Sayfa 288 / 480 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388 ... SonSon
8,611 ile 8,640 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Umarım alırız ve kaleyi 10-15 yıl sağlama almış oluruz

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yeni transferimiz Tanju hakkında ufak bir izlenim elde edebileceğimiz bir video.Savunması sağlam gibi gözüküyor.

http://www.facebook.com/video/video....20081464676157
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

inşAllah iyi çıkar abi Tanju. Malum İsmail'e iyi bir yedek lazım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beşiktaşa gelen her oyuncununda Hulk ile bir kapışması var

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sinan Bolat'a hiç gerek yok. Elinde Cenk gibi genç kaleci, Rüştü gibi tecrübeli kaleci var. Hakan'ın satılması hata Hem genç hem de iyi kaleci. Alırsın 2. Ligden genç kaleci olur 3. kaleci.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Sinan Bolat'a hiç gerek yok. Elinde Cenk gibi genç kaleci, Rüştü gibi tecrübeli kaleci var. Hakan'ın satılması hata Hem genç hem de iyi kaleci. Alırsın 2. Ligden genç kaleci olur 3. kaleci.

Katılmıyorum Osman... Rüştü'nün zaten 1 senesi kaldı. Eğer Sinan'ı da alırsak Cenk-Sinan dönüşümlü oynarlar önümüzdeki sezondan itibaren,ki bu da bizim için çok yararlı olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence bu genç yaşında iki kalecide yedek olmayı kabul etmez ki zaten yedek olacak kalecilerde degil

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bence bu genç yaşında iki kalecide yedek olmayı kabul etmez ki zaten yedek olacak kalecilerde degil

1 maç Cenk,1 maç Sinan oynasa ? Bu konuda Di Stefano'nun bi sezon Real,bi sezon Barca işine benzedi

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Kale işi güven verme işidir.1 maç o,1 maç o FM'de bile olmuyor sorun çıkıyor

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by vego View Post
    Kale işi güven verme işidir.1 maç o,1 maç o FM'de bile olmuyor sorun çıkıyor
    Sinan gelsin de sonrası halledilir Oğul

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Anca öyle yapmaları lazım zaten

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Hakan'ın satılması hata Hem genç hem de iyi kaleci.
    Bu cümleyi anlamadım...
    Sinan gelirse kim iyiyse o kalede kalır. Rüştü abileri olur... Değişmeli olmaz, zaten ikiside genç, bana kalırsa ikiside yedek olmayı kabul edebilir. Ben şahsen Serdar Kulbilge geleceğine Sinan gelsin isterim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hakan'ın kariyerinde Liverpool maçı olmasaydı şuan as kalecimizdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Bu cümleyi anlamadım...
    Sinan gelirse kim iyiyse o kalede kalır. Rüştü abileri olur... Değişmeli olmaz, zaten ikiside genç, bana kalırsa ikiside yedek olmayı kabul edebilir. Ben şahsen Serdar Kulbilge geleceğine Sinan gelsin isterim.
    Aynen bende Sinan'ı tercih ederim Serdar'dansa.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Hakan şu an 30 yaşında yanlış bilmiyorsam, kaleci için orta yaş olabilir ama genç değil.
    Düzenleme: 28 yaşındaymış, 2-3 ay sonra 29 a giriyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Hakan'ın kariyerinde Liverpool maçı olmasaydı şuan as kalecimizdi.

Bu konuda haklısın Osman. Tamam önemli hatalarda yaptı ama şanssız kaleciydi. Liverpool maçında o vardı,Metalist maçında o vardı,Kiev maçında o vardı. Yani avrupada ne zaman fark yesek Hakan'a denk geliyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

vego'nun dedigine katiliyorum. Kalede istikrar cok onemli, dunyada hangi takimin 1. kalecisi belli degil ki.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hakan 3.kaleci olmak istemediği için ayrıldı büyük ihtimalle.Ben ayrılmasına üzülmedim doğrusu.İyi performans gösterdiği zamanlar da oldu ama,özellikle geçtiğimiz sezon bir ara oynadığı her maçta 1-0 yenik başlıyorduk yaptığı basit hatalardan dolayı.Yan toplarda zayıf ve çok top sektiriyor.Bu yaşa gelmiş bir kaleci bu sorunlarını halledemediyse güven vermez kalede ve haliyle bizim gibi büyük bir takımın kalesini de koruyamaz.

