    Forlan'a verilen para 4.5 değildir sonuçta Türkiye'de vergi alınmıyor yabancılardan daha düşükte olsa İspanya'da aldığı parayla denk gelir.Bence başka bir sıkıntı var.Sonuçta çok kaliteli bir forvet ve bir çok dev klüp ilgilenip fiyatı yükseltiyor olabilir.

Beşiktaş'ın genç oyuncuları takıma kazandırması çok hoşuma gidiyor Fransız klüplerinin yaptığı gibi kiralık verip kendini gösterdiklerinde klübe geri dönmeleri doğru bir politika olur.Biz Arda'yı bu şekilde kazandık.Bu sezon Ersan Adem Gülüm'de aynı şekilde BJK'ye geldi.
    Yok vergiler düşünce 4.5 alıyor denmiş haberde... Tabi ne kadar doğru bilmiyorum...

FORLAN, ARDA, COSTA…
    Diario AS Gazetesi yazarı Dani Hidalgo, bu üç konuda önemli bilgiler aktardı.

İspanya’nın 3 büyük kulübünden bir tanesi olan Atletico Madrid, son iki sezondur, özellikle futbolcu alışverişi nedeniyle Türk futbolunun gündeminde özel bir öneme sahip bulunuyor.

Bugün itibariyle forvet oyuncuları Forlan veya Diego Costa’nın Beşiktaş’a transferi ile Arda Turan’ın oraya gitme ihtimali Atletico’dan bahsetme nedenlerimiz arasında yer alıyor.

İspanyol kulübüne çok yakın olan bir isim Diario AS Gazetesi yazarı Dani Hidalgo, bu üç konuda önemli bilgiler aktardı.

BEŞİKTAŞ, FORLAN’A ATLETİCO’DAN ÇOK DAHA İYİ MADDİ KOŞULLAR SUNMALI

Hidalgo, Forlan’ın Beşiktaş’a transferi konusunda maddi koşulların zorlayıcı olduğunu dile getirerek “Forlan konusu büyük bir sorunu içeriyor. Beşiktaş Forlan’ı ekonomik koşullar açısından ikna edebilmek adına çok çaba sarf etmeli. Bilindiği gibi Forlan çok yüksek ekonomik beklentilere sahip, bu nedenle eğer Beşiktaş’a gidecekse Atletico’dan daha iyi maddi koşulların Beşiktaş tarafından kendisine sağlanması gerekir” dedi.

Forlan’ın Atletico ile 2 yıl daha kontratı olduğunu belirten Hidalgo, “Beşiktaş, onu iknâ etmek için 3 yıllık kontrat önermeli, ayrıca Forlan net olarak, vergiden bağımsız, Atletico’dan yılda 4.5 million avro kazanıyor” diye konuştu.

COSTA, KULÜP TARİHİNİN EN ÇOK KİRALANAN FUTBOLCUSU, ATLETİCO BU KEZ ONU BONSERVİSİYLE VERMEK İSTEYEBİLİR

Diego Costa’nın Beşiktaş’a transfer olasılığını da değerlendiren Dani Hidalgo, “Diego Costa, belki de Atletico Madrid tarihinde, en çok kiralık olarak başka takımlara verilen futbolcu, Albacete, Valladolid, Braga, Celta’da kiralık olarak oynadı. Sadece bu sezon tam olarak takımda kalabildi. Son beş maçtaki performansı çok iyiydi. Fakat, 9 Avrupalı futbolcu oynatma zorunluluğu var. Dolayısıyla yabancı futbolcu sınırlaması nedeniyle Dieogo’nun fedakârlık yapması gerekebilir. Bu nedenle Atletico Madrid, onu bu kez kiralık olarak değil, bonservisiyle vermek istiyor” dedi.

COSTA BİRİNCİ FORVET DEĞİL, İYİ BİR İKİNCİ ADAM; AMA BEŞİKTAŞ’TA BAŞARILI OLABİLİR

Costa’nın Beşiktaş’a transfer olması durumunda, siyah beyazlı takımda başarılı olacağına inandığını ifade eden Hidalgo, “Bence başarılı olabilir, bence ilginç bir oyuncu. Belki iyi bir son vuruş ustası değil. Onun 30 metrelik alanlarda, iyi pas yapan, ikinci forvet olarak düşünmelisiniz. O öncelikli olarak bir 9 numara değil. Geride kalan sezonun ikinci yarısında Agüero’ya çok yardımı oldu. Çok iyi paslar attı. Üç gol pası var, son beş maçta. Yetenekli ve teknik bir futbolcu. Doğru bir sistemde görev aldığında neden başarılı olmasın” diye konuştu.

