Anket Sonuçlarını Görüntüle: Transfer politikamız nasıl olmalı?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Daha büyük hedeflere ancak Neymar, Ganso gibi kaliteli oyuncularla ulaşılabilir.

6 40.00%
  • Bilinmemiş oyuncular olursa kariyer daha eğlenceli olur.

9 60.00%
Sayfa 20 / 24 İlkİlk ... 101819202122 ... SonSon
571 ile 600 arası toplam 693 sonuç

Konu: ''Tırnaklarımızı kazıyarak geldik! [Burnley'den sonra Marsilya] | 3. Sezon''

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Atila Turan ayın en iyi 2. genç oyuncusu oldu.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Uefa Avrupa Ligi C Grubu 2. Maç

Stuttgart ile aramızdaki fark şuydu: Bizim santrforumuz Gameiro boş kaleye kaçırıyor, onların santrforu 25 metreden gol atıyor. Aramızdaki yegane fark bu.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Barclays Premier League 7. Hafta

10 kişilik Wigan, bizi rezil ediyor. Ben de bu rezilliğe daha fazla dayanamayıp istifamı verdim. Kulüp arayışlarındayım.

Ciddi olamazsın????

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GsDoruk View Post
    Ciddi olamazsın????
    Ciddiyim Doruk büyük kulüp istiyorum artık

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Arkadaşlar Marsilya'da şu an aşırı iyi bir kadro var, gidiyorum

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Her şeyin detayı yarın arkadaşlar, inanın inanılmaz bir kadro var, süper bütçe, süper ortam Şöyle örnek vereyim, kanatlarda Hazard ve Giovinco oynayacak, Loic Remy filan yedek Silin ağzınızın sularını

Geçen senelerde neler yapmışlar acaba? Küçük bir detay aktarıver

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Tüyo veriver az

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Valla şöyle söyleyeyim, önemli hiçbir oyuncularını satmamışlar. Üstüne üstlük, Mbia, Mexes, Hazard, Giovinco, Thiago Neves gibi oyuncular almışlar. Hepsi ve daha fazlası yarın sabah
    Last edited by lofthei : 01.Temmuz.2011 at 15:25

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Marsilya iyi başlangıç olur
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Marsilya iyi başlangıç olur
    Sağol kardeşim

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Eveeet, şimdi Marsilya yolculuğumuz başlıyor arkadaşlar. Takımla ilgili bilgi falan vermeyeceğim. Olympique de Marseille işte Kadroyu koyarak başlayayım, birazdan geliyor ss'ler.

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

başarılar OM de.Lyon hegomonyasını yıkacaksın gibi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Mevcut Kaleciler

1. Andrade

Andrade, hem Fransız olmayışı, hem de kaliteli bir kaleci olmayışı nedeniyle göderilecek; yerine genç ve Fransız bir kaleci alınacak.

2. Remy Riou

Riou, hem tecrübesi hem de Fransız oluşu nedeniyle takımda kalmasını planladığım isimlerden biri.

3. Steve Mandanda

Mandanda mükemmel bir kaleci. Gelecek sezonlarda da kalemizi koruyacak ve en tehlikeli pozisyonlarda bile arkamızı toplayacak.

*

Birazdan: Mevcut defanslar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    başarılar OM de.Lyon hegomonyasını yıkacaksın gibi.
    Bana da öyle geliyor, çünkü süper bir ekonomi ve süper bir kadro var

kariyerimde ezeli rakibim marsilya ile çalışıyor olman benim sana başarılar dilememe engel olmaz sanırım

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Mevcut Defanslar

1. Cesar Azpilicueta

Sağ bekteki yükümüzü çekecek olan oyuncu.

2. Tal Ben-Haim

Ben-Haim kötü oyuncu değil; ama ilerleyen yaşı ve aldığı yüksek maaş onu gelecek sezon takımdan ayıracak.

3. Andre Bikey

Tanıdık bir isim Burnley'de bile başarılı olamamıştı; burada hiç olamaz. Gönderilecek.

4. Mauro Cetto

Cetto da gelecek sezon aramızda olmayacak.

5. Souleymane Diawara

Diawara da gidici

6. Dirk Marcellis

Kaliteli bir oyuncu ama şu an mutsuz. Kulüpte kalmak isterse, kalmasını biz de isteriz ancak gitmek isterse de yapacak bir şeyimiz yok.

7. Stephane Mbia

Çok iyi bir stoper. 11'de oynatmayı düşünüyorum.

8. Philippe Mexes

Sezon başı Burnley'e de istediğim ancak OM'yi tercih eden oyuncu önünde sonunda benim kontrolüme girdi Süper bir oyuncu, 11'i hakediyor.

9. Sergio Sanchez

Sanchez de kaliteli oyuncu. İyi bir joker olabilir.

10. Taye Taiwo

Sol bekteki yılmaz savaşçımız 11'de oynaması kesin isimlerden biri o da.

*

Bir sonraki mesajda: Mevcut ortasahalar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by wiccan View Post
    kariyerimde ezeli rakibim marsilya ile çalışıyor olman benim sana başarılar dilememe engel olmaz sanırım
    Alçakgönüllülüğün için teşekkürler

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Marsilya'da başarılar.Bir ara bu takımla oynamıştım potansiyelleri çok yüksek ki takıma Mexes gibi büyük bir yıldız gelmiş

Ayew kardeşlerde duruyorsa kimse çıkamaz önüne.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Mevcut Ortasahalar

1. Andre Ayew

Kaliteli bir oyuncu ancak benim 18'imde kendisine yedek olarak yer bulacak.

2. Benoit Cheyrou

Cheyrou, artık yaşlanması ve hala güzel bir değere sahip olması nedeniyle satılacak.

3. Gaston Fernandez

Gaston Fernandez gelecek sezon takımda olmayacak.

4. Sebastian Giovinco

Harika bir oyuncu. Yüksek tekniği ve yaratıcılığı ile ataklarımıza destek vermesini bekliyorum.

5. Stefano Guberti

Guberti'yi beğendim. İyi yedek olur.

6. Eden Hazard

Hazard'ın alınmasına karşı olduğum takımda varsa satacağım anlamına gelmez Tek kelimeyle, ''kusursuz'' bir oyuncu. Sol kanadı Taiwo ile birlikte otobana çevirmelerini bekliyorum.

7. Jamel Ait Ben Idir

Gidecek.

8. Charles Kabore

Kabore gayet kaliteli bir oyuncu ve ön libero mevkisini ona emanet etmeyi düşünüyoruz.

9. Joel Lindpere

Bu ne yahu? Sat sat direk sat

10. Lucho Gonzalez

Lucho düşen fiziksel özellikleri nedeniyle gelecek sezon takımımızda olmayacak.

11. Thiago Neves

Neves gayet kaliteli bir oyuncu ancak benim onbirimdeki AMC Giovinco'yla doldu. Bu yüzden satılacak.

12. Park Ji-Sung

Zaten oldum olası sevmediğim bir oyuncudur. Gidecek.

13. Loic Remy

Remy de şu an mutsuz olan oyunculardan, fakat bence mükemmel bir oyuncu. Onu mutlu edip sağ açıkta inside forward olarak oynatmayı düşünüyorum. Oynarsa yıkar geçer, rakibin solunu rezil eder.

14. Petter Vaagan Moen

Bu da son derece gereksiz bir oyuncu. Satılacak.

*

Bir sonraki mesajda: Mevcut forvetler.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Marsilya'da başarılar.Bir ara bu takımla oynamıştım potansiyelleri çok yüksek ki takıma Mexes gibi büyük bir yıldız gelmiş

Ayew kardeşlerde duruyorsa kimse çıkamaz önüne.
    Ben de öyle düşünüyorum, teşekkürler

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Mevcut Forvetler

1. Rolando Bianchi

Valla pek de kötü bir forvet sayılmaz ama başarılı olmayacağı hissini duyuyorum. Göndereceğim.

2. Andre-Pierre Gignac

İşte aradığım forvet Gignac'dan çok şeyler bekliyorum, fakat sürpriz bir ismi kadromuza katarsak yedek de kalabilir.

3. Jordan Ayew

Ayew sene boyunca 3. forvetlik görevini üstlenecek.

4. Mame Biram Diouf

Saç baş yolduracak bir forvet. Kesinlikle gidecek.

*

Bir sonraki mesajda: Takımın 2 senede yaptıkları ve şu an ligdeki konumu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Takımın en büyük başarısı geçen sene Şampiyonlar Ligi'nde final oynamaları. Onun dışında geçtiğimiz 2 senede de ligde 2. olan kulüp, geçen sene Fransa Kupası'nda final oynamış, Fransa Süper Kupası'nı kazanmıştır. Bu sezon ise alınan başarısız sonuçların ardından teknik direktör Didier Deschamps'ın görevine son verildi ve ben geldim. İşte takımın şu an ligdeki konumu:

Kulüp şu an aynı zamanda Fransa Kupası çeyrek finalinde Vendee Herbiers Football'la eşleşmiş, Uefa Kupası First Knockout Round ilk maçında ise Werder Bremen'i evinde 3-1 yenmiştir. İkinci maç henüz oynanmamıştır.

*

Durum böyle. Elimden geleni yapıp, en azından kupayı kazanmaya çalışacağım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ligue 1 25. Hafta

Takımın başında olduğum ilk maçta harika bir futbol oynayarak Sochaux'u rezil ettik ve 5-1 kazandık. Giovinco 1 gol 4 asistle beklentilerimi boşa çıkartmadı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şimdi baktım, reserve takımda Fabio Cannavaro, Emil Johansson, Brandao gibi isimler var Johansson'u as takıma aldım; Taiwo'nun yedeği olur, diğerlerini ise full satacağız.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Olympique de Marseiile yılın transfer bombasını patlattı!

EDIN DZEKO OM'DE!!!

Wolfsburg'la olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek Boşnak futbolcu astronomik bir rakamla Marsilya'nın yolunu tuttu! Marsilya Dzeko'ya haftalık 96k€ maaş, 3m€ de imza ücreti verecek!

Aradığımız kuleyi bulduk diyebiliriz. Gol krallığı yarışında bayrağı kimseye kaptırmaması ümidiyle transfer ettik, inşallah başarılı olur.

Bu takım ile tarih yazarsın Eren Lig için biraz geç kalmışız ancak UEFA Kupası'nı almanı bekliyoruz senden

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Uefa Avrupa Ligi First Knockout Round 2. Maç

2-0 öne geçince aşırı rahatladım ve oyunu alta aldım. Açtığımda ise maçın 4-2 bittiğini gördüm ve derin bir oh çektim, ucuz kurtulmuşuz Fakat her şeye rağmen turu geçtik ve çeyrek final yolunda Dortmund'la eşleştik.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GsDoruk View Post
    Bu takım ile tarih yazarsın Eren Lig için biraz geç kalmışız ancak UEFA Kupası'nı almanı bekliyoruz senden
    Hedefimiz o Doruk'çuğum İnşallah başarırız.

Sayfa 20 / 24 İlkİlk ... 101819202122 ... SonSon

Mesaj Yetkileri