Anket Sonuçlarını Görüntüle: Başarısız OLduğumuz Yön Nedir?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Görsel materyaller yetersiz.(SS'lerle desteklenmeli)

2 12.50%
  • Yazılı kısım yetersiz. (Hikayelerle sunumu güzelleştirmelisin.)

2 12.50%
  • Aldığın kupalar yetersiz. (Kariyerinde başarısızsın.)

0 0%
  • İyi gidiyorsun, böyle devam et.

12 75.00%
1 ile 30 arası toplam 483 sonuç

Konu: Aston Villa Şampiyonlar Ligi ve Premier Lig Şampiyonu [3. Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

SÜPPERSİN BE DORUK! Roma'yı yendin ya, dile benden ne dilersen AVANTI LAZIO!
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    SÜPPERSİN BE DORUK! Roma'yı yendin ya, dile benden ne dilersen AVANTI LAZIO!
    Roma falan dinlemedik 3'er 4'er attık Bir şey soracağım 1. Knockout Round'un Türkçe'si ne oluyor? 1. Ön Eleme değil di mi? Ön Eleme şu grup maçlarından öncekilere deniyor. Bir türlü türkçesini bulamadım

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GsDoruk View Post
    Roma falan dinlemedik 3'er 4'er attık Bir şey soracağım 1. Knockout Round'un Türkçe'si ne oluyor? 1. Ön Eleme değil di mi? Ön Eleme şu grup maçlarından öncekilere deniyor. Bir türlü türkçesini bulamadım
    Valla bilmiyorum, ben ön eleme diye biliyorum. 1. Ön Eleme Turu işte
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by GsDoruk View Post
    Şampiyonlar Ligi 2.turu oluyor1.tur grup aşaması 2.tur bu maçlar devamı malum

Bu arada muhteşem gidiyorsun tebrik ederim.EPL geliyo bağıra bağıra daŞ.Ligi gelir mi bilinmezYalnız gördüğüm kadarıyla bu sene bi kura balı var

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Şampiyonlar Ligi 2.turu oluyor1.tur grup aşaması 2.tur bu maçlar devamı malum

Bu arada muhteşem gidiyorsun tebrik ederim.EPL geliyo bağıra bağıra daŞ.Ligi gelir mi bilinmezYalnız gördüğüm kadarıyla bu sene bi kura balı var
    Öncelikle yardımın için teşekkürler Premier Lig'de adeta show yapıyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde gerçekten diğerlerine göre kolay rakiplerle eşleştik. Şansımızın devam etmesi dileğiyle

Mesaj Yetkileri