Olmadı, olmadı maalesef olmadı. Şampiyonuluğu belirleyecek maç son birincilik için çekiştiğimiz Elfsborg ile oynayacağız.
İşte son puan durumu
Elfsborgun şampiyon olabilmesi için mutlaka bizi yenmesi lazım. Bize ise beraberlik yetiyor.
Olmadı, olmadı maalesef olmadı. Şampiyonuluğu belirleyecek maç son birincilik için çekiştiğimiz Elfsborg ile oynayacağız.
İşte son puan durumu
Elfsborgun şampiyon olabilmesi için mutlaka bizi yenmesi lazım. Bize ise beraberlik yetiyor.
Defansif Oyna![]()
Şampiyonluk için beraberlik yeticeğini bildiğimiz maça kontra taktiğini uyguladık. Rakip maçın başlarında etkili geldi. Golü de buldu. Telaş yapmadık. Pozisyonlar bulmaya başladık. İlk yarı yenikte kapadık. Yılmadık, çünkü şampiyonluğa inandık. Beraberlik golünü bulduk. Rakibin kırmızı görmesi ve penaltıya sebebiyet vermesi bizi rahatlattı. Ancak penaltıyı gole çeviremedik. Maç berabere bitti ve MALMÖ FF ile ilk sezonumuzda şampiyon olmayı başardık.
Şimdiye kadar üç oyuncu ile anlaştık işte profilleri
Cristian Battocchio
David Elm
Daniel Sjölund
şampiyonluk da transferler de çok iyi. yeni sezonda avrupada da başarılarını bekliyoruz. asper için de teşekkürlerisveç liginde kariyer açarsam mjallbyi seçicem demek ki
![]()
Tebrikler Şampiyon![]()
Sağolun. Bir kaç isimle görüşmeler sürüyor. Eğer transferler gerçekleşirse eklerim.
TRANSFERLERİMİZ
Fabrício Carioca
Gil
Néstor Ortigoza
Rogelio Funes Mori
Güzel transferler Funes Mori sezonda 20 gol atar.![]()
kadronu iyice kuvvetlendirmişsinbu arada matt derbyshire gelir mi cidden?
Bressan ve Zuiverloon'a bak derim.![]()
Sao Paulo da oynayan ilsinho ile görüşüyoruz
Hocam Başarılar Bu arada sana birşey soracakdım ben oyundayken Ss almak için basıyorum fakat oyunu değil masaüstünü çekiyor neden ki
normalde xp kullanıyordum fakat yeni bilgisayarda windows 7 geldi bundan olabilirmi
Nasıl yani gelmiyor ? :S
C:\Documents and Settings\Administrator\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2011\screenshots
oldu tamam hocam ben ona basıp ss alma tusuna basıyorsuz sandım![]()
Ortigoza bir sezonda penaltıdan 10 gol falan atar herhalde![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
10 tane penaltı olursa![]()
Sezon öncesi hazırlık kampı
Sezona kupa ile başlamak güzel.
Ligimiz Başladı.
1. Maç
2. Maç
3. Maç
Gol pozisyonu vermediğimiz maçta 3 puanı penaltıdan gelen golle alıyoruz.
4. Maç
Yeni yıldızımız ne kadar tehlikeli biri olduğunu bu maçta gösterdi.
5. Maç
Geçen sezon 3 kere karşılaştığımız helsinborga bir türlü üstünlük sağlayamamıştık. Bu maçta ezerek galip geldik.
6. Maç
Bu sezon ki ilk puan kaybımızı yaşadık.
7. Maç
Zorda olsa kazanmayı bildik.
8-9-10-11-12-13. Haftalar
![]()
Şampiyonlar Ligi Ön Eleme İlk Eşleşmeler Belli Oldu.
![]()
Dur diyene helal olsun![]()
İsveç Kupası