1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Başkana oyuncu aldırma

Hybrid View

arkadaşlar güvenle ilgili değil o bölgeye ihtiyaç olmalı sampdoriada ilk yılımda(2. sezon oyunda? 33 m ytl ye kleberi 2. yılımda 73 m ytlye moussa sissokkoyu aldırttım

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by cengavs View Post
    arkadaşlar güvenle ilgili değil o bölgeye ihtiyaç olmalı sampdoriada ilk yılımda(2. sezon oyunda? 33 m ytl ye kleberi 2. yılımda 73 m ytlye moussa sissokkoyu aldırttım
    Hangi mevkiye ihtiyaç var nerden bakıcaz peki?

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by okumus View Post
    Hangi mevkiye ihtiyaç var nerden bakıcaz peki?
    genie scout
    yok oyunda asistan menager söylüyor zaten hangi mevkiye adam gerektiğini,mesela bende orta saha orta diyordu,

ayrıca transfer etmek istediğin oyuncuda da altta yazıyor;takımın defans orta, sağında eksik var diye.

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    genie scout
    yok oyunda asistan menager söylüyor zaten hangi mevkiye adam gerektiğini,mesela bende orta saha orta diyordu,

ayrıca transfer etmek istediğin oyuncuda da altta yazıyor;takımın defans orta, sağında eksik var diye.
    Bilgilendirdiğin için teşekkürler birde öyle deniyelim

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    genie scout

Asistanın yetenekleri ne kadar iyi olursa olsun çoğu zaman zayıf olan oyuncu denginde oyuncuları gösteriyor orada malesef,özellikle de üst liglerde

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by nikootinn View Post
    Asistanın yetenekleri ne kadar iyi olursa olsun çoğu zaman zayıf olan oyuncu denginde oyuncuları gösteriyor orada malesef,özellikle de üst liglerde
    şimdi 2 şekilde değerlendiriyorum:
    asistan takımın en kötü yerini gösteriyor orada1.

2.si de dediğin yarı yarıya doğru;şöyle ki oradaki önerilen bende 175e 180 bi adam
    di rossi miydi öyle bişey.oysa gelse bizim orta saha 185 den aşağısını kaldıırmaz.
    yani önerdiği eksik kısmı doğru ama; o da takıma GELEBİLECEK adamı öneriyor;
    benim peşinde olduğum gerrard,kaka,riberry,pjanic vs. en düşüğü 60 milyondan başlıyor
    pjaniç bile en az 40 küsur.c.ronaldo messiyi hiç saymıyorum 120 m. dan başlıyor.bu adamlar ya gelmek istemiyor yada kulüpleri bırakmıyor. tabi benim düşüncemde hala 60 milyona aguero yu almak var o da başka.geçen sefer almıştım.gerçi aguero bile yedek kalıyor o başka. öbürleri yani pjanic,riberry 18 e bile giremiyor.

mesela gourcuff u aldım 20 m a onu saymamıştı ama gourcuff ta mc değil zaten amc yada kanat adamı. aguero gelene kadar geçen sefer de yedekti,şimdi de öyle.tabi aguero yu alırsam.

Mesaj Yetkileri