Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 129 sonuç

Konu: Issiar Dia

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    O zaman Keita Hızlanma 25 Pace 21-22-23 falan almalıydı hey Allah'ım ya.
    Keita,Dia'dan daha hızlı diye bir kesinlik mi var yoksa Keita'yı daha çok seviyorsun diye Keita daha mı hızlı olmalı ?

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ne keitası arkadaş bunlar böyle şimdi biri çıkar sabri der.

Nesil
    2003

Hiz konusunda israr edenlere rica. Yan yana kostugu (veya rakip oyuncunun yan yana kosmaya calistigi) bir kac pozisyon ekleyip, karsisindaki oyuncunun hizini ve hizlanmasini da ekleyin.

Ligde zaten 11-12'den fazla hizi olan 1-2 tane stoper var. Beklerde 13 ustunde 1-2 adam var. Bunlarla karsilastirip 20 denilmesi cok cok yanlis.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Hiz konusunda israr edenlere rica. Yan yana kostugu (veya rakip oyuncunun yan yana kosmaya calistigi) bir kac pozisyon ekleyip, karsisindaki oyuncunun hizini ve hizlanmasini da ekleyin.

Ligde zaten 11-12'den fazla hizi olan 1-2 tane stoper var. Beklerde 13 ustunde 1-2 adam var. Bunlarla karsilastirip 20 denilmesi cok cok yanlis.

Tamam 20 olmayabilir , zaten hız , hızlanma gibi özellikleri 20 olan fazla oyuncu yok oyunda ancak .

Hiç yoktan hız 18 , hızlanma 18-19 olursa abartılmış olmaz gibime geliyor .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gökay'ın pa'sı konusunda Gökay'ın iyi bir oyuncu olması için bir iyileştirmeye gidilmek yerine maksimumuna ulaşması gerektiğinin söylenmesinden sonra Dia'nın hızı için bekler yavaş gibi bir bahane daha geldi.

Tüm bunlar olurken Sercan'ın zaten iyi olan hızı hiç bir açıklamasız arttırılacak araştırmacıya göre.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Gökay'ın pa'sı konusunda Gökay'ın iyi bir oyuncu olması için bir iyileştirmeye gidilmek yerine maksimumuna ulaşması gerektiğinin söylenmesinden sonra Dia'nın hızı için bekler yavaş gibi bir bahane daha geldi.

Tüm bunlar olurken Sercan'ın zaten iyi olan hızı hiç bir açıklamasız arttırılacak araştırmacıya göre.
    Ligimiz kaliteli bek ve stoper dolu degil mi? O yuzden milli takimimiz kaliteli stoper ve bekleri ile taniniyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Dia iyi futbolcu ben severimı Galatasaraylı olmama rağmen. Hatta her afrikalıyı severim Niang Dia Yobo aç susuz yırtıcıdır afrika oyuncusu 1 afrikalıyı 10 tane messiyi değişmem o derece severim yani. O cüssesine rağmen çok kıvrak ve hızlı bir oyuncu top sürmesi 17 hız hızlanma 17 17 çeviklik 18 olursa tadından yenmez. Hızına takılıp kalmayın derim ne oyuncular biliyorum hızı 15 olupta çeviklik özelliği 19 olduğundan dolayı çok hızlı koştuğunu.

Birde benim şuana kadar gördüğüm en hızlı oyuncu David Odonkor
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

beyler benim söyledigim 20 zaten öylesine bir örnekti ben 20 hakediyor demedim 18-19 hakediyor dedim fakat kalkip 20 verseniz si games itiraz mi edecek yani bu sadece dia icin degil tr liginde herhangi bir oyuncu icinde gecerli.. benim söylemeye calistigim olay buydu sigamesin oyuncularin özelliklerini tek tek inceleyecegini hic sanmiyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Keita,Dia'dan daha hızlı diye bir kesinlik mi var yoksa Keita'yı daha çok seviyorsun diye Keita daha mı hızlı olmalı ?
    Hayır sevdiğimden değil Dia'nın Keita'dan hızlı olmadığından diyorum . Eşdeğer olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Ligimiz kaliteli bek ve stoper dolu degil mi? O yuzden milli takimimiz kaliteli stoper ve bekleri ile taniniyor.
    Olabilir ben yanlış demedim zaten.Ama neden ben bu olayı sadece Dia'nın hızı konusunda gördüm ? Sercan'da görmedim mesela bir örnek.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Hayır sevdiğimden değil Dia'nın Keita'dan hızlı olmadığından diyorum . Eşdeğer olabilir.
    Ya Dia'yı izlememişsiniz ya da Keita'yı izlemememişsiniz. Veyahut koyu bir Keita hayranısınız, gözünüz başka birşey görmüyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

dia'yı direk sercan ile karşılaştırsak mesela?

o da ligde aynı beklere karşı oynuyor...
    (/s)

13. Default

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    dia'yı direk sercan ile karşılaştırsak mesela?

o da ligde aynı beklere karşı oynuyor...
    Kesinlikle katılıyorum . Baştan beri de savunduğum bu bu iki oyuncunun çeviklikleri aynı ( 15 ) o zaman Dia'ya da sercan ile aynı hız hızlanma değerleri verilmeli . Ben Dia'nın Sercan'dan hız olarak alt seviyede olduğunu düşünmüyorum . Hatta diğer taraftarların gözünden de görülmek isteniyorsa anket dahi açılabilir .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sercan'ın hız değerleri Dia'dan yüksek olursa bana göre araştırmacıların hatası olur.Sercan'ın hız:15 hızlanma:16 idealdir.Dia'nın ise Hız17-Hızlanma:18 olabilir.

Nesil
    2003

Olabilir ben yanlış demedim zaten.Ama neden ben bu olayı sadece Dia'nın hızı konusunda gördüm ? Sercan'da görmedim mesela bir örnek.
    Iste bu nedenle cikmamis oyunda/yayilmamis veritabaninda kim ne olacak gibi aciklamalarin yapilmasina karsiyim.

Pekala biz de kendi icimizde bu tip karsilastirmalari yapiyoruz. Sercan X olacaksa, Dia Y olur deme hakkiniz pek tabii var. Ama bunu, bizler kendi aramizda tartismayi yapip, bir sonuca ulastiktan ve oyun ciktiktan sonra yapmanin taraftariyim.

Dia veya Sercan ne olur, oyun cikinca gorulur. Benim soylemek istedigim, Dia icin telaffuz edilen 20 degerlerinin oldukca iyi niyetli oldugu. Ayni seyi Sercan icin de gonul rahatligiyla soylerim. Ozellikle Man Utd karsisinda Sercan'in hizini da izledik.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Dia genel olarak çabuk hızlanan ve o hızını istediği gibi kullanamayan bi oyuncu benim gözümde, Sercan ise tam tersi istediği zaman hızlanan istediğinde o hızını mükemmel kullanan bi oyuncu.
    Sadece hız konusunda Dia istikrarlı Sercan gibi değil.Bence Sercan'ın maximum hızı Dia'dan daha fazla yada hemen hemen eşit ama sürekliliği olmadığından dolayı bu şekilde düşünüyorsunuz diye tahmin ediyorum.

Sercan'ın hızı ve hızlanması daha yüksek verilebilir ama kararlılık ve konsantrasyonu düşük girilir ama Dia'da hız ve hızlanma Sercan'dan 1 değer düşük olsa bile kararlılık ve konsantrasyonu 2-3 değer yüksek girilerek bu fark kapatılır hız ve hızlanmada Dia 1 adım öne geçer diye düşünüyorum.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Dia hızını istediği gibi kullanıyor bana göre. Tek sorunu şutlarının kötü olması... Ve tekniğinin çok üst düzey olmamasından dolayı top kaptırabilmesidir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

istediği gibi kullanamayan derken onu kastetmiştim zaten okudum tekrar o konuyu yeterince açıklamamışım
    eto'o bitmiş.

Keita Dia'dan hızlı mı şimdi ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post

Keita Dia'dan hızlı mı şimdi ?
    Evet hızlı fakat eşdeğerde olabilir.. Ek ol olarak Dia'da Sercan'dan hızlı Sercan'ın hızı abartı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Evet hızlı. Ek olarak Dia'da Sercan'dan hızlı Sercan'ın hızı abartı.
    Doğru diyorsun aslında. Servet de Yobo'dan hızlı, Ayhan Emre'den çok daha hızlı, Sarp zaten hızlı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Doğru diyorsun aslında. Servet de Yobo'dan hızlı, Ayhan Emre'den çok daha hızlı, Sarp zaten hızlı.
    Burda gönderme yapmaya çalışıyorsunda Keita'yı izlediniz mi acaba ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Burda gönderme yapmaya çalışıyorsunda Keita'yı izlediniz mi acaba ?
    İzledim de konunun Keita ile ne alakası var Allah aşkına."Keita 25 almalı o zaman" vs. Sercan,Pino,Dia Süper ligte oynayan oyuncular.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    İzledim de konunun Keita ile ne alakası var Allah aşkına."Keita 25 almalı o zaman" vs. Sercan,Pino,Dia Süper ligte oynayan oyuncular.
    Mesajımı tam olarak okumamışsın. Sercan'ın hızı zaten abartı oyunda . Dani Alves ve Agbonlahor'a 18 hız değeri verilen oyunda Dia'ya 19 fazla. Sercan'a ise çok ama çok fazla . Ligimizde hızı abartlına oyuncular var . Ben Dia'nın Keita'dan hızlı olmadığını söylüyorum eşdeğer olabilir diyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Mesajımı tam olarak okumamışsın. Sercan'ın hızı zaten abartı oyunda . Dani Alves ve Agbonlahor'a 18 hız değeri verilen oyunda Dia'ya 19 fazla. Sercan'a ise çok ama çok fazla . Ligimizde hızı abartlına oyuncular var . Ben Dia'nın Keita'dan hızlı olmadığını söylüyorum eşdeğer olabilir diyorum.
    Bence de Dia'nın hızı aynı şekilde kalabilir fakat Sercan,Holosko gibi oyuncular o değerleri aldığı müddetçe Dia'nın da özelliklerinde arttırıma girilmesi gerekiyor. Madem karşılaştırma yapıyoruz. En iyi çözüm şişirilen Sercan'ın özelliklerini düşürmek ama araştırmacılar nedense yanaşmıyor buna

Ayrıca Keita'nın Dia'dan hızlı olduğunu hiç düşünmüyorum.O yüzden öyle bi tepki verdim,aşırı olduysa affola

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Dia'da teknik olsaydı televizyondan izlerdik. Bir yerde 100 metreyi 10-11 saniyede koştuğunu okumuştum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

eğer 100 metreyi gerçekten 10-11 saniyede koşuyorsa, bu adamın hızı kaçtır merak konusu
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Tartıştığınız şeye bakın ya Girin Editöre verin doğrusunu o zaman

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen baya uzadı bu hız konusu.Alt tarafı oyunBeğenmeyen olursa dediğin gibi editör ile kendi değerlerini girer.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Dia genel olarak çabuk hızlanan ve o hızını istediği gibi kullanamayan bi oyuncu benim gözümde, Sercan ise tam tersi istediği zaman hızlanan istediğinde o hızını mükemmel kullanan bi oyuncu.
    Sadece hız konusunda Dia istikrarlı Sercan gibi değil.Bence Sercan'ın maximum hızı Dia'dan daha fazla yada hemen hemen eşit ama sürekliliği olmadığından dolayı bu şekilde düşünüyorsunuz diye tahmin ediyorum.

Sercan'ın hızı ve hızlanması daha yüksek verilebilir ama kararlılık ve konsantrasyonu düşük girilir ama Dia'da hız ve hızlanma Sercan'dan 1 değer düşük olsa bile kararlılık ve konsantrasyonu 2-3 değer yüksek girilerek bu fark kapatılır hız ve hızlanmada Dia 1 adım öne geçer diye düşünüyorum.
    Sureklilik konusunu bence biraz acalim ve Sercan'in oyun kulturu/bilgisi biraz zayif oldugu icin hizini Dia kadar etkili kullanamiyor diyelim.

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri