Biz Olamadık Sen Ol Ümit Abicim (:
Biz Olamadık Sen Ol Ümit Abicim (:
Türkiye'de başarılı olursun inşallah![]()
HobaaaaMilli takım çıkışa geçer inşallah
ŞL'de gruptan çıkarsın , inanıyoruz..
Hadi bakalım Ümit Milli takımda da başarılar
Milli takımda teknik ekibi yeniledik. Sadece baş antrenör Ersun Yanal kaldı. Fenerbahçe'deki personel kadroyu milli takıma entegre ederken U-21 ve U-19 milli takımlarına da Abdullah Avcı ile Ertuğrul Sağlam' getirdik.
![]()
Kadroda da gençleştirmeye gideceğiz. Yaşı geçmiş oyuncuları kadroya almayacağım. Öncelikle buna Emre Belözoğlu'ndan başladım. Kaptanlığı Emre'den aldık ve kaptanı Hamit Altıntop yaptık. 2. kaptan da Volkan Demirel oldu. Hamit'in yaşı şu an 30. Volkan da 31 yaşında. 2 sene içerisinde de takım kaptanlıklarına Nuri ve Arda'yı düşünüyorum.
TariboWest
66 mı ?![]()
Abi Barça'ya naptınSS'ler yine küçük çıkmış bu arada
![]()
ertuğrul salam ve abdullah avcı yılın transferleri olmuş , real madrid'den intikam alma vakti geldi de geçiyor bence![]()
Şu an düzgün abi bende. Umarım Real'i geçeriz.
Sezon başında 5.500.000 € ya aldığımız Eljero Elia'ya Liverpool talip oldu. 14.000.000 € luk teklifi hiç düşünmeden reddettik.
TariboWest
Abi Manu diyonda Liverpool teklif etmiş![]()
Yazıklar olsun Emenike
Bizden yıllık 7.000.000 € istedi. Kim bilir Atl. Madrid ile kaça anlaştı?
TariboWest
ZTK Grup Maçları
Çeyrek finalde rakip Galatasaray!!!
TariboWest
Emenike Kadro Dışı!!!
Sözlemeşi sezon sonunda sona erecek olan Emenike Atl. Madrid'in teklifini kabul etmesiyle yarım sezonunu heba etti. Kadro dışı kalan ve rezerv lige gönderilen Emenike, Ümit Boğa'nın daha profesyonel olmasını beklerdim diye açıklama yaptı. Aziz Yıldırım'ın da Ümit Boğa'dan yana olduğu öğrenildi...
TariboWest
Ne kadara anlaşmış abi transfer merkezinden baksana.
STSL 18-19-20-21. Hafta
ZTK Çeyrek Final Maçları
2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ndeki Grubumuz Belli Oldu.
Birazdan...
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Tur 1. Maçı
Fenerbahçe-Real Madrid
Yer: Kadıköy Şükrü Saraçoğlu, İstanbul
Saat: 21:45 ( TSİ )
Fenerbahçe Sakat ve Cezalı Oyuncular: Bekir İrtegün, Koray Arslan
Real Madrid Sakat ve Cezalı Oyuncular: Mesut Özil
TariboWest
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Tur 1. Maç
Vallahi Yazık Billahi Yazık. Çok iyi oynadık. 2-0 öne geçtik ama FM'nin adaletini unuttuk.
TariboWest
Deplasmanda 4 tane atarsın![]()
STSL 22-23-24. Hafta
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Tur 2. Maç
Daha ne yapmalıyım bilmiyorum. İspanya'da Elia'nın attığı gole kadar neredeyse tek kale oynadık. Tam maçı çevireceğimize inanmışken Madrid coşmaya başladı. Bir korner golü bir de boş kaleye gol ve Madrid çeyrek finalde. İstifa etmeyeceğim. İsterse 10 yıl daha böyle sürsün. Gün gelecek hesap görülecek!!!
Turu geçirdikten sonra da Fener iyi görüntü sergiledi. Ben takdir edilmek değil Madrid'i elemeyi tercih ederdim. Oyunun tesellisi bu oluyor herhalde. Herşeyi geçtim. 2 maçta da iyiydik de Madrid neden çeyrek finalde? Hayırlısı böyleymiş demekki.
TariboWest
Az kalmış elemene ya :S Kötü olmuş..