Ne keitası arkadaş bunlar böyle şimdi biri çıkar sabri der.
Hiz konusunda israr edenlere rica. Yan yana kostugu (veya rakip oyuncunun yan yana kosmaya calistigi) bir kac pozisyon ekleyip, karsisindaki oyuncunun hizini ve hizlanmasini da ekleyin.
Ligde zaten 11-12'den fazla hizi olan 1-2 tane stoper var. Beklerde 13 ustunde 1-2 adam var. Bunlarla karsilastirip 20 denilmesi cok cok yanlis.
Gökay'ın pa'sı konusunda Gökay'ın iyi bir oyuncu olması için bir iyileştirmeye gidilmek yerine maksimumuna ulaşması gerektiğinin söylenmesinden sonra Dia'nın hızı için bekler yavaş gibi bir bahane daha geldi.
Tüm bunlar olurken Sercan'ın zaten iyi olan hızı hiç bir açıklamasız arttırılacak araştırmacıya göre.
Dia iyi futbolcu ben severimı Galatasaraylı olmama rağmen. Hatta her afrikalıyı severim Niang Dia Yobo aç susuz yırtıcıdır afrika oyuncusu 1 afrikalıyı 10 tane messiyi değişmem o derece severim yani. O cüssesine rağmen çok kıvrak ve hızlı bir oyuncu top sürmesi 17 hız hızlanma 17 17 çeviklik 18 olursa tadından yenmez. Hızına takılıp kalmayın derim ne oyuncular biliyorum hızı 15 olupta çeviklik özelliği 19 olduğundan dolayı çok hızlı koştuğunu.
Birde benim şuana kadar gördüğüm en hızlı oyuncu David Odonkor
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
beyler benim söyledigim 20 zaten öylesine bir örnekti ben 20 hakediyor demedim 18-19 hakediyor dedim fakat kalkip 20 verseniz si games itiraz mi edecek yani bu sadece dia icin degil tr liginde herhangi bir oyuncu icinde gecerli.. benim söylemeye calistigim olay buydu sigamesin oyuncularin özelliklerini tek tek inceleyecegini hic sanmiyorum.
dia'yı direk sercan ile karşılaştırsak mesela?
o da ligde aynı beklere karşı oynuyor...
(/s)
Kesinlikle katılıyorum . Baştan beri de savunduğum bu bu iki oyuncunun çeviklikleri aynı ( 15 ) o zaman Dia'ya da sercan ile aynı hız hızlanma değerleri verilmeli . Ben Dia'nın Sercan'dan hız olarak alt seviyede olduğunu düşünmüyorum . Hatta diğer taraftarların gözünden de görülmek isteniyorsa anket dahi açılabilir .
Sercan'ın hız değerleri Dia'dan yüksek olursa bana göre araştırmacıların hatası olur.Sercan'ın hız:15 hızlanma:16 idealdir.Dia'nın ise Hız17-Hızlanma:18 olabilir.
Iste bu nedenle cikmamis oyunda/yayilmamis veritabaninda kim ne olacak gibi aciklamalarin yapilmasina karsiyim.
Pekala biz de kendi icimizde bu tip karsilastirmalari yapiyoruz. Sercan X olacaksa, Dia Y olur deme hakkiniz pek tabii var. Ama bunu, bizler kendi aramizda tartismayi yapip, bir sonuca ulastiktan ve oyun ciktiktan sonra yapmanin taraftariyim.
Dia veya Sercan ne olur, oyun cikinca gorulur. Benim soylemek istedigim, Dia icin telaffuz edilen 20 degerlerinin oldukca iyi niyetli oldugu. Ayni seyi Sercan icin de gonul rahatligiyla soylerim. Ozellikle Man Utd karsisinda Sercan'in hizini da izledik.
Dia genel olarak çabuk hızlanan ve o hızını istediği gibi kullanamayan bi oyuncu benim gözümde, Sercan ise tam tersi istediği zaman hızlanan istediğinde o hızını mükemmel kullanan bi oyuncu.
Sadece hız konusunda Dia istikrarlı Sercan gibi değil.Bence Sercan'ın maximum hızı Dia'dan daha fazla yada hemen hemen eşit ama sürekliliği olmadığından dolayı bu şekilde düşünüyorsunuz diye tahmin ediyorum.
Sercan'ın hızı ve hızlanması daha yüksek verilebilir ama kararlılık ve konsantrasyonu düşük girilir ama Dia'da hız ve hızlanma Sercan'dan 1 değer düşük olsa bile kararlılık ve konsantrasyonu 2-3 değer yüksek girilerek bu fark kapatılır hız ve hızlanmada Dia 1 adım öne geçer diye düşünüyorum.
eto'o bitmiş.
Dia hızını istediği gibi kullanıyor bana göre. Tek sorunu şutlarının kötü olması... Ve tekniğinin çok üst düzey olmamasından dolayı top kaptırabilmesidir.
istediği gibi kullanamayan derken onu kastetmiştim zaten okudum tekrar o konuyu yeterince açıklamamışım![]()
eto'o bitmiş.
Mesajımı tam olarak okumamışsın. Sercan'ın hızı zaten abartı oyunda . Dani Alves ve Agbonlahor'a 18 hız değeri verilen oyunda Dia'ya 19 fazla. Sercan'a ise çok ama çok fazla . Ligimizde hızı abartlına oyuncular var . Ben Dia'nın Keita'dan hızlı olmadığını söylüyorum eşdeğer olabilir diyorum.
Bence de Dia'nın hızı aynı şekilde kalabilir fakat Sercan,Holosko gibi oyuncular o değerleri aldığı müddetçe Dia'nın da özelliklerinde arttırıma girilmesi gerekiyor. Madem karşılaştırma yapıyoruz. En iyi çözüm şişirilen Sercan'ın özelliklerini düşürmek ama araştırmacılar nedense yanaşmıyor buna
Ayrıca Keita'nın Dia'dan hızlı olduğunu hiç düşünmüyorum.O yüzden öyle bi tepki verdim,aşırı olduysa affola![]()
Dia'da teknik olsaydı televizyondan izlerdik. Bir yerde 100 metreyi 10-11 saniyede koştuğunu okumuştum.
eğer 100 metreyi gerçekten 10-11 saniyede koşuyorsa, bu adamın hızı kaçtır merak konusu![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Tartıştığınız şeye bakın yaGirin Editöre verin doğrusunu o zaman
![]()
Aynen baya uzadı bu hız konusu.Alt tarafı oyunBeğenmeyen olursa dediğin gibi editör ile kendi değerlerini girer.