Umarım alırız ve kaleyi 10-15 yıl sağlama almış oluruz![]()
Umarım alırız ve kaleyi 10-15 yıl sağlama almış oluruz![]()
Yeni transferimiz Tanju hakkında ufak bir izlenim elde edebileceğimiz bir video.Savunması sağlam gibi gözüküyor.
http://www.facebook.com/video/video....20081464676157
So what?
Saike
inşAllah iyi çıkar abi Tanju. Malum İsmail'e iyi bir yedek lazım![]()
Beşiktaşa gelen her oyuncununda Hulk ile bir kapışması var![]()
Sinan Bolat'a hiç gerek yok. Elinde Cenk gibi genç kaleci, Rüştü gibi tecrübeli kaleci var. Hakan'ın satılması hata Hem genç hem de iyi kaleci. Alırsın 2. Ligden genç kaleci olur 3. kaleci.
Bence bu genç yaşında iki kalecide yedek olmayı kabul etmez ki zaten yedek olacak kalecilerde degil
Kale işi güven verme işidir.1 maç o,1 maç o FM'de bile olmuyor sorun çıkıyor![]()
Anca öyle yapmaları lazım zaten![]()
Hakan'ın kariyerinde Liverpool maçı olmasaydı şuan as kalecimizdi.
Hakan şu an 30 yaşında yanlış bilmiyorsam, kaleci için orta yaş olabilir ama genç değil.
Düzenleme: 28 yaşındaymış, 2-3 ay sonra 29 a giriyor.
vego'nun dedigine katiliyorum. Kalede istikrar cok onemli, dunyada hangi takimin 1. kalecisi belli degil ki.
Hakan 3.kaleci olmak istemediği için ayrıldı büyük ihtimalle.Ben ayrılmasına üzülmedim doğrusu.İyi performans gösterdiği zamanlar da oldu ama,özellikle geçtiğimiz sezon bir ara oynadığı her maçta 1-0 yenik başlıyorduk yaptığı basit hatalardan dolayı.Yan toplarda zayıf ve çok top sektiriyor.Bu yaşa gelmiş bir kaleci bu sorunlarını halledemediyse güven vermez kalede ve haliyle bizim gibi büyük bir takımın kalesini de koruyamaz.
Gelelim kaleci transferi mevzusuna.Öncelikle şunu göz önünde bulunduralım.Geçtiğimiz sezon kalecilerimiz çok sakatlık yaşadılar.Bu yüzden bence iyi bir kaleci alınmalıdır.Yeni transfer ve Cenk'ten hangisi iyiyse kaleyi o korur.Sakatlıklardan dolayı diğerine mutlaka şans gelecektir.Rüştü'de 3.kaleci olmayı dert edeceğini sanmıyorum zaten.
So what?
Saike
Kartal'ın yıldız golcüsü Bendtner
12:01 | 09 Haziran 2011
Önemli bir forveti kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş yönetimi, rotayı Arsenal'in yıldızı Nicklas Bendtner'e çevirdi.
Mert Nobre'nin sözleşmesini feshetmek isteyen, Nihat Kahveci'yle yolları ayıran ve Bobo konusundaki kararlı tavrını sürdüren Beşiktaş yönetimi, forvet arayışlarını sürdürüyor.
Hürriyet'in haberine göre, Galatasaray ve Trabzonspor'un da gündeminde olan Miroslav Klose'nin kendilerine önerildiğini belirtren Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Serdal Adalı, golcü arayışlarında rotayı Arsenal'in yıldız golcüsü Nicklas Bendtner'e çevirdi.
Hugo Almeida'yla beraber oynaması beklenen bir golcü arayışına giren siyah-beyazlı yönetim, Klose konusundaki olumlu duruma rağmen, Danimarkalı golcüyle görüşmelere başladı.
Serdal Adalı, "Klose'nin menajeri oyuncuyu bize de önerdi. Ancak biz tercihmizi Bendtner'den yana kullanacağız. Bizim Galatasaray’ın talip olduğu oyuncuya teklif vermemiz doğru değil. Zaten Klose, Lazio ile anlaştı. Bu nedenle fair-play çerçevesi içinde hareket ediyoruz. Beşiktaş için alternatif golcü çok" diyerek Alman golcüyle kapılar kapattı.
İyi de Almeida ve Bendtner'in özellikleri birebir aynı... Biraz daha farklı tarzda bir forvet alınmalı.
Sanmiyorum baskan Almeida'ya partner ariyoruz demisti, Almeida gibi bir oyuncu degil.
hakan arikan
4 yil formasını terlettigim Beşiktaş'ımdan ayrıldım. Karakterimden ve kişiliğimden ödün vermemeye çalıştım. Saygısızlık ettiysem affola
Sinanı getiripte harcamayalım yada Cenk harcanmasın 2.kaleci olup.Onun yerine Serdar gelsin fena kaleci değil full yedek takılır sıkıntıda etmez![]()
eto'o bitmiş.
Serdar zamanında Fenerbahçe de yedek diye bırakıp gitmemiş miydi?
Hakan Arıkan'ın sözleşmesi fesih edildi
09 Haziran 2011 Perşembe 15:17
Beşiktaş kaleci Hakan Arıkan'ın sözleşmesini karşılıklı olarak fesih etti.
Beşiktaş Kulübünden yapılan açıklamada;
Profesyonel futbolcularımızdan Hakan Arıkan ile aramızdaki mevcut sözleşme karşılıklı anlaşılarak, bedelsiz olarak, sona erdirilmiştir.
Haber Kaynağı: Haber1903
Besiktas JK, Diego Forlan transferi icin A.Madrid'in yeni hocasi Manzano'nun kararini bekliyor.
Tribündergi
en verimli zamanlarıydı o zamanlar bence oynayacağı takıma gitmek istiyordu ama şimdi gelmiş 30una en az 2.sene 2.kaleci sıkıntısı yaşamayız diye düşünüyorum eğer gelirse .Birde durumu sözleşmede bildirir zaten çünkü takımda Rüştü ve Cenk gibi 2 iyi kaleci var oda bunu bile bile gelir.
eto'o bitmiş.
Sidnei ne kadar alacak?
Beşiktaş Benfica'nın savunma oyuncusu Sidnei renklerine bağladı.
Beşiktaş Kulübünden yapılan açıklamada;
Sidnei Rechel Da Silva Junior'un 2011-2012 sezon sonuna kadar kiralanması konusunda futbolcu ile anlaşma sağlanmış olup; anlaşma karşılığında oyuncuya 1.100.000.Euro ödenecektir.
Haber Kaynağı: Haber1903