ARDA TURAN ŞU ANDA ATLETİCO MADRİD’İN GÜNDEMİNDE BULUNMUYOR

Arda Turan’ın, halâ Atletico Madrid’in gündeminde olup olmadığı yönündeki soruya ise Dani Hidalgo, “Bana göre Arda’nın ismi şu anda gündemde değil. Eski başkan Polat, döneminde bu yana Atletico’nun bu konuda Galatasaray’la bir kontağının bulunduğunu düşünmüyorum. Bana göre önümüzdeki günlerde Arda Turan konusunun Atletico için güncel hâle gelmesi mümkün gözükmüyor. Atletico’nun Agüero’nun satışı, De Gea’nın transferi gibi temel sorunları var. Sportif direktör değişikliği oldu. Henüz yeni antrenör belli değil. Atletico, tamamen kendi iç sorunlarını yoğunlaşmış durumda. Bununla birlikte Arda Turan pahalı bir transfer. Onun transferi için 10 milyon avronun üzerinde para gerekiyor. Agüero’nın transferinden ne kadar para gelecek. Kaleci De Gea, yüzde yüz gidecek. Buradan ne kadar kazanç elde edilecek. Tüm bunlar Atletico’nun bu sezonki ekonomik durumunu ortaya koyacak. Dolayısıyla Arda’nın transferine iyimser bakmak olası değil.

Açıkçası şu anda kulübün iki önemli ismi başkan Cerezo ve Miguel Angel Gil, Arda Turan konusunu düşünmüyor. Onlar, kulübü önümüzdeki sezon için sponsor arayışı içindeler ve bu konuya yoğunlaştılar. Ama önümüzdeki aylarda ne olacağını kim bilebilir ki!..” şeklinde yanıt verdi.
    Kaynak: Radyospor

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Beşiktaş'tan 15 milyon Euro'luk tasarruf

UEFA'nın şart koştuğu malî kriterlerin devreye girecek olması, transferde Beşiktaş'a fren yaptırdı.
    Siyah-Beyazlı yönetim, transferde dengeli giderek uçuk rakamlara oyuncu alma politikasını değiştirdi. Daha çok gençlere yönelen Kartal, yüksek ücreti olan ve verim alamadığı isimlerle yollarını ayırıyor.

Takımdan ilk ayrılan Nihat Kahveci'nin iki yıl için alacağı 5 milyon Euro kulüp kasasında kaldı. Yıllık 2,2 milyon Euro'ya oynayan Mert Nobre'nin iki yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Beşiktaş, Nobre ile de yollarını ayırarak 4,4 milyon Euro'yu kasasında tutacak. Yönetimin gözden çıkardığı Matteo Ferrari'nin de iki sezonluk maliyeti 5 milyon Euro. İtalyan oyuncuyu elden çıkarmaya çalışan yönetim, bonservisini bedelsiz verip maliyeti aşağı çekecek. Üç oyuncunun Beşiktaş'a kazancı 14,4 milyon Euro.

Bu isimlere ödenecek ücreti yeni alınacak futbolculara aktaran Beşiktaş, Mustafa Pektemek'e 4 milyon Euro bonservis öderken, Ersan Gülüm'ün transferi için ise 2 milyon Euro harcadı. Veli, Tanju ve Burak için ise toplam 2 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek. Beşiktaş'ın transfere harcayacağı para takımdan gidecek üç oyuncu için ödenecek yıllık ücreti geçmeyecek. Siyah-Beyazlı ekip, transferi büyük oranda bitirirken bir de renklerine golcü oyuncu katarak yeni sezon için hazırlıklara başlayacak.

HABER1903
    Haber1903 böyle yaş tahtaya basmazdı ama hayret, haberde hatalar var... Nobre nin de Ferrari nin de birer yıllık kontratları kaldı...

Düzeltme: Kaynak Zaman mış

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Elano'yu satıp kar etmek gibi bir hesap yapmışlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Costa'da son nokta

Atletico Madrid'in Brezilyalı forvetini isteyen siyah-beyazlılar, yabancı golcü işini çözüme kavuşturmaya çabalıyor. Başkan Yıldırım Demirören'in, son pürüzleri bitirmeye çalışacağı belirtilirken, futbol komitesi de Almanya'ya uçtu, 2 gurbetçi için devreye girdi

Beşiktaş, transferi için bir süredir uğraş verdiği Atletico Madrid'in golcüsü Diego Costa'ya son noktayı koymak için yarın İspanya'ya gidiyor.
    Forvet ihtiyacını karşılamak için bir süredir görüştüğü Diego Forlan ve Diego Costa üzerinde yoğunlaşan siyah-beyazlıların Costa'da karar kıldığı, bu futbolcunun transferiyle bizzat Başkan Yıldırım Demirören'in ilgilendiği ifade edildi. Atletico Madrid Yönetimi ile Brezilyalı futbolcu konusunda bir süredir görüşen Kartal, bonservis bedelinde indirim sağlanmaması durumunda kiralamayı düşünüyor. Golcüyle ilgili son pürüzleri halletmek için İspanya'ya uçacak olan Demirören'in bu transfere noktayı koyması bekleniyor.

