TÜRKİYE KUPASI GRUP 3.MAÇI
TÜRKİYE KUPASI GRUP 4.MAÇI
TÜRKİYE KUPASI ÇEYREK FİNAL RAKİBİMİZ
TRABZONSPOR
Sağ tarafa yerli düşünüyorsan direk çak bence Koray Arslan'ı abi. 2 sene falan götürür.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Karşıyaka maçı çok iyi olmuş abi tebrik ederim.Trabzon zorlar ama elersin gibime geliyor abi başarılar maçında![]()
güzel kariyer takipcinim![]()
Braga maçını bekliyorum. Skor tahminim 3-1 Beşiktaş![]()
BEŞİKTAŞ JK BASIN AÇIKLAMASI
KULÜBÜMÜZ FUTBOLCULARINDAN RÜŞTÜ REÇBER İLE ŞÖZLEŞMESİ KARŞILIKLI OLARAK FESİH EDİLEREK SERBEST BIRAKILMIŞTIR KENDİSİNE BAŞARILAR DİLERİZ.
ALTYAPIMIZDAN AS KADROMUZA KAZANDIRDIĞIMIZ GENÇ FUTBOLCUMUZA JUVENTUSUN TALİP OLMASI BİZİ SEVİNDİRDİ. FAKAT TEKLİFLERİYLE İLGİLENMİYORUZ.
WENGERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ DAHA SİMAO İLE PLANLARIMIZ VAR
çok iyi çıkmış 2-3 seneye dahada bi gelişir gibi![]()
eto'o bitmiş.
KULÜBÜMÜZ İLE KONTRAT FESİHİNE YANAŞMAYAN FUTBOLCUMUZ NİHAT KAHVECİ SÜRESİZ OLARAK KADRO DIŞI BIRAKILMIŞTIR
Stoper olarak Sezer Özmen var.Kadroma katmaya çalıştım bi türlü gelmiyor.
iyi bak ona derim
SÜPER LİG 18.HAFTA
NASIL BİR MAÇ OLDU ANLAMADIM İSTATİSTİKLER ANLATIYOR ZATEN
Bu arada regen resimlerini kullanmıyosun sanırım.Bende kendi oyunumda arıyorum yasin güven diye bi adam![]()
BEŞİKTAŞ JK TRANSFER AÇIKLAMASI
BAYERN MÜNİH ALTYAPISINDAN YETİŞMİŞ GENÇLERBİRLİĞİ FUTBOLCUSUNU 5 YILLIK SÖZLEŞME İLE KADROMUZA KATTIK SAĞ AÇIK MEVKİNDE HİLBERT İLE KULÜBEMİZDE GÖREV BEKLEYECEKLER.
Regen resmi bende kullanmıyorum ayrcıa Sezer cidden iyi ona iyi bak![]()
eto'o bitmiş.
TÜRKİYE KUPASI ÇEYREK FİNAL 1.MAÇI
SEZON PERFORMANSI BEKLEDİĞİMİZİN ÇOK ALTINDA OLAN UTAKA İLE EVİMİZİ NEFES ALARAK DÖNÜYORUZ
Trabzon maçı çok kötü olmuş. Oyunu bir daha açmama sebebi bu tür skorlar. Sen o kadar bastır, karşı taraf ilk atağıyla golu bulsun.
SÜPER LİG 19.HAFTA
ABİ BEN DİYORUM BENİM TAKIM DENGESİZ DİYE
GİRAY PERFORMANSI İLE GÖZ DOLDURUYOR ERSAN GİRAY TORAMAN VE AYKUT ZAMANLA COK İYİ İŞLER YAPMAYA BAŞLIYACAK İNANCINDAYIM
TÜRKİYE KUPASI ÇEYREK FİNAL 2.MAÇI
TRABZON GOLÜ BULDUKTAN SONRA O KADAR ZEKSİZ BİR MAÇ OLMUŞTUKİ PENALTILAR KAFAMDA KİME ATTIRIRIM DİYE DÜŞÜNÜYORDUM TAKİ 98 DE GELEN O İNANILMAZ GOL İLE YARI FİNAL KAPISI ARALANA KADAR
DK.98 HİLBERT SIFIRDAN BEKLENMEYEN BİR VURUŞ
TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ
Fener gelseydi keşke bi 29 sene kesinleşseydi![]()
eto'o bitmiş.
Bir puan durumu alabilir miyim? Braga maçı ne zaman acaba dostum? Gaziantep'i rahat geçersin ancak sakın finalde Fenerbahçe'nin o kupayı almasına izin verme![]()
SÜPER LİG 20.HAFTA