Originally Posted by
mehmetd
hımm ben taktikten olduğunu düşünüyordum.
bide son maçtan devam et diye ingilizce bir şey var maç konuşmalarında onu hiç uygulamam
ondan da olabilir onu uygulayabilirim.
oyuncunun devamlılığından kaynaklanacağını söylersiniz zannediyordum bide ama düşük değildir
bi 5 bi 8 olduğundan son maçlarda tek forvet oynamak durumunda kaldım ondan kullanılmayan değişiklik yazıyor
bi de mesela bişey daha,bazen 1 oyuncu çok kötü oynuyor defansta yada forvette benim oyuncu değişiklik tarzım yorulan oyuncuyu çıkarırım kötü oynayanı çıkarmam ama kızar ve maç sonrası ceza veririm ama bu kariyerde hiç ceza vermediydim sonunda dayanamadım ceza verdim.
tek tek bakacak olursak;
-o hafta bir olay olduğundan değildir.
-markajı bilmem,oyuncu 2.forvet oyuncusu yani destek oyuncusu.yalnız sağdan bindir diye bişey var onu silmeyi düşünüyorum.oyuncu hızlı forvet ben onu 4-4-2 de 2.forvet yani destek olarak kullanıyorum mesela poacher olarak mı kullansam?
-rakipten olabilirmi bilmem,twente karşısında 5,6ile oynadı.
-aynı şekil oynuyorum.4-4-2 de 2.forvet olarak,görevi dediğim gibi destek.
şimdi 1.forvet hedef forvete uygun daha yavaş hava ve yer hakimiyeti var,2.forvet ise hızlı,bitiriciliği 1.den az ama gene iyi ama kafa hakimiyeti pek yok.ben 1.yi 1.forvet atak olarak,2.yi de 2.forvet destek olarak oynatıyorum.GÖREV olarak nasıl oynatmamı önerirsiniz?
İstatistiklere bakarsak oyuncunun top alamadığı maçlarda düşük ortalamayla oynadığını görüyoruz. Eğer twente o maçta iyi defans yaptıysa ve ortasaha oyuncuları senin forvetinin pas yollarını kapattıysa düşük oynaması normal.
Ayrıca oyuncunun özelliklerini bilmiyorum o yüzden hangi rolde oynayacağı konusunda bir fikre sahip değilim.Ancak şunu söyleyebilirim ki çift forvette 1 oyuncu targetman oynuyorsa diğer oyuncunun poacher oynaması en çok kullanılan ikili çeşididir ve en fazla verim bu şekilde alındığıda söyleniyor.
Football is simple,but Football Manager is not