Süper.Daha seçimle ilgili ne fotolar var da, siyasete girmemesi ve siteden atılmamak açısından koyamıyorum buraya.
![]()
Telefon sokmak yasak değil mi ?
Telefon falan yasak diyorlar ama ne arama var ne bişey. Okula gittim, sınıfa girdim. Kağıdı aldım eveti bastım ve çıktım. İstesem bende cebimdeki telefon ile resim çekebilirdim. Okul bahçesinde bir sürü polis vardı ama hiç arama falan yoktu![]()
İşte herişte olduğu gibi bu getirilen yasakta yarım yamalak... elinde her türlü cihazla içeri girebilir ve rahatça çekebilirsin. Ben götürmedim arama felan olur diye ama götürseymişim rahatlıkla çekermişim...
Fotoğraf çekmek neden yasak olsun ki ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Millete X partisine oy attığınız pusulanın resmini çekip getireceksiniz diye baskı yaparsan yasak olur ama yasak demek içinde milyonlarca şahit lazım...
Gerçi bu baskıyı hangi kesimlerinde yaptığı aşikar ama...
Bilseydim bende çekerdim fotosunuAz para değil 100 lira
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
O yasağın amacı Doğu'daki illere yönelikti.Doğu'da PKKlılar istediğimizi oy verip fotoğrafını istiyorlardı.Bu amaçla yasaklandı.
Bu fotoğraf ise benim bildiğim kadarıyla oylar açıldıktan sonra çekildi.
Foto çekmek serbestti bizde herkes çekiyordu. Benden önce 5-6 tane öğrenci kız vardı hepsi de çekti.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Sokakta görünce: "Paint Engin geliyo" diyorlar galiba![]()