Türkiye kupası
Mükemmel bir maç oynadık.Umut resmen seyircileri mest etti.5 gollü galibiyet ve kupa keyfi.
Türkiye kupası
Mükemmel bir maç oynadık.Umut resmen seyircileri mest etti.5 gollü galibiyet ve kupa keyfi.
Trabzonspor'dan çifte kupa.
Trabzonspor sezon başında büyük bir süpriz ile Şenol hoca ile yolları ayırdı.Şenol hoacnın görevden alınmasının ardından takımın başına genç Bilek geçti.
Bilek takımın bşına geldiğinde' Buraya başarı içine geldim.'demişti.Sezon başında Süper kupayı kazanarak taraftarlara iddaalı olduğunu kanıtlayan Bilek Uefa kupasından elenerek hayal kırıklığı yaratsada ligdeki performansı ile taraftarların gözdesi oldu.
Trabzonspor Bilek yönetimi altında bu yıl 3.kupasınıda kazandı.Ligde üstün bir performans sergileyen Trabzonspor,kupada da mağlubiyet almadan şampiyon oldu.
Helal olsun tebrik ederim darısı başıma![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Tebrikler Mustafa hocam![]()
Transfer
Transferde 11'i korumaya çalışacağım ancak gitmek isteyen isimler var onların yerlerini mecburen dolduracağız ve bunun yanında yedek kulübemizi sağlamlaştırmamız lazım.Artık ş.l,lig,kupa olacak ve zorlu bir döneme gireceğiz.Eldeki parayıda iyi değerlendirmemiz lazım.
Kulüp sezon başında 22.5 milyon € maaş bütçesi + 6.5 m € transfer bütçesi ayırdı.
Burak kafayı yemiş.Şuanda yıllık 725 bin € kazanıyor kontratı sona ermek üzere ve istediği ücret 4.1 milyon €.Bu durumda kendisini yollarım abi acımam.
Bütçen çok iyi hocam Burak'ı da sat gitsin![]()
Bu oyuncular neden coşuyor anlamıyorum. Gerçi takımda 1-2 oyuncu takım geneline göre yüksek maaş alıyorsa ondan da oluyor.
TariboWest
Takımda en fazla maaş alan adam Selçuk 2.1 ile.
Burakla son kez masaya oturacam bakalım ne olacak istediğimi kabul etmesse direk yolcu.
Tebrikler.
Trabzonspor'da yaprak dökümü!
Takımda ki birçok isimle yolları ayırdık birhayli de para kazandık bu transferlerden.Selçuk ve Colman gitmeyi istemişti.Burak sözleşme yenilemedi 5 milyon € kazandık.Hubocan'dan yarım sezonda kar ettik.Alan 3 milyona ülkesine Döndü.Yerli isimlerde yenileme yaptık.Transferler daha sonra yer alacak.
Uploaded with ImageShack.us
20m € üzeri bir kazanç sağlamışsın hocam iyi transferler bekliyorum![]()
Gelen para güzel. Takıma kaliteli yabancı dışında Türk kalitesini arttırman iyi olur Mustafa. Özellikle gençler. Ben çok sıkıntısını çekiyorum şu anda.
TariboWest
Orayıda mı kesmişim pardon bu sezon transferden 31 milyon € gibi bir mebla aldık çok sağlam para geldi ama hemen harcamayacağım çünkü takım rep'i fazla olmadığı için çok sağlam adamlar alamıyoruz.Ama yine de aldığım adamalr beni tatmin eder.
Ver parayı hocaa![]()
Transferi tamamladık.
İyi gelir etmişsin Mustafa abi. Bekliyoruz transferleri.
transferleri merak ediyorum![]()
Pek iyi bütçe verilmemiş ama iyi gelir kazanmışız. Merakla bekliyoruz transferleri![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Öncelikle şampiyonluk ve kupa için tebrikler.Çok kaliteli bir sezon geçirmişsin..
Colman'ı bırakmana üzüldüm.Orta sahada 2-3 tane direk oyuncu gitmiş.İnşallah yerlerini doldurabilirsin.Bakalım bekliyoruz transferleri.
Yaklaşık 35 milyon Euro transfer bütçesiyle Trabzonspor'u uçurursun. Önceliği yerlilere vermelisin bence.
Herkese teşekkür ederim,geliyor birazdan transferler.
Engin Baytar 3 Milyon € bedel ile transferin son günü Dortmund ile anlaştı.
Andres Guardado
Deportivo 2.lige düşünce 24 yaşındaki yıldız ile anlaştık.yuncunun bonservisine 3.7 milyon € ödedik.Guardado yıllık 1.5 m € alacak.
Ömer toprak
Birdiğer 2.lige düşen Frieburg takımın Türk oyuncusu ile anlaştık.Bonservis bedeli olarak 1.9 milyon € ödedik.Ömer yıllık 1.1 m € kazanacak.
Deniz Naki
Mehmet Çakır ile yolları ayırıp Denizi sağ kanadın alternatif ismi olarak takıma kattık.Bonservisine 2.2 milyon € ödedik.Deniz yıllık 1.2 m € kazanacak.
Ersan Gülüm
Savunmada alternatif oluşturmak için anlaştık.Adanaspor'a 1.5 milyon € ödedik.Ersan yıllık 425 bin € kazanacak.
Henrique
Cruzeiro kolübüne 7.750 milyon € bonservis bedeli ödeyerek takımımıza kattık.Selçuk İnan'ın yerine düşünüyoruz.Yıllık 650 bin € gibi bir bedel kazanacak
Stephane Sessegnon
Sunderland kulübüne 3.4 milyon € bonservis ödedik.Oyuncu yıllık 1.9 m E kazanacak.
Gökhan Süzen
Hasan Ali için çok uğraştım ama olmadı.Bende Gökhan'ı aldım.Belediye'ye 1.2 milyon € ödedik.Gökhan da yıllık 650 bin € alacak.
Mehmet Topal
Valencia ile 2.3 m €'ya anlaştık.Mehmet yıllık 2.1 milyon € alacak.
Atila Turan
Atila için kulüne 2.2 milyon € ödedik.Atila'ya yıllık 170 bin € ödeyeceğiz.
Ryad Boudebouz
Bu sezon en çok para harcadığımız oyuncu oldu.Sochaux kulübüne 12.5 milyon € ödeyeceğiz.Bu transferin pahalı olması biraz da burak'ın beni kızdırması oldu.Yoksa böyle bir transfer yapmayacaktım.Oyuncuya yıllık 1.5 m € maaş ödeyeceğiz.
Sezer Öztürk
Ofansif anlamda bolca alternatif sunan bir isim olarak kulübe kattık.Bonservisine 3.9 milyon € ödedik.Sezer yıllık 900 bin € alacak.