Sebastian Blanco'yu 6 ay sakatlığından dolayı Metalist'e geri gönderdik. Boşuna para ödemeyelim.
Sebastian Blanco'yu 6 ay sakatlığından dolayı Metalist'e geri gönderdik. Boşuna para ödemeyelim.
TariboWest
Clausura 11-12-13-14-15-16. Hafta
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Clausura'nın bitmesine 3 hafta kaldı. Hem benim hem de takımın moralleri çok bozuk. Şampiyonluk şansımız kalmadı neredeyse. Bir yandan da Boca'yı içerde yenemedik. Açıkça söylemek gerekirse Apertura'da daha iyiydik. Demekki önemli olan kaliteli oyuncu değil takım olabilmekmiş...
TariboWest
herşeyin başı takım olabilmek ümtim yıldız lazım değil savaşçı gerek![]()
sanki devrim sinyalleri geliyor
Bende başladım abi![]()
Kardeşim en azından küme düşmemişsin bu bile başarıdır.
Şaka bir yana River'dan daha iyisini bekliyoruz. En kötü 2. olmalı. Bundan sonra hedef bu bana göre ...![]()
Küme düşmediğimiz iyi oldu.Artık şampiyonluk hedefimiz.
Bu arada Villarreal ile kardeş takımmışız. Sağolsunlar Musacchio'yu kiraya yolladılar. Şu hali ile Arjantin'e fazla bir oyuncu. Bir de Marco Ruben'i kiralamak için teklif yolladık. Kabul edecekler gibi. Ruben de gelirse süper olacak...
TariboWest
Arjantin genelde pazarlayan bir lig olduğu için oraya adam getirmek kolay olmasa gerek. Bu bakımdan Avrupa'da ihtiyaç fazlası olan kaliteli adamlar orda iş yapabilir. Transferler nasıl acaba biraz bilgi versene...![]()
Abi o maç başına puan sıralamasını koyar mısın ?
Ben Coritiba ile başladım Allah'tan böyle sistem yok![]()
Bu seride şöyle bir sıkıntı oluyor. Mesela oyuncuya yüksek maaş önereyim gelir diye bir şansın yok. Oyuncu gelmek istememekte kararlıysa öneri felanda yapma şansın yok. Görüşmeyi bile ret ediyor. Öyle oluncada mesela gelmeyeceğine ihtimal vermediğin bir adama para vereyim belki gelir deme şansında kalmıyor. O halde tek şansın Brezilyadaki yetenekler olabilir...
Zaten öyle yapmışsın...
kafanda avrupalı getirmek varmı
Gidişat güzel![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Başarılar dilerim
Buenos Aires'te Sıcak Saatler!!!
River Plate Fernando Gago, Federico Fazio ve Eduardo Salvio ile transfer görüşmelerine başladı. Oyuncuların kulüpleri ile anlaşıldığı tek kalan şeyin futbolcuların kararları olduğu söyleniyor... Gelişmeler ilerleyen zamanlarda sizlerle olacak... Bizi izlemeye devam edin...
TariboWest
O nasıl bir bütçe abi![]()
Bütçe hariha hocam.
Ancar reputation düşük sanırım.
İnşallah bi araştırmayla kaliteli adamları getirirsin.
Bu arada vegom aç o zaman siteye de bizde görek![]()
River Plate 4 Yeni Transferini Açıkladı!!!
Cristian Lucchetti
Banfield'ın kalecisini bedelsiz olarak kulübe kazandırdık. Lucchetti geçen sezon Boca'da kiralık olarak forma giydi ve Boca ile 38 maça çıktı.
![]()
Leonardo Sigali
Geçen sezon Olmedo'yu kiraladığımız Godoy Cruz'dan bu sefer de Sigali'yi kiraladık. Defansın göbeğinde oynamasına rağmen onu Paulo Ferrari'nin alternatifi olarak değerlendireceğiz.
![]()
Sebastian Blanco
Geçen sezon da kiraladığımız Blanco'yu sakatlığından dolayı geri göndermiştik. Umarım bu sene sakatlık yaşamaz ve takıma katkıda bulunur.
![]()
Sergio Escudero
Cufre'nin yüksek tempoyu bu saatten sonra kaldıramayacağını düşündüğüm için Escudero'yu kadroya kattık. Escudero ilk 11 de forma giyecek. Aklıma takılmışken sorayım. Eski serilerde sol tarafa alınan Escudero vardı. Bu o mu acaba?
![]()
Bombalar birazdan...
TariboWest