Hagi : Ufuk Ersoy başarılı olacaktır.
Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ı çalıştıran ve istenilen başarıyı sağlayamayan Georghe Hagi, Galatasaray'ın başına geçen genç teknik direktör Ufuk Ersoy ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Görevden ayrılmasının süpriz olduğunu belirten ve takımın iyi gittiğini vurgulayan Hagi, sözlerine şöyle devam etti. '' Türkiye'de ve Galatasaray'ı çalıştırmaktan memnundum, herşey gayet iyi gidiyordu. Yeni yönetim seçilmesi ise benim sonum oldu, Galatasaray'dan böyle ayrılmayı istemezdim. ''
Bazı şeyler için zaman gereklidir. Ben takımı bu hale getirmedim, aksine takımı daha iyi yerlere taşımaya çalıştım. Eğer görevimde devam etseydim başarılı olurdum '' şeklinde konuştu. Ayrıca yeni gelen Ufuk Ersoy içinde açıklamalarda bulunan Hagi ; '' Ufuk Ersoy'u Galatasaray'da futbolcu olarak oynadığım dönemden biliyorum. O zamanlar 20li yaşlarındaydı ve bu işi öğrenmek için çok istekliydi, Ben kişisel olarak hakettiği yerde olduğunu ve başarılı olacağını düşünüyorum. Umarım herşey onun istediği gibi gider '' şeklinde konuştu.