ohyş.
Sat gitsin hocam yeri doldurulacaksa.
ohyş.
Sat gitsin hocam yeri doldurulacaksa.
Gervinho gibi olmasın istiyorum. Avrupa'da oynamamış bir isim bulmak gerekli. Araştırmamı yapıp ona göre karar vereceğim. Satmaktan yanayım yalnız.
TariboWest
Ömer toprak,Serdar kesimal.
Zapata'yı satmaktan vazgeçtim. Şimdi 34 veriyorlarsa bu performansıyla beraber sezon sonunda 50 eder. Kadromuzu koruyacağız.
TariboWest
Mauricio Ramos'a bak adaş sezon sonu muhteşem bir stoper Fenerbahçe'de çok iş yapar![]()
ligte 4-5 hafta sonra koparız avrupadada güzel kura cekmişiz
Ben İzmire Gidiyorum Gelince Şampiyon Olamadığını Görürsem <3![]()
ZTK 2. Maç
Fenerbahçe 1-0 Bucaspor
ZTK 3. Maç
Eskişehirspor 0-3 Fenerbahçe
ZTK 4. Maç
Fenerbahçe 2-0 Karabükspor
Çeyrek finaldeki rakibimiz Göztepe oldu...
TariboWest
BaşarılarGöztepe de tayfun özkan hala duruyosa dikkat et derim mahvetmişti bende feneri
![]()
Kulüpten Açıklama
Takımımız oyuncularından Andre Santos bedelsiz olarak Flamengo takımına satılmıştır. Okan Alkan Boluspor'a, Erdi Kasapoğlu da Augsburg'a kiralık olarak verilmiştir. Kulübümüz 2 de transfer gerçekleştirmiştir. Grenoble'den Atila Turan, Monaco'dan İgor Lolo sezon sonuna kadar kiralanmıştır. Kamuoyuna duyurulur.
Fenerbahçe Spor Kulübü
TariboWest
Kaldı 3 Hafta Rahatlarızz
O da bişey mi Hocam bizim arda 8 ay sakatlanmıştı
Neyse seneye yetişir zaten.Sonuçlar desen her zamanki gibi..
başarılar.
Hamit sakatlandı belki ama Gervinho'yu Avrupa için kadroya kayıt ettik. ŞL'de Gervinho oynayacak. Ortasahada alternatif çok ama kanatlar da sıkıntı vardı. Bu çok iyi oldu.
TariboWest
puan durumu![]()
Reali geçmek zor.. En azından elenirsek Real Madrid'e elendik diyebileceğiz.
İnşallah pişman olmazsın satmadığına hocam
![]()
ZTK Yarı Final Maçları
![]()
![]()
Finalde rakip Trabzonspor!!!
![]()
STSL 29-30-31-32-33. Hafta
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Şampiyonluk İpini Kim Göğüsleyecek? Trabzonspor mu Fenerbahçe mi? 2006 ve 2010 da son hafta şampiyonluk kaybeden Fenerbahçe aynı kaderi yaşayacak mı? Bu soruların cevapları birazdan sizlerle olacak... Bizi izlemeye devam edin...
![]()
![]()
TariboWest
Canlı Sonuçlar
Trabzonspor 0-1 K. Erciyesspor (ilk yarı sonucu)
Gençlerbirliği 0-2 Fenerbahçe (ilk yarı sonucu)
TariboWest