O kadar heyecanlıydı ki bilgisayarın başından kalkamadım, hala kahvaltı yapmadım arkadaşlar. 1-2 saat bir kahvaltı molası, sonra da Premier Lig hazırlıkları başlayacak!![]()
Daha büyük hedeflere ancak Neymar, Ganso gibi kaliteli oyuncularla ulaşılabilir.
Bilinmemiş oyuncular olursa kariyer daha eğlenceli olur.
O kadar heyecanlıydı ki bilgisayarın başından kalkamadım, hala kahvaltı yapmadım arkadaşlar. 1-2 saat bir kahvaltı molası, sonra da Premier Lig hazırlıkları başlayacak!![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
FA Cup'ı kazandığımız için Uefa Avrupa Ligi'ne gideceğiz! Hahahahahahahahhahahahahahahahah![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Tebrikler süper bir sezon geçirmişsin![]()
Yok artık.Tek kelimeyle Bravo.
Kaliteli transferler bekliyoruz.
İşte bu be var ya hep içime doğmuştu bu kupada bişi yapıcan sen diye yaşasın burnleyavrupada da oynicak olman harika bişi gerçekten mükemmel bir sezon ama premier ligde herşey daha zorlu olucak ordaki yarış daha çok soluk kesicek transferleri nasıl yapacağın önemli bekliyoruz seni
![]()
Şu an benim bir 5m€ param var. Transfer bütçesi gelirse o para arada kaynar, hemen yiyeyim ben o parayı![]()
Rica ederim ne demek sunumu güzel zevkli kariyer zaten takip ediliyor. Artık ben de information kısmındaki icons bölümüne girerim heraldebugün daha oynicak mısın biraz dinlen istersen transferler falan yarın gelsin
Ula heyecandan puan tablosunu koymayı unuttukBuyrun Npower Championship 2010-2011 Lig Tablosu:
Bakalım Play-Off'lardan kim gelecek.
Üstteki 3 takım alttan kopmuş sheffield'da premier ligi haketmiş bence onlar çıksın hem de ezeli rakibin renkli bir lig olur![]()
Çok başarılı bir sezon geçirmissin Avrupa'da ve Premier ligde basarilar
Buyrun bu da Premier Lig tablosu:
Wolves, Wigan ve Blackpool önümüzdeki sezon aramızda olmayacaklar. Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool, Manu, Arsenal ve Chelsea; Uefa Avrupa Ligi'nde ise Manchester City, Tottenham ve BURNLEY temsil edecek.
Everton'ı avrupadan etmişsinliverpool'un şampiyon olması güzel sevdiğim bir takımdır
Ülkemiz falan bakıyorumda hemen ingiliz olmuşun
Türkiyemizi kimler temsil ediyor ?
BURNLEY TRANSFERE HIZLI BAŞLADI! Gelecek sezon Premier Lig'de mücadele edecek olan ekip, kaliteli bir kadro kurmak istiyor. Burnley, bu doğrultuda 3 önemli transfer yaptı. İşte o bombalar:
1. Gianni Zuiverloon
West Bromwich'in satılığa çıkardığı oyuncuyu 375k€ karşılığında renklerimize bağladık.
2. Rafa
Getafe'nin satılığa çıkardığı oyuncuyu 1.7m€ karşılığında renklerimize bağladık.
3. Pontus Wernbloom
Alkmaar'ın satılığa çıkardığı oyuncuyu 1.2m€ karşılığında renklerimize bağlayıp orta alan transferini sonlandırmış olduk. Dm-Mc mevkisi gelecek sezon Goulon, Rafa ve Wernbloom'a emanet.
O stoper Sebastien Bassong'du ama çok para istedi yaa, yattı bu transfer![]()
Premier Lig'e yükselen 3. takım Swansea oldu.
Yılın menajeri olduk ^^
Transferlerin profilleri iyi rafa biraz ortalama bi oyuncu herhalde yedek kalır oBassong iyi olur tabii ama çok istemesi doğal aynı şekilde yılın menajeri ödülünü alman da doğal
![]()
Stopere önemli bir takviye yaptık:
Alexey Berezutskiy Burnley'de!
Oyuncunun kulübüne 3m€ bonservis bedeli ödeyeceğiz.
İyi bir transfer olmuş berezutskiy defans da gerekli işi görür... Premier ligdeki hedefin nedir bu arada?
Ligden düşmemeyi seçtik, yönetim de kemiksiz bir 27m€ transfer bütçesi verdi!