Gelen Oyuncular
Belfodil bence en iyi transferim zaten takip edenler göreceklerdir bundan sonra elimizde tutabilmek önemli.Transfer bütçemizi Belfodil'e harcadım.
Kayserispor'dan H.A.Kaldırım'ı transfer ettik oda yetenekli bir oyuncu yabancı oyuncu almaktansa yerli transferi daha cazip geldi.Transfer ücretinin hakkını verecektir diye umuyorum.
Bolton'dan Chung Yong Lee'yi sağ kanat için transfer ettim.Witsel'e çok iyi teklifler gelirse değerlendiricem.Serbest transfer olduğu da düşünülürse iyi işler çıkaracak diye ümit ediyorum.
Mustafa Pektemek'te kadro genişliği açısından önemli bir oyuncu.
Veli Kavlak ve Hayri Pinarci'dan da çok umutluyum yavaş yavaş genç oyuncuları kadroya monte edip gelecek sezon ilk 11'de kullanmayı planlıyorum.
Gidenler
Geçen sezon serbest transferle kadromuza kazandırdığımız ve Türkiye ligi gol kralı olan Olic'i Lyon'a iyi sayılabilecek bir fiyata sattık.
Hakan Balta'yı Dortmund isteyince satmak daha mantıklı geldi sonuçta sözleşmesinin sonuna gelmişti en azından para kazandık.
Stancu orta seviyede bir futbol oynadı ama Belfodil'i satın alınca ve Sevilla'nın iyi bir ücretle kapımızı çalması sonucu yollarımızı ayırdık.
Satılan genç oyuncuların hepsinde geri alma ücreti konulmuştur iyi bir performans gösterirlerse düşük fiyatlara geri alacağız.