Andres Guardado
Deportivo 2.lige düşünce 24 yaşındaki yıldız ile anlaştık.yuncunun bonservisine 3.7 milyon € ödedik.Guardado yıllık 1.5 m € alacak.
Ömer toprak
Birdiğer 2.lige düşen Frieburg takımın Türk oyuncusu ile anlaştık.Bonservis bedeli olarak 1.9 milyon € ödedik.Ömer yıllık 1.1 m € kazanacak.
Deniz Naki
Mehmet Çakır ile yolları ayırıp Denizi sağ kanadın alternatif ismi olarak takıma kattık.Bonservisine 2.2 milyon € ödedik.Deniz yıllık 1.2 m € kazanacak.
Ersan Gülüm
Savunmada alternatif oluşturmak için anlaştık.Adanaspor'a 1.5 milyon € ödedik.Ersan yıllık 425 bin € kazanacak.
Henrique
Cruzeiro kolübüne 7.750 milyon € bonservis bedeli ödeyerek takımımıza kattık.Selçuk İnan'ın yerine düşünüyoruz.Yıllık 650 bin € gibi bir bedel kazanacak
Stephane Sessegnon
Sunderland kulübüne 3.4 milyon € bonservis ödedik.Oyuncu yıllık 1.9 m E kazanacak.
Gökhan Süzen
Hasan Ali için çok uğraştım ama olmadı.Bende Gökhan'ı aldım.Belediye'ye 1.2 milyon € ödedik.Gökhan da yıllık 650 bin € alacak.
Mehmet Topal
Valencia ile 2.3 m €'ya anlaştık.Mehmet yıllık 2.1 milyon € alacak.
Atila Turan
Atila için kulüne 2.2 milyon € ödedik.Atila'ya yıllık 170 bin € ödeyeceğiz.
Ryad Boudebouz
Bu sezon en çok para harcadığımız oyuncu oldu.Sochaux kulübüne 12.5 milyon € ödeyeceğiz.Bu transferin pahalı olması biraz da burak'ın beni kızdırması oldu.Yoksa böyle bir transfer yapmayacaktım.Oyuncuya yıllık 1.5 m € maaş ödeyeceğiz.
Sezer Öztürk
Ofansif anlamda bolca alternatif sunan bir isim olarak kulübe kattık.Bonservisine 3.9 milyon € ödedik.Sezer yıllık 900 bin € alacak.