Gelelim kaleci transferi mevzusuna.Öncelikle şunu göz önünde bulunduralım.Geçtiğimiz sezon kalecilerimiz çok sakatlık yaşadılar.Bu yüzden bence iyi bir kaleci alınmalıdır.Yeni transfer ve Cenk'ten hangisi iyiyse kaleyi o korur.Sakatlıklardan dolayı diğerine mutlaka şans gelecektir.Rüştü'de 3.kaleci olmayı dert edeceğini sanmıyorum zaten.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Kartal'ın yıldız golcüsü Bendtner

12:01 | 09 Haziran 2011

Önemli bir forveti kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş yönetimi, rotayı Arsenal'in yıldızı Nicklas Bendtner'e çevirdi.
    Mert Nobre'nin sözleşmesini feshetmek isteyen, Nihat Kahveci'yle yolları ayıran ve Bobo konusundaki kararlı tavrını sürdüren Beşiktaş yönetimi, forvet arayışlarını sürdürüyor.
    Hürriyet'in haberine göre, Galatasaray ve Trabzonspor'un da gündeminde olan Miroslav Klose'nin kendilerine önerildiğini belirtren Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Serdal Adalı, golcü arayışlarında rotayı Arsenal'in yıldız golcüsü Nicklas Bendtner'e çevirdi.
    Hugo Almeida'yla beraber oynaması beklenen bir golcü arayışına giren siyah-beyazlı yönetim, Klose konusundaki olumlu duruma rağmen, Danimarkalı golcüyle görüşmelere başladı.
    Serdal Adalı, "Klose'nin menajeri oyuncuyu bize de önerdi. Ancak biz tercihmizi Bendtner'den yana kullanacağız. Bizim Galatasaray’ın talip olduğu oyuncuya teklif vermemiz doğru değil. Zaten Klose, Lazio ile anlaştı. Bu nedenle fair-play çerçevesi içinde hareket ediyoruz. Beşiktaş için alternatif golcü çok" diyerek Alman golcüyle kapılar kapattı.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İyi de Almeida ve Bendtner'in özellikleri birebir aynı... Biraz daha farklı tarzda bir forvet alınmalı.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Sanmiyorum baskan Almeida'ya partner ariyoruz demisti, Almeida gibi bir oyuncu degil.

22. Default

hakan arikan

4 yil formasını terlettigim Beşiktaş'ımdan ayrıldım. Karakterimden ve kişiliğimden ödün vermemeye çalıştım. Saygısızlık ettiysem affola

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sinanı getiripte harcamayalım yada Cenk harcanmasın 2.kaleci olup.Onun yerine Serdar gelsin fena kaleci değil full yedek takılır sıkıntıda etmez
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    İyi de Almeida ve Bendtner'in özellikleri birebir aynı... Biraz daha farklı tarzda bir forvet alınmalı.
    Bendtner, Almeida'dan çabuk ve teknik özellikleri iyi bir oyuncu. Benzer yanları sadece gol sayısı.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Serdar zamanında Fenerbahçe de yedek diye bırakıp gitmemiş miydi?

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Hakan Arıkan'ın sözleşmesi fesih edildi

09 Haziran 2011 Perşembe 15:17

Beşiktaş kaleci Hakan Arıkan'ın sözleşmesini karşılıklı olarak fesih etti.

Beşiktaş Kulübünden yapılan açıklamada;

Profesyonel futbolcularımızdan Hakan Arıkan ile aramızdaki mevcut sözleşme karşılıklı anlaşılarak, bedelsiz olarak, sona erdirilmiştir.

Haber Kaynağı: Haber1903

Besiktas JK, Diego Forlan transferi icin A.Madrid'in yeni hocasi Manzano'nun kararini bekliyor.

Tribündergi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

en verimli zamanlarıydı o zamanlar bence oynayacağı takıma gitmek istiyordu ama şimdi gelmiş 30una en az 2.sene 2.kaleci sıkıntısı yaşamayız diye düşünüyorum eğer gelirse .Birde durumu sözleşmede bildirir zaten çünkü takımda Rüştü ve Cenk gibi 2 iyi kaleci var oda bunu bile bile gelir.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Serdar zamanında Fenerbahçe de yedek diye bırakıp gitmemiş miydi?
    Serdar gittiği zamanlarda ilk 11 oynuyordu ve Milli Takıma çağırılıyordu. Ücret konusunda anlaşamadılar ve ayrıldı.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Sidnei ne kadar alacak?

Beşiktaş Benfica'nın savunma oyuncusu Sidnei renklerine bağladı.

Sidnei Rechel Da Silva Junior'un 2011-2012 sezon sonuna kadar kiralanması konusunda futbolcu ile anlaşma sağlanmış olup; anlaşma karşılığında oyuncuya 1.100.000.Euro ödenecektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Sidnei ne kadar alacak?

Beşiktaş Benfica'nın savunma oyuncusu Sidnei renklerine bağladı.

Sidnei Rechel Da Silva Junior'un 2011-2012 sezon sonuna kadar kiralanması konusunda futbolcu ile anlaşma sağlanmış olup; anlaşma karşılığında oyuncuya 1.100.000.Euro ödenecektir.
    sidnei bedavaya geldi sayılır.
    o paralar sidnei gibi bir oyuncu için çok düşük.
    ayrıca bendtner umarım gelir.

Mesaj Yetkileri