Grup 3.Maç
Grup 4.Maç
Grup 3.Maç
Grup 4.Maç
11.Hafta
12.Hafta
13.Hafta
14.Hafta
15.Hafta
Grup 5.Maç
Grup 6.Maç
Okyanusu geçtik derede boğulduk.Wisla kendide çıkamadı bizi de yaktı
Kusura bakma ama kardeş transfer konusunda biraz zayıf kalmışsın
16.Hafta
17.Hafta
Devre arası PUAN DURUMU
Grup 1.Maç
Grup 2.Maç
Grup 3.Maç
Grup 4.Maç
uefa da rakip kim peki 3. cü çıkmışın gruptan
Takım bir anda çökmüş. Birşeyler yapmak lazım hocam.
TariboWest
Bi ara takım çöküş yaşamış.Ama güzel toparlamışsın.Çifte kupayla sezonu bitirrisin gibime gleiyor.
başarılar.
Metalist kharkiv
Ruffier sakatlandığından beri çöküşe geçti takım 2 ay daha sakat kaleci transferi için uğraşıyorum.Aykut'la Ufuk evlere şenlik.
İnşallah hocam transferle takviye yapmaya çalışıyorum.Teşekkürler
metalist mi aslında kebap rakip te işte ukrayna da hiç bişi belli olmaz
18.Hafta
19.Hafta
20.Hafta
21.Hafta
Çeyrek Final Maçları
1.Eleme Turu
22.Hafta
23.Hafta
24.Hafta
25.Hafta
26.Hafta
27.Hafta
28.Hafta
29.Hafta
30.Hafta
31.Hafta
32.Hafta
33.Hafta
34.Hafta
Lig Sonu Puan Durumu
Lig Gol Kralı
En iyi yabancı Oyuncu
En İyi Ortasaha Oyuncusu
En iyi Defans Oyuncusu
Yılın Karması
Yarı Final 1.Maç
Yarı Final 2.Maç
Final
En iyi Oyuncu
Gol Kralı
Last edited by okumus : 17.Haziran.2011 at 03:05
Lig : 34 Maç 24 Galibiyet 5 Beraberlik 5 Mağlubiyet 85 Gol attık 23 Gol yedik. İkinci
Türkiye Kupası : 9 Maç 8 Galibiyet 1 Beraberlik 20 Gol attık 4 Gol yedik Şampiyon
Şampiyonlar Ligi : 6 Maç 1Galibiyet 4 Beraberlik 1 Mağlubiyet 9 Gol attık 10 Gol yedik. Grubu 3. tamamladık Uefa liginde yolumuza devam ettik.
Uefa Avrupa Ligi : 2 Maç 2 Mağlubiyet 2 Gol attık 2 Gol yedik. 1.Eleme turunda elendik.
Türkiye Super Kupa : 2.cilik
final resmini göremedimbi sıkıntı var sanırım orda
ohoh. Fener'i Fener'in silahıyla vurmuşsunTebrikler ..
Gelen Oyuncular
Belfodil bence en iyi transferim zaten takip edenler göreceklerdir bundan sonra elimizde tutabilmek önemli.Transfer bütçemizi Belfodil'e harcadım.
Kayserispor'dan H.A.Kaldırım'ı transfer ettik oda yetenekli bir oyuncu yabancı oyuncu almaktansa yerli transferi daha cazip geldi.Transfer ücretinin hakkını verecektir diye umuyorum.
Bolton'dan Chung Yong Lee'yi sağ kanat için transfer ettim.Witsel'e çok iyi teklifler gelirse değerlendiricem.Serbest transfer olduğu da düşünülürse iyi işler çıkaracak diye ümit ediyorum.
Mustafa Pektemek'te kadro genişliği açısından önemli bir oyuncu.
Veli Kavlak ve Hayri Pinarci'dan da çok umutluyum yavaş yavaş genç oyuncuları kadroya monte edip gelecek sezon ilk 11'de kullanmayı planlıyorum.
Gidenler
Geçen sezon serbest transferle kadromuza kazandırdığımız ve Türkiye ligi gol kralı olan Olic'i Lyon'a iyi sayılabilecek bir fiyata sattık.
Hakan Balta'yı Dortmund isteyince satmak daha mantıklı geldi sonuçta sözleşmesinin sonuna gelmişti en azından para kazandık.
Stancu orta seviyede bir futbol oynadı ama Belfodil'i satın alınca ve Sevilla'nın iyi bir ücretle kapımızı çalması sonucu yollarımızı ayırdık.
Satılan genç oyuncuların hepsinde geri alma ücreti konulmuştur iyi bir performans gösterirlerse düşük fiyatlara geri alacağız.
Belfodil'i alman çok güzel olmuş![]()
Ivica Olic gol kralı olup gitmişKariyer güzel gidiyor. Takip ediyorum. Yeni sezonda başarılar.
![]()
İyi ki daha transfer sezonu tamamlanmadan yazdın bakalım hangi takımdaymış transfer bütçemiz çok iyi
Geleceğini tahmin etmiyordum kariyerin başından beri uğraşıyordum süper oldu.
Maaşı ve yaşı çok yüksek olmasa tutacaktım ama bonservisinden iyi para kazandık.Yorumlarınızı bekliyorum.
Belfodil muhteşem transfer olmuş çok iyi oynayacağı garanti oyunculardan birisiAncak 3 sezondur Avrupa'da çok büyük bir başarı gelmedi bu sene olur mu ?