Daha büyük hedeflere ancak Neymar, Ganso gibi kaliteli oyuncularla ulaşılabilir.
Bilinmemiş oyuncular olursa kariyer daha eğlenceli olur.
İngiltere Lig Kupası 4. Ön Eleme Turu
Maç boyunca tutuktuk, penaltılarda da düzelmeyince Lig Kupası'na şanssız bir şekilde veda ettik.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Mancini City'den kovulunca City ile ismi ilk anılan kişi biz olduk ama böyle bir göreve ilgi duymadığımızı belirten bir basın toplantısıyla spekülasyonlara son verdik.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Barclays Premier League 9. Hafta
Maçın daha ilk yarısından Wernbloom, Burdisso ve Hlousek gibi çok önemli 3 oyuncumuz sakatlanınca ancak 1 puan alabildik.
Bowyer varsa ne beklersin zaten. Kırmıştır oyuncuların ayaklarını.![]()
TariboWest
Çok iyi bir performans gösteriyoruz. Benim Aston Villa ile yenemediğim Man. City'i sen Burnley ile yenmeyi başarmışsın.![]()
Uefa Avrupa Ligi C Grubu 4. Maç
Çok kötü oynadık ve çok kötü yenildik. Ama olası bir puan eşitliği durumunda Zenit'i ikili averajla geçmemiz iyi oldu.
4. haftadan sonra grupta oluşan puan durumu şöyle:
1. Burnley 7
2. PAOK 5
3. Rapid Bükreş 5
4. Zenit 4
Barclays Premier League 10. Hafta
Öne geçmemize rağmen avantajımızı koruyamayıp yenildik. Sağ açıkta alarm zilleri çalıyor.
son puan durumunu koyabilirmiyiz bu arada avrupada zenitin elenmesi çok ilginç gruplarda inşallah zayıf bi rakip gelir
Barclays Premier League 11. Hafta
Dediğim gibi, mütevazi bir takımız. Yine büyük takımlara karşı kullandığım taktiği kullandım, Hlousek fantastik bir gol attı, 4-5-1'e döndüm, kontratağa çekildim ve rakibi kışkırtmaya başladım. Arsenalli bi arkadaşımın deyimiyle, ''Bendtner Öküzü'' de bana çok yardımcı oldu ve maçı kazandım
11 hafta sonucunda oluşan puan durumu:
Fena gitmiyoruz fakat en önemli oyuncumuz gibi görünen Toivonen 11 haftadır gol atamadıGameiro'nun gelişiyle biraz kıpırdanırsa daha iyi sonuçlar alabiliriz.
Anaa Nottingham bir galibiyet almış ya12 haftada 4 puan topladılar.
Burdisso aramıza döndü ama bu sefer de Agyei 3 hafta sakatlandı.
Allah Allaaaaah! Ulan Bodor daha 1 maç oynamadan yine 2 hafta sakatlandı! Atila'ya gün doğuyor valla ama bir hata yapacak diye korkuyorum.
Barclays Premier League 12. Hafta
İlk yarı rezalet iki gol yiyince, düzeltmeye imkan kalmadı.
İlk senende tecrübesizlikle normal bir durum.
İnşallah toparlarsın.
Chelsea ile oynuyoruz. Ancelotti maçtan önce bana olan hayranlığını dile getirdi.
Kulüpte daha devre arası bile gelmeden untouchable oldukGeçen sene de böyleydim.
tabloda güzel bir yerdeyiz
Barclays Premier League 13. Hafta
Sağ açıklarımın istatistikleri şöyle:
Jordan Henderson 13 maç 1 gol 1 asist
Ivelin Popov 15 maç 1 asist
Bir sonraki hafta bu sene hiç forma şansı bulamayan Eagles'a şans vereceğim. İyi oynarsa 12m€'luk Henderson'u falan dinlemem, Eagles'ı oynatırım valla.
FA Cup 3. Tur'da Blackburn ile oynayacağız. Çok kötü kura çektik, Blackburn çok formda.
Uefa Avrupa Ligi C Grubu 5. Maç
Kendimize geldik valla.
Gruptaki diğer maçta ise Zenit, Rapid Bükreş'i 3-1 yendi. Bu sonuçlarla gruptaki son durum şöyle gelişti:
1. Burnley 10
2. Zenit 7
3. PAOK 5
4. Rapid Bükreş 5
BÖYLELİKLE GRUPTAN LİDER OLARAK ÇIKMAYI GARANTİLİYORUZ!
Barclays Premier League 14. Hafta
Çok kötü goller yedik ve yenildik.
Barclays Premier League 15. Hafta
30 dakika 10 kişi oynamamıza rağmen Stoke'u deplasmanda mağlup ettik. Henderson yaptırdığı 2 penaltı ve attığı golle maçı getiren isim oldu.
Sağ açıktan çektiklerimiz canımıza tak etti ve satılıkta olan Sisi'yi 825k€ karşılığında renklerimize bağladık.
![]()
Barclays Premier League 16. Hafta
Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı ve Turf Moor gediklisi oyuncularımızın golleriyle kazandık.