Evet
Hayır. Daha detaylı olabilir.
KÜME düşmeyelimde ne yaparsak yapalım![]()
küme düşmeyiz inşallah takımdan tam 5 as oyuncum sakatlandı bi gelsinler 3 hafta içinde iyi sonuçlarda gelir.
eto'o bitmiş.
Bu Azimle 15.sezona Varırız Hedeflerimize Ulaşırız Durmak Yok Yola Devam Bir Galibiyet Serisi Yakalasak
bu sene gelecek tüm galibiyet serileri seneye gelir inşallah bu sene kümede kalalım ve birde kovulmayalım yeter![]()
eto'o bitmiş.
Bir futbol sistemi belirle ve onu oturtmaya çalış. gerekirse 3 yıl sürsün ama takımın alışık oldugu bir sistem olmazsa başarı zor bu tür takımlarla. Bak ben Catanzaro'da sistemi kurdum.İnter'i zorluyorum artık Serie A'da![]()
Hadi gayret biaz daha![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
takipteyim kariyerini hocam yaklaşık 4 yıldır aynı sistemle devam ediyoum 6 sezonumda 16.olup ertesi sezon aynı sistem aynı takım sadece 2 takviyeyle 108 puan topladım burdada aynı sistemin oturacağını düşünüyorum ama en az 3 yılı var dediğiniz gibi![]()
eto'o bitmiş.
Bugüne kadar takip eden herkese çok teşekkür ederim.Sıkıldığım için bırakıyorum ama save dosyamı silmiyorum.İnşallah bi ara tekrar başlarım.
eto'o bitmiş.
Hiç Oluyor mu Toprak Olmaz Yakışmaz Sana Bence Ufak Ufak da Olsa Devam Et
Ayrıca Saveyi Silme ve Paylaş Belki Yeri Geldiğinde Gaza Gelir Devam Edersin, İsteyende Kaldığı Yerden Devam Eder Böyle Daha Güzel Olur.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Kariyeriniz aktifleştirilmiştir.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tekrardan başarılar.
TariboWest
Premier'e 1 adım kalmışken bırakılcak yer değil![]()
Ben bildiğimden şaşmayıp oyunuma döneyim bence![]()
eto'o bitmiş.
Taktiği maktiği herbişeyi değiştirdim 3-4 yıl sonra FM de 3lü defans sistemine döndüm.Bu FCUM alışkanlıklarımı bıraktırdı bana önceden hiç kanatsız oynamamıştım yada beksiz![]()
eto'o bitmiş.
Hocam naptın sen3lü defans oynanır mı? Paramparça ederler seni burada.
![]()
bekler cidden çok kötü kılı kırk yardım 2 tane bek bulamadım.ciddi anlamda kılı kırk yardım abartısız 4-5 saat sadece bek aradım bütün ingilterede yok bulamadım bulduklarımın hiç biride gelmediEn azından 1 sene beksiz kanatsız yapıcaz bişeyler
![]()
eto'o bitmiş.
bekler cidden çok kötü kılı kırk yardım 2 tane bek bulamadım.ciddi anlamda kılı kırk yardım abartısız 4-5 saat sadece bek aradım bütün ingilterede yok bulamadım bulduklarımın hiç biride gelmediEn azından 1 sene beksiz kanatsız yapıcaz bişeyler
Hedef ligde kalmak olunca pek sıkıntı yok
![]()
eto'o bitmiş.
Bence daha fazla zorlama. Klasikt 4-4-2'ye dönmeyi dene.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
gercekten kötüye gidiyoruz her maç
yok gercek kariyerler bunlar