Gurbetçi avı

Yabancı transferinde nokta transferle işi bitirmek isteyen siyah-beyazlıların gurbetçi harekâtı da tüm hızıyla sürüyor.
    Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ile komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, Teknik Direktör Tayfur Havutçu'nun listesindeki iki Türk oyuncuyu daha transfer etmek için Almanya'ya gitti.
    Siyah-beyazlıların burada, Miroslav Klose'nin menajeriyle de bir görüşme yaparak, Alman oyuncunun durumunu öğrenmeye çalıştıkları ifade edildi.
    Haber Kaynağı: Milliyet

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Havutçu’nun sağ kolu Koch!

Beşiktaş'ta, Bernd Schuster döneminin ardından göreve gelen ve kısa sürede arkadaşlık ortamını hazırlayan Teknik Direktör Tayfur Havutçu'nun, sezon başı için özel bir kamp programı hazırladığı öğrenildi.

Siyah-beyazlı teknik adam, özellikle Avusturya’daki kamp döneminde, arkadaşlık ortamını daha yüksek seviyelere çıkarmak için özel bir çalışma uygulatacak. Takım içerisindeki neşeli ortamın daha üst seviyelere çıkması için çabalayan Tayfur Havutçu, bu nedenle, gittiği her takımda futbolcular tarafından çok sevilen Roland Koch’u yönetime aldırdığı öğrenildi. Hem Beşiktaş’ta, hem de Fenerbahçe’de çalıştığı dönemlerde ağır kondisyon idmanlarına rağmen futbolcuları eğlendirmesini bilen Alman kondisyoner, yeni sezonda Tayfur Havutçu’nun adeta sağ kolu olacak. Siyah-beyazlı takımın genç patronu, kamp döneminde hemen hemen her gün futbolcularıyla teke tek görüşmeler yapacağı bildirildi.
    Haber Kaynağı: Milliyet

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

"Beşiktaş'a iyi bir forvet gelecek"

Beşiktaş'ın son şampiyonluğunda attığı kritik goller ile taraftarın gönlünde taht kuran Yusuf Şimşek, Beşiktaş gündemini HABER1903'e değerlendirdi.

Şimşek yaptığı açıklamada;

- HER TAKIMA GENÇ OYUNCULAR LAZIM -

Her takıma genç oyuncular lazım. Ancak sırf bu yüzden takımı gençlerle doldurmanın bir anlamı yok. Bunların içine 2-3 tane tecrübeli futbolcular koymak zorundasın. Tayfur Hocanında bunu yapacağını tahmin ediyorum. İnşallah Beşiktaş için hayırlısı olur.

- EGEMEN VE ERSAN BAŞARILI OLACAK -

Beşiktaş geçen sene stoper mevkiinde büyük sıkıntınlar yaşadı. Sivok,Ferrari ve Ersan sakatlandılar. Sadece Toraman o mevkiiyi ayakta tutmaya çalıştı. Bu yüzden Egemen transferini olumlu buluyorum. Ersan'ın da alınması Beşiktaş için iyi oldu. Egemen ve Ersan'ın bu sezon çok başarılı olacağını düşünüyorum.

- İYİ BİR FORVET GELECEK -

Beşiktaş'ın forvet hattında bir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. Benim aldığım bilgiler doğrultusunda orayada gerçekten çok iyi bir isim gelecek.
    Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

"Beşiktaş ile adımın anılması bana gurur veriyor"

08 Haziran 2011 Çarşamba 16:48

Türkiye'de bir çok takım ile adı geçen Standart Liege'nin başarılı file bekçisi Sinan Bolat, transfer söylentileri hakkında HABER1903'e konuştu.

Bolat yaptığı açıklamada;

Beşiktaş'tan resmi bir teklifin gelmediğini söyleyen başarılı kaleci Bolat, " Bana Beşiktaş Kulübünden henüz gelen resmi bir teklif yok. Bende gazetelerden okuyorum. Beşiktaş Guti,Quaresma ve Simao gibi büyük isimleri kadrosuna kattı. Guti Avrupa'nın en büyük takımında forma giymiş bir futbolcu. Quaresma'da onun kadar kaliteli bir oyuncu. Böyle iyi bir kadroda benimde ismimin geçmesi beni gururlandırıyor. Şu anda Standart Liege ile devam eden sözleşmem var. Eğer kulübüme ve şahsıma bir teklif gelirse oturur ailem ile birlikte düşünürüm. Fakat öncelikle kulüplerin birbiri ile anlaşması gerekiyor. Eğer Beşiktaş'ta oynamak kısmet olursa neden olmasın. Sadece Beşiktaş değil, diğer takımlardan ciddi teklif gelirsede bu konuyu düşünürüm. " diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

Mesaj Yetkileri