Mendy'e bak hele.![]()
Tebrikler Kaan ancak böyle direk sezon olunca pek zevkli olmuyor.
Tebrikler Kaan müthiş sezon.Demek Mendy yerine Emenike olsa![]()
İç Transfer'de Son Durum :
Yıldız oyuncumuz Victor Mendy'nin kontratı 2015 yılına kadar uzatılmıştır...Mendy haftalık €12,750 euro kazanacak...Diğer taraftan yedek takımda bulunan bir çok oyuncunun kontratı uzatılmazken as takımımızdan değerli kaptanımız Levent Demiray ve Serhat Akın'ın da sözleşmelerini uzatmadık...
Özkan: Taraftara Yıldız Sözü Veriyorum !!!
Sakaryaspor teknik direktörü Özkan yaptığı açıklamada "Taraftarımıza yıldız sözü veriyorum...Serbest transferde bombaları patlatacağız bir çok bonservissiz oyuncu alacağız hepside kaliteli oyuncular olacak...Sezon sonu Real Madrid ile sözleşme uzatmayan bir oyuncu ile de anlaşmaya çok yakınız..." dedi.
Serbest Transferde Son Durum :
Kayserispor ile sözleşmesini uzatmayan Önder Turacı ile 2 yıllık sözleşme imzaladık...
Lyon ile sözleşmesini uzatmayan Cesar Delgado ile 2 yıllık sözleşme imzaladık...
Fenerbahçe ile sözleşmesini uzatmayan Uğur Boral ile 2 yıllık sözleşme imzaladık...
Arsenal ile sözleşmesini uzatmayan Serdar Gürler ile 4 yıllık sözleşme imzaladık...
Çok iyi transferler, git gide kadronun kalitesi artıyor.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Yıldız olarak Delgado'yu sayıyoruz dimi başka birisi gelmez herhalde![]()
Önder ve Uğur hariç iyi transferler.
Özkan: Sakaryaspor'da Transfer Bitmez !
Sakaryaspor teknik direktörü Özkan yaptığı açıklamada "Sakaryaspor'da transfer bitmez...Bu sene hedeflerimiz daha da büyük bu doğrultuda çalışıyoruz...Şuan 4 oyuncu aldık bonservissiz...Daha transferlerimiz olacak 3 Yabancı 2 Türk oyuncu almayı düşünüyorum..." dedi.
Transferlerde Son Durum :
Real Madrid ile sözleşmesini uzatmayan Fernando Gago ile 4 yıllık sözleşme imzaladık...
Almeria ile sözleşmesini uzatmayan Modeste M'Bami ile 2 yıllık sözleşme imzaladık...
Lens takımından Hakan Aslantaş ile €250k karşılığında 4 yıllık sözleşme imzaladık...
1860 München takımından 23 yaşındaki Anicet Adrianantenaina ile €750k karşılığında 4 yıllık sözleşme imzaladık...
Gago transferini beğendim Mbia çok iyi bir defans abi onu iyi kullan çok iyi oynuyor diye biliyorum çok iyi bir transfer olmuş Hakan'da iyi bir transfer olmuş başarılarının devamını bekliyoruz bu kadroyla![]()
Son 1 isim daha alabiliriz orta sahaya...
Üçlü bomba diye buna derim.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Transferler çok güzel Kaan.
Güzel transferler Kaan![]()
Güzel transferler, hepsi iyi katkı sağlar ama Önder ve Hakan biraz diğerlerinden altta kalmış gibi.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Gago özellikle güzel.Tebrikler.
Transferler süper kanka....