Bekliyoruz transferleri, takımı toparlamak zor olacağı için hareketli bir transfer dönemi geçireceğiz herhalde![]()
Bekliyoruz transferleri, takımı toparlamak zor olacağı için hareketli bir transfer dönemi geçireceğiz herhalde![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
TariboWest
Ümit abi senden boyle bir hareket beklemiyordum, surpriz oldu. Birak Beşiktaş'i Galatasaray'in basina gec![]()
Fazla transfer yaptık. Umarım takımın performansı bozulmaz.
TariboWest
ZTK 2. Maç
YORUMSUZ
ZTK 3. Maç
ZTK 4. Maç
Gruptan lider çıktık ve Buca ile eşleştik. Fenerbahçe gruptan çıkamadı.
TariboWest
Doğru yolu bulmuşsun ÜmitAyrıca son resimler sadece bende mi gözükmüyor.
eto'o bitmiş.
doğru yoldan ayrılma kerdeşim huzur burada..
bu arada resimler yok
Transferleri yazsan peki bi merak ettimtabi zahmet olmazsa
![]()
eto'o bitmiş.
11. sırada aldığımız Beşiktaş ile iyi bir performans sergileyerek ligi 4. sırada bitirdik ve UEFA Avrupa Ligine katılmayı başardık. Türkiye Kupası'nda ise yarı finalde Trabzonspor'a elendik.
Milli Takım Haberleri
2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grubumuz Belli Oldu.
Dünya sıralaması da açıklandı. 66. sırada aldığımız milli takım şu anda 15. sırada.
Türkiye 2016 Avrupa Şampiyonası'na Hazır
İşte kadromuz
TariboWest
ovvv gignac süperstarım benim
Transferler çok iyi olmuş![]()
eto'o bitmiş.
Hocam resimler bende gözükmüyor yav .s
2016 Avrupa Şampiyonası Heyecanı Fransa'da Yaşanıyor!!!
2016 Avrupa Şampiyonası D Grubu 1. Maç
Ah Onur Ah!!!
Formayı Onur'a verdik. 2 golde de topu elinden kaçırıp rakibin boş kaleye gol atmasını izledi.
2016 Avrupa Şampiyonası D Grubu 2. Maç
Bu maçta da Mevlüt ve Arda'yı kullanamadık. Önemli bir beraberlik aldık.
2016 Avrupa Şampiyonası D Grubu 3. Maç
Azmin Zaferi!!!
Grubu 3. tamamladık ama 2. tur oynamaya hak kazandık. Mevlüt takıma döndü ve golünü attı. İnşallah bir daha ki maçta da Arda sahada olacak...
2016 Avrupa Şampiyonası D Grubu Puan Durumu
İşte Eşleşmeler
Bu arada Avrupa Şampiyonası'nda statü mü değişti yahu. 3. nün çıktığını ilk defa görüyorum.
TariboWest
geçecez geçmeliyiz... inanıyoruz
Edit: eski sayfalar.siteden demekki
2016 Avrupa Şampiyonası 2. Tur
Olmadı, Yapamadık
Belki de Arda boş kaleye golü atmak yerine direğe nişanlamasa ya da Mevlüt son dakika karşı karşıya kaçırmasa veyahut Nuri şut çekeceği yerde saçma sapan pas vermese çeyrek finalde olabilirdik. Fakat hep olsa, etse, yapsa... Bu saatten sonra bi faydası yok...
Federasyon yaptıklarımızdan ne kadar memnun olsa da ben bunun başarısızlık olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden federasyona istifamı sundum.
TariboWest
Ümit Boğa Milli Takım'dan sonra Beşiktaş Teknik Direktörlüğü'nden de istifa ettiğini açıkladı. Avrupa Şampiyonası'nın hayal kırıklığı yarattığı 43 yaşındaki hoca uzun bir süre teknik direktörlük yapmayacağını açıkladı...
TariboWest
Abi BJK'ye kimleri aldın görünmüyor merak ettim yahu.Şimdiden yeni takımında başarılar![]()
Yeni takımında başarılar.
Erken bırakmışın ya beşiktaşı![]()
avrupadan bir milli takıma yada anadoluya devam
Hocam keşke biraz devam edebilseydik.Neyse sağlık olsun.başarılar.
Fenerbahçeyi Bıraktın Diye KızgınımŞaka Şaka Ama Avrupaya Git Artık Son Zamanlarında Türkiyeye Dönersin
![]()