Uefa Avrupa Ligi C Grubu 6. Maç
Asistana oynattığım maçta beraberlik aldık ve grupta son durum şöyle gelişti:
1. Burnley 11
2. Zenit 10
3. Rapid Bükreş 6
4. PAOK 5
Zenit'le el ele gruptan çıktık; bakalım rakiplerimiz kim olacak.
Daha büyük hedeflere ancak Neymar, Ganso gibi kaliteli oyuncularla ulaşılabilir.
Bilinmemiş oyuncular olursa kariyer daha eğlenceli olur.
Uefa Avrupa Ligi C Grubu 6. Maç
Asistana oynattığım maçta beraberlik aldık ve grupta son durum şöyle gelişti:
1. Burnley 11
2. Zenit 10
3. Rapid Bükreş 6
4. PAOK 5
Zenit'le el ele gruptan çıktık; bakalım rakiplerimiz kim olacak.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Tatlı bir rüyaydı... Uefa'daki bir sonraki tur rakibimiz Bayern Münih.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Bayern'i geçersek Lille-Kopenhag turunun galibiyle oynayacağız.
Barclays Premier League 17. Hafta
Bu oyuna 1 puan iyi.
Kariyerini Baştan bura'ya kadar okudum Harika işler çıkarmışsın Başarılar... münih Kontra dan avlarsın
Biliyordum![]()
Barclays Premier League 19. Hafta
Eğlenceli bir maç oldu
Böylece ilk yarıyı bitirdik. İlk yarıda göze batanlar:
-Santrforumuz Toivonen'in 18 maça onbirde başlayıp henüz gol atamaması ve
-Sol açığımız Hlousek'in inanılmaz bir performans sergilemesi
oldu. Hlousek ligde 18 maçta 11 gol attı ve 7.38 rating ile oynadı.
Barclays Premier League 20. Hafta
İNANILMAZ BİR MAÇ OLDU! Takım olarak mükemmel oynadık ve Liverpool'u 3'ledik! Toivonen de ligdeki ilk golünü Liverpool ağlarına bıraktıBöylece Premier Lig'de Liverpool bizimle oynadığı iki maçta 0 çekmiş oldu!
Newcastle teknik direktörü kovulunca, Premier Lig'de herkesi şaşırtan Burnley'in menajeri bendeniz bu koltukla yine ilk anılan isim oldum fakat, böyle bir mevkide gözümüzün olmadığını söyleyerek iddiaları cevapsız bıraktık.
![]()
Geçen sene bize çok hizmet eden emektar stoperimiz Michael Duff'ın sözleşmesini karşılıklı olarak feshettik. Burnley tarihindeki ilk FA Cup şampiyonluğunda attığı kafa golü uzun yıllar unutulmayacaktır...
Eren muhteşem gidiyorsun. Liverpool'u 3-0 yenmek ne demek? Tebrikler![]()
Barclays Premier League 21. Hafta
Birkaç yedek oyuncuya şans verdik fakat maça tutunamayıp yenildik.
Kulüpler Atila ve Hlousek'le çok ciddi şekilde ilgileniyor. İnşallah bir teklif almayız da oyuncularımın morali düşmez.
Yine ''Change Season Expectations'' çıktı. Ben sene başında ''Avoid Relegation'' seçmiştim, şimdi ''Mid-table finish'' seçsem 300k€ bütçe daha verecekler. Değiştirmedim tabii ki. Fakat devre arasında transfer ihtimalimiz çok zor görünüyor.
Gördüğünüz gibi, Arsenal bu çocuğun aklını çelecek heralde ya
Arsenal da nası istemesin bu çocuğu canım, adam fırtınalar estiriyor![]()
Gameiro ve Sisi takıma katıldı, satacağımız birkaç isim de var. İnşallah yeni yıldızlarımız faydalı olur![]()
Newcastle'a teşekkürlerimizi sunduk![]()