Keita'ya 17 hız verilirken Dia'ya 18 den yüksek verilmemeli.
Originally Posted by Night_Mare17 Keita'ya 17 hız verilirken Dia'ya 18 den yüksek verilmemeli. Accelaration(hızlanma) - 20 Pace (Hız) - 18-19-20 benim şu adam için tek kesin görüşüm ve olması gerekn HIZLANMA 20
Originally Posted by RasAnt Accelaration(hızlanma) - 20 Pace (Hız) - 18-19-20 benim şu adam için tek kesin görüşüm ve olması gerekn HIZLANMA 20 O zaman Keita Hızlanma 25 Pace 21-22-23 falan almalıydı hey Allah'ım ya.
Originally Posted by Night_Mare17 O zaman Keita Hızlanma 25 Pace 21-22-23 falan almalıydı hey Allah'ım ya. Keita,Dia'dan daha hızlı diye bir kesinlik mi var yoksa Keita'yı daha çok seviyorsun diye Keita daha mı hızlı olmalı ?
Originally Posted by MeMo Keita,Dia'dan daha hızlı diye bir kesinlik mi var yoksa Keita'yı daha çok seviyorsun diye Keita daha mı hızlı olmalı ? Hayır sevdiğimden değil Dia'nın Keita'dan hızlı olmadığından diyorum . Eşdeğer olabilir.
Originally Posted by Night_Mare17 Hayır sevdiğimden değil Dia'nın Keita'dan hızlı olmadığından diyorum . Eşdeğer olabilir. Ya Dia'yı izlememişsiniz ya da Keita'yı izlemememişsiniz. Veyahut koyu bir Keita hayranısınız, gözünüz başka birşey görmüyor.
Originally Posted by Night_Mare17 Hayır sevdiğimden değil Dia'nın Keita'dan hızlı olmadığından diyorum . Eşdeğer olabilir. Keita Dia'dan hızlı mı şimdi ?
Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM Keita Dia'dan hızlı mı şimdi ? Evet hızlı fakat eşdeğerde olabilir.. Ek ol olarak Dia'da Sercan'dan hızlı Sercan'ın hızı abartı.
Forum Rules