1 ile 30 arası toplam 457 sonuç

Konu: Bu Kariyer Bir Başka [2. Sezon Devre Arası]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hakankor View Post
    Bana orda sitem etmişsin sanki. Ben sadece kendime bakmıyorum bu arada. Ayrıca şampiyon olmuşuz teşekkür ederim. Sana rahatsızlık veriyorsam çıkarabilirsin beni.
    Kişisel almamak lazım. Kariyerin genel gidişhatı hakkındaydı söylediklerim.

Quote Originally Posted by Ziya38 View Post
    Baris güzel gidiyor , boyle devam et. Herkes baya gelismis buarada
    Herkes wonderkid'di bir de üstüne bi sene geçince herkes uçuşa geçti Ziya abi önünü alamadık
    7

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by b7baris View Post
    Kişisel almamak lazım. Kariyerin genel gidişhatı hakkındaydı söylediklerim.
    Kariyer devam etmeyecek zannettim. Neyse devam edelim kariyere

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by b7baris View Post
    Malesef daha fazla oyuncu alma imkanım yok. Görüldüğü gibi 18 kişi ile zor başa çıkıyorum.
    Bu işi yapmak isteyen olursa daha çok kişi ile ben ilgilenirim diyen varsa kayıtlı oyunu ona vereyim devam etsin, herkes mutlu olsun.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    İlk defa böyle bir şey deneyim dedim ama güzel bir tecrübe oldu bana. Benim amacım benim koyacağım güncellemelere yazılan yorumlar ile güzel bir sohbet ortamı oluşturmaktı. Bunun için başvuru açmak yerine TSI ligi ve turnuvalarından tanıdığım forumun gediklileri olan abilerim ve kardeşlerimden 18 kişi seçseydim sanırım daha başarılı bir proje olurdu. En azından amacıma ulaşırdım. Ancak şu anki grubumuz güncellemeye gün sayıyor sonra da kendi oyuncusunun durumuna bakıp çıkıyor. Pek zevkli geçmiyor bence böyle. Yine de başladığım işi yarım bırakmayacağım tabi ki. Herkese iyi eğlenceler.
    bende fm 2011 yok ki devam edeyim,fm 2010 var;onda da açayım dedim böyle bir konu fm 2010 olduğu için kimse ilgilenmedi.

oysa işler basit aslında,oyunda editörden eklemesi uzun ama sonra oyuna geçip işsiz olacaksın
    ilerler ilerle diyeceksin bakacaksın yada işsiz olmadıysa türkiye yi çalıştır başka bir MİLLİ takım çalıştır milli takım diyorum zira maçları az olur resim eklemeye daha uygundur diye.

fm 2010 için isteyen olsa yapacaktım böyle bişey,isteyen olmadı bende konuyu kapattırdım.
    ------------
    güzel bişey yapmışın.ama 18 seçimi yerine daha fazla kişiyi mevki seçimi yapmadan
    yapsaydın daha iyi olurdu.üstte belirttiğim gibi işsiz olunca bol resim olurdu.

bence sabit olması iyi olmamış,ben kariyer alanına girdiğimde diğer kariyerler
    göze çarpıyor ama bu konu üstte unutuluyor.

smackdown zamanı.ba-bay!

Mesaj Yetkileri