Sayfa 1 / 12 12311 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 340 sonuç

Konu: İstenmeyen Adamdan Beklenmeyen Zaferler | Gaziantepspor 3. Sezon

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Default İstenmeyen Adamdan Beklenmeyen Zaferler | Gaziantepspor 3. Sezon

Rijkaard ile yollarını ayırıp Gheorghe Hagi ile sezona devam eden Galatasaray, Hagi ile istenilen başarıyı sağlamaması nedeniyle görevine son verilmişti. Yaklaşık 2 aylık teknik direktör arayışında bulunan sarı kırmızılı ekip, 2000 yılında Alt yapı antrenör yardımcılığı yapan 32 yaşında ki Ufuk Ersoy ile 1 yıllık anlaşma sağladı. Yeni gelen teknik direktörün daha önce ismi duyulmaması ve Galatasaray gibi büyük bir camiayı yönetemeyeceğini fikrine kapılan taraftarlar imza gününde yönetimi protesto etti. Protestonun ardından başkan Ünal Aysal : Yeni teknik direktörümüze güvenimiz tam. Taraftarımızın içi rahat olsun birlikte büyük başarılara imza atacağız '' şeklinde konuştu. Çiceği burnunda teknik direktör Ufuk Ersoy ise '' Taraftarımızın bana karşı yaptığı tepkiye bir anlam veremedim. Elbette böyle bir camiada bulunmak ve takımı yönetmek benim için büyük bir onurdur. Daha önce hiç takım çalıştırmadım fakat bu şansı bana veren başkanımızın yüzünü kara çıkartmayacağım'' şeklinde konuştu.

Kariyer kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu,zevkli bir kariyer olur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Başarılar

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Başarılar

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Yorumunuz için teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar. Bu Turksportal'de açtığım üçüncü kariyeri biri ortak idi. Uzun bir sürenin ardından tekrar bu platforma döndüğüme çok mutluyum. Umarım güzel bir kariyer olur ve birlikte iyi vakit geçiriz. Sezona işsiz olarak başladım ve 1 sezon boyunca öyle devam ettim. Sezon sonunda Galatasaray'ın Hagi ile ikinci bitirmesinden sonra göreve başladım. Hem maddi hemde başarı bakımından şuan ki Galatasaray'a çok benzer bir takımı devraldım, umarım herşey iyi gider.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Transfer Dönemi bir çok oyuncu ile yollarımızı ayırdık. Allah'tan hagi fazla oyuncu almamış, gelecek ve gidecek oyuncuları kamptan sonra belirleyeceğim. Jeffren, Benitez ve Aykut Demir hagi yönetiminde alındı diğerleri ise benim dönemimde transfer edildi

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Başarılar.

Oyuncuları çok ucuza satmışsın. Ancak aldığın oyuncular mükemmel; Zapata, Benitez, Enyeama...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Valla en fazla o fiyata gittiler taktiğinide bilmiyorum Benitezi Hagi aldı fakat 22 maçta 9 gol kaydetmiş bu sezonda gitmek istedi

Kamptan sonra ki transfer çalışmalarımız devam etti. Antreman günlüğüne göre taktiğime uygun olmayan ve geçen sezon kötü performans sergileyenleri not ettim

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Şuan ki mevcut kadromuz. Her zaman ki gibi klasik 4-5-1 oynatıyorum ortasahaya takviye yapmamız lazım fakat maddi durum nedeniyle elimiz kolumuz bağlandı

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Taraftarın bakış açısı değişmeye başlıyor! Göreve geldiği dönemde taraftarın tepkisini çeken genç teknik direktör Ufuk Ersoy, özel kupa finalinde Fenerbahçe'ye karşı 1-0 kazandığı maç ile taraftardan geçer not aldı.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Başarılar kanka transferler gayet iyi...

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Başarılar.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Şampiyonlar Ligi Ön Eleme

Taraftarlar tarafından tecrübesizlik olarak nitelendirildi.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Hagi : Ufuk Ersoy başarılı olacaktır.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ı çalıştıran ve istenilen başarıyı sağlayamayan Georghe Hagi, Galatasaray'ın başına geçen genç teknik direktör Ufuk Ersoy ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Görevden ayrılmasının süpriz olduğunu belirten ve takımın iyi gittiğini vurgulayan Hagi, sözlerine şöyle devam etti. '' Türkiye'de ve Galatasaray'ı çalıştırmaktan memnundum, herşey gayet iyi gidiyordu. Yeni yönetim seçilmesi ise benim sonum oldu, Galatasaray'dan böyle ayrılmayı istemezdim. ''

Bazı şeyler için zaman gereklidir. Ben takımı bu hale getirmedim, aksine takımı daha iyi yerlere taşımaya çalıştım. Eğer görevimde devam etseydim başarılı olurdum '' şeklinde konuştu. Ayrıca yeni gelen Ufuk Ersoy içinde açıklamalarda bulunan Hagi ; '' Ufuk Ersoy'u Galatasaray'da futbolcu olarak oynadığım dönemden biliyorum. O zamanlar 20li yaşlarındaydı ve bu işi öğrenmek için çok istekliydi, Ben kişisel olarak hakettiği yerde olduğunu ve başarılı olacağını düşünüyorum. Umarım herşey onun istediği gibi gider '' şeklinde konuştu.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Last edited by William Rookwood : 27.Haziran.2011 at 14:32

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Başarılar dilerim

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by K1nq35 View Post
    Başarılar dilerim
    Teşekkürler

UEFA GRUBU BELLİ OLDU

Last edited by William Rookwood : 27.Haziran.2011 at 14:32

Nesil
    2011
    Yer
    kastamonu

Başarılar... Diğer Takım görünmüyor Kendi kariyerimi de Beklerim

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Grup zor gibi gözüküyor.

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Gruplar zor ama çıkabilirsin gibime geliyor .

Eğer Lazio maçlarını yenersen rahat çıkarsın. Bir de bu Sarvon ne oluyor? Her maçtan önce resmini koymuşsun. Çözmeye çalıştım ama başarılı olamadım

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Grup ters takımlardan oluşuyor.inşallah çıkarsın.
    başarılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şampiyonlar Ligi'nden elenmen kötü olmuş. Ama UEFA gruplarında belki bir şansın olabilir. Yinede grup zor olmuş. İnşallah başarırsın...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Teşekkürler. Sarvon yazısını bende yeni görüyorum Uefa logosunu upload etmiştim herhalde sitede bir sorun oldu

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Galatasaray'da büyük şok!

Geçtiğimiz hafta süpriz bir şekilde Galatasaray teknik direktörlüğü koltuğuna oturan genç teknik direktör Ufuk Ersoy, öğlen saatlerinde yapılan genel kurul toplantısı sonucunda sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Taraftarları büyük şoka uğratan karardan sonra kameraların başına geçen başkan Ünal Aysal, Ufuk Ersoy ile transfer konusunda görüş ayrılıkları yaşandığı ve şuana kadar sözleşme imzalamayan oyuncuları tekrar eski takımlarına geri gönderileceğini açıkladı.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Zorunlu Açıklama;

Kulübümüze Haziran ayından alınan futbolcuların primleri ödenerek eski takımlarına gönderilmiştir. Bazı medya yazılarında yer alanlar haberlerde, Arda Turan, Lorik Cana ve Milan Baros'un İspanya'ya transfer olacağı haberleri asılsızdır ve gerçeği yansıtmamaktadır. Geçtiğimiz hafta kulübümüzün başına geçen Ufuk Ersoy'a verdiği katkılardan dolayı teşekkür ederiz.

Galatasaray A.Ş

Galatasaray'dan neden istifa ettin anlamadım. Daha yeni başladın kariyere.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by GsDoruk View Post
    Galatasaray'dan neden istifa ettin anlamadım. Daha yeni başladın kariyere.
    FM 2011'i satın aldığımdan beri Galatasaray'dan başka takımla oynamadım kariyeride zaten üçüncü sezona girerken açtım ve bayada sıktı. Yine Türkiye liginden bir takım ile başlamayı düşünüyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Gaziantepspor, Ufuk Ersoy ile el sıkıştı.

Galatasaray'ın teknik direktörlüğüne süpriz bir şekilde gelmesiyle taraftarın tepkisini çeken Ufuk Ersoy'un görevine son verilmeside ani bir kararla oldu. Bir süredir Tolunay Kafkas'ın yerini doldurmak isteyen Gaziantepspor istenmeyen adam Ufuk Ersoy ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Sayfa 1 / 12 12311 ... SonSon

Mesaj Yetkileri