arkadaşlar güvenle ilgili değil o bölgeye ihtiyaç olmalı sampdoriada ilk yılımda(2. sezon oyunda? 33 m ytl ye kleberi 2. yılımda 73 m ytlye moussa sissokkoyu aldırttım
arkadaşlar güvenle ilgili değil o bölgeye ihtiyaç olmalı sampdoriada ilk yılımda(2. sezon oyunda? 33 m ytl ye kleberi 2. yılımda 73 m ytlye moussa sissokkoyu aldırttım
şimdi 2 şekilde değerlendiriyorum:
asistan takımın en kötü yerini gösteriyor orada1.
2.si de dediğin yarı yarıya doğru;şöyle ki oradaki önerilen bende 175e 180 bi adam
di rossi miydi öyle bişey.oysa gelse bizim orta saha 185 den aşağısını kaldıırmaz.
yani önerdiği eksik kısmı doğru ama; o da takıma GELEBİLECEK adamı öneriyor;
benim peşinde olduğum gerrard,kaka,riberry,pjanic vs. en düşüğü 60 milyondan başlıyor
pjaniç bile en az 40 küsur.c.ronaldo messiyi hiç saymıyorum 120 m. dan başlıyor.bu adamlar ya gelmek istemiyor yada kulüpleri bırakmıyor. tabi benim düşüncemde hala 60 milyona aguero yu almak var o da başka.geçen sefer almıştım.gerçi aguero bile yedek kalıyor o başka. öbürleri yani pjanic,riberry 18 e bile giremiyor.
mesela gourcuff u aldım 20 m a onu saymamıştı ama gourcuff ta mc değil zaten amc yada kanat adamı. aguero gelene kadar geçen sefer de yedekti,şimdi de öyle.tabi aguero yu alırsam.