Tamam o zaman,bir tanede geleceğe yönelik genç yıldız adayı al para varsa elinde 2-3 milyon dolar![]()
Kadro oldukça kaliteli olmuş ancak bana göre orta saha göbek için Hamit-İnler'den birinin yerine özellikle Avrupa için kaliteli bir yabancı alman iyi olur . Ya da Nuri'yi alman fiyatı çok yükselmediyse .
Elimde 30 m euro bütçe var. Ama 8 oyuncu aldık. Takımın huzurunu bozmayacağım. Seneye senin için bi genç alayım. Olmaz mı?
İnler sakatlandı bir de 2-3 ay yok. Nuri City'de. Yabancı hakkım da yok. Ancak R10 u satmak lazım.Yoksa yabancı transferi zor.
TariboWest
Valla alırsan çok mutlu edersin beniR10 u satarsan zaten maaş bütçende baya bi rahatlar.Bence forvete bir yabancı takviyesi şart,Eren sakatlanırsa Batuhan ve Emenike forvet yükünü taşıyamazlar,takipcinim
![]()
Ben şahsen yabancı hakkını açmak için Ronaldinho'yu satman iyi olur . Hem iyi bir orta saha alırsın hemde Ronaldinho'yu sanırım yedek kullancaksın ondan fazla sorun olmaz . Fiziksel olarak da yaşı itibari ile çok kötüdür benim kariyerlerimde öyleydi .
Ronaldinho'nun 3 yıl sözleşmesi var. Maaşı da yüksek olduğu için kimse almak istemez. Elimizde patladı.![]()
TariboWest
Güzel transferler Ümit abiYalnız bende taraftarlara katılıyorum Kaboul biraz pasif bir transfer olmuş.
Kadro fena olmuş Ümit bu sefer alabiliriz Ş.L'yi...
Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu biraz zor bence ama bir yarı final neden olmasın. Sen inat etme de çıkart şu Zhirkov'u koy Atila'yı oraya... Fantastik oyuncu![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Süper kupa hayırlı olsun abiGrubun zorlu gibi gözüksede çıkacağını umuyorum
![]()
man utd'da anderson genelde yedek kaldığı 2-3m arası transfer edilebiliyor. sol bek içinde bence miguel veloso yada arturo vidali alabilirsin yanlız özel olarak çalıştırman gerekli. andersonada kanat çalıştırırsan inanılmaz verim alablirsin.
![]()
STSL 4-5-6-7-8. Hafta
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 1. Maç
![]()
UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. Maç
![]()
UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. Maç
![]()
![]()
![]()
Sezon başında fazla transfer yapmamız takımdaki arkadaşlığı etkilemiş durumda. Takım uyumu yüksek seviyede iken bir anda düşüş olmuştu. İlk yarı sonuna kadar yine eski seviyesine çıkar diye tahmin ediyorum. Burda aslolan bu süreçte ŞL grubunu lider bitirmek. Sonrası inşallah güzel olacak.
TariboWest
Fena değil Ümit ancak kadroya göre daha iyisini bekliyoruz tabi ki.
Sezona kupayla başlamak çok iyi olmuş abi.ŞL grubundan da lider çıkabiliriz diye düşünüyorum.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Beklenen olmuş ve birinci çıkmışsın.
En az yarı final diyorum hocam![]()
![]()
STSL 14-15-16-17. Hafta
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. Maç
![]()
![]()
![]()
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Tur Eşleşmeleri
Alkışlar Trabzon'a ve Şenol Hoca'ya!!!
Geçen sene çeyrek final oynamamızla UEFA Avrupa Ligi'ne ekstradan bir takım daha yollama hakkı kazanmıştık. İnşallah Trabzon da en kötü çeyrek final oynar da ülke puanımız artar.
![]()
![]()
TariboWest