Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
94. You may not vote on this poll
  • Kawaguchi | Sıradan Değil Kıskandıran Olmak için BEŞİKTAŞ JK

5 5.32%
  • GsDoruk | UEFA Kupalı Aston Villa Şampiyonluk Peşinde

5 5.32%
  • Rick Nelson | "Aslan" Avrupa'yı Titretmeye Geliyor | Galatasaray

1 1.06%
  • |lofthei | Çünkü, biz Burnley'iz

9 9.57%
  • Trabzonspor | Trabzonspor/Son Oyun

8 8.51%
  • 24kobebryant | Tarihimize Layık Olmak Adına !!! | Galatasaray SK

28 29.79%
  • Fearless Coward | İnananlar Asla Kaybetmez ! | Sakaryaspor

30 31.91%
  • [Rec]ep | Şimdi Uzaklardayım ! [Leverkusen - Kamerun]

4 4.26%
  • EndoplazmiK RetikuluM | Green Street Hooligans | EPL Şampiyonu West Ham United

2 2.13%
  • |cenker07 | Bu Aşk Bitmez,Bu Fırtına Asla Dinmez!

2 2.13%
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 80 sonuç

Konu: Haziran Ayının Kariyeri Ödülü

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Abi bir yönden bakınca haklı olabilirsin ama herkes beğendiği kariyere oy atıyor Mesela birini beğenip diğerine oy atmak olmaz
    Bunu gerçekten söyleyebiliyosan helal olsun derim sana sence herkes beğendiği kariyeremi oy atıyo ?

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by cenker07 View Post
    Bunu gerçekten söyleyebiliyosan helal olsun derim sana sence herkes beğendiği kariyeremi oy atıyo ?
    Hayır.Ama sence de birini beğenip diğerine oy atmak olur mu ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Sakaryaspor kariyerini seçenlerin nedenlerine bir bakar mısınız? Sırf Fenerbahçeli diye Galatasaray kariyerine oy vermeyenler mi ararsınız, Sakaryaspor maçına gittiği için oy verenler mi ararsınız... Açıkcası ben bir kariyere oy verirken daha başka kriterlere bakarak oy veriyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Hayır.Ama sence de birini beğenip diğerine oy atmak olur mu ?
    Kendinde söylüyosun beğendiğine oy atmı yine diğerine atmış oluyo zaten

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kendinde söylüyosun beğendiğine oy atmı yine diğerine atmış oluyo zaten
    Demek ki birçok kişi beğendiği kariyere oy atmamış
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Demek ki birçok kişi beğendiği kariyere oy atmamış
    Günaydın

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben GsDoruk | UEFA Kupalı Aston Villa Şampiyonluk Peşinde oyumu atmıştım ilk başladığında oylama..

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Ben GsDoruk | UEFA Kupalı Aston Villa Şampiyonluk Peşinde oyumu atmıştım ilk başladığında oylama..
    Sağolasın Sait

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Bu attığın oyda herhangi bi teşvik durumu yok ki bence kariyer sahibide hak ediyo

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

arkadaşlar kendi görüşlerimi söyleyeceğim.dediğim gibi sadece görüştür.kesin böyle yapın değildir,fikir belrtiyorum sadece.

1.si 8 kez ödül almış birini 9.kez oylamaya almak hatadır,burada hiç ödül alamayan ve bir ödül alsam diye düşününler var (mesela ben demiştim ilk sayfada) , hadi alındı diyelim
    arkadaşlar bunu neden gözününe almaz anlamadım.ben kobe yani yarkını daha yeni tanıdım,adının yarkın olduğunu da yeni öğrendim,avukatı falan da değilim.ama oylamadaki kişilere baktım:
    f.coward ve kobe önde gidiyor; f.coward 8 kez ödül almış,kobe ise hiç almamış,
    otomatikman kobe ye oy attım. bunu da ilk sayfada belirttim.madalya alamayanlar adına-forexample me diye.

onu geçtim ben zaten bu kariyer işlerine bakmayan biriyim.çünkü kariyer sahipleri
    -buna kobe de dahil- hep aynı adamları alıyorlar çünkü hep aynı oyun ve aynı adamlar alınmak zorunda,değişik adam yok.işte o yüzden ben fm 2010 editörden yeni takım ürettim.
    ama fm 2010 olduğu için oylamaya dahil edilmemiş neyse o sorun değil hiç hile yapmadığımdan,hileden uzak durduğumdan da olabilir.ama ben benim kariyerimin hilesiz olduğu halde daha güzel bir kariyer olduğunu düşünüyorum.nedenlerine gelince:

-buradaki kariyerlerin hemen hepsi aynı.1 sayfada 1 lig bitiriyorlar.resim az;
    buna mukabil ben maçları tek tek oynuyorum(kazanamazsam bi daha oynuyorum )
    ,her maçta maç öncesi yorumları,maç sonrasını,haftanın takımını,puan durumunu,
    önemli olayları,diğer takımlardan özellikle de rakibimden haberleri vs. veriyorum.
    bu olayı kariyerlerde göremedim.Hep aynı yazılar.

-şampiyon olmuşun yarkın tebrikler.
    -saol birader
    -tebrikler
    -tebrikler
    -tebrikler
    -tüm kutlayanlara teşekkür ederim.

gördüğüm kariyerlerde hep böyle.Hiç değişik bişey yazan yok.
    bi tek ben değişik bişey yazıyorum,nerde sorulmadık varsa onu soruyorum.
    zaten kariyer alanına da yeni yeni giriyorum;hem beni ilgilendirmediği için,
    hem de gördüğüm hepsi aynı olduğundan.

o yüzden oylama açısından hiç ödül almayanların oylamaya dahil edilmesini;
    olmadı oy atanların hiç ödül almamış kişilere oy atmasını isterim.

kariyer olarak ta daha doyurucu içerik isterim.
    en fazla 2-3 sayfada sezon bitirip;bi sayfada 10 maç skorunu vermek
    kariyer değildir.kariyeri yapma gerekçesi; o kariyerden zevk alarak,gerekirse günde 1 maç oynamak AMA OYNADIĞINDAN ZEVK ALMAKTIR.1 sayfada 10 maç skoru verip ödül almak değildir. 1 maça girerken,çıkarken,maç sonrası basın toplantısı olsun,haftanın 11 i olsun,sakatlık olsun,kariyerden ilginç enstantaneler olsun vs. bunları resim ve yazı ile vermektir.

Bunlar benim görüşüm.Katılın yada katılmayın.Fikrimi söyledim.
    Saygılarımla,iyi kariyerler dilerim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Çok yanlış şeyleri tartışıyorsunuz, beğeniler, zevkler, keyfiyetler, çıkar ilişkileri bu tür oylamalarda hep ön planