Bradley Sakaryaspor'da !
Published: Friday 6 August 2015, 12.01CET
Metalist takımında forma giyen ABD'li oyuncu Michael Bradley,€6M karşılığında Sakaryaspor'un yolunu tuttu...
Bradley,geçen sezon Metalist takımında 28 maçta 3 gol 4 asistlik bir performans sergilemişti...
28 Yaşındaki oyuncunun yarın 4 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor...
Özkan'ın İsteğiydi !
28 Yaşındaki orta saha oyuncusunu Özkan ısrarla istedi ve yönetimde sözünü tutup Bradley'i Sakaryaspor'a getirdi...
Bradley: Hocamın Güvenini Boşa Çıkartmayacağım
Bradley yaptığı açıklamada "Sağolsun Özkan hocam beni aradı ve hemen Sakaryaspor'a gel dedi bende bonservisimi ödeyin seve seve gelirim dedim...Hocamın bana güvenini boşa çıkartmayacağım uzun yıllar Sakaryaspor'a hizmet etmek istiyorum..." dedi.
©UEFA.com 1998-2010. All rights reserved.
Last updated: 06/08/15 19.34CET
Çok iyi transfer
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Sakaryasporumuzun 2015-2016 Transferleri :
10 Oyuncu ile sözleşme imzaladık iyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum 19 oyuncu bulunuyor kadromuzda az oyuncumuz var ancak çok iyi işler çıkartacağımızı söylemek isterim...
Aga bu kadar parayı nerden buluyon hep bakıom transferde kesenin ağzını yırtıyon.Varsa bir formülü söyle biz Boluspor ile kelepir futbolcu aramaktan maçları yapamaz oldum
![]()
Kardeşim ne kesenin ağzını yırtması yav5 sene toplamında bu sezon harcadığımız miktara anca ulaşmışızdır
5 senedir hep beleş oyuncu alıyorum onları satıyorum kaynak elde ediyorum e malum geçen sene 2 kupa aldım,ŞL'de gruplarda 3. olup UEFA'da Yarı Final oynadım yönetimde 20M gibi bir bütçe sundu bize sağolsun...
Yeni Sezonda Oynayacağımız İdeal İlk 11 :
M'bamiyi vermene üzüldüm. Diğer transferler harika, her sene bambaşka bir takım çıkıyor ortaya
Gülüm ne ara o kadar sezon ilerledin yav.
Aynı sezona gelmişiz.
Transferler gayet yerinde.başarılar.
Formalarımız görücüye çıkıyor !!!
Sakaryasporumuzun yeni sezon formaları birazdan tanıtılacak...Tanıtıma Burcu Esmersoy gelecek...Taraftarımıza duyurulur...
Sakaryaspor Yönetimi
Transferler güzel Kaan .![]()
Lansmandan bir foto kıyafeti uyumlu olmuş Burcu'nun
![]()
Formalarımız Tanıtıldı !!!
![]()
Sakaryasporumuzun yeni sezon formaları Burcu Esmersoy,Kaan Özkan,formaların yapımcısı Gökmen Keskinkılıç(guarin14) ve oyuncular Henrique,Bradley,Burak Yılmaz,Volkan Şen eşliğinde tanıtıldı...
Last edited by Fearless Coward : 30.Haziran.2011 at 03:11
Ne pembesi yahu Sakaryasporumuzun renkleri bunlardır![]()
Görkem değil Gökmen,dön şu tarihi yanlıştan
Formalarda okkalı olmuş![]()
Formalar güzelmiş abi![]()
Formalar güzelmiş birde mor forma olaydı![]()
Bradley çok iyi transfer. Kadro da genel olarak sağlam duruyor. Umarım güzel işler yapacaksın Kaan. Başarılar.![]()
TariboWest
11 sayfada 6 sezonkariyer hikayesi değilde kariyer özeti olmuş bu. biraz daha üstüne düşmelisin özenmelisin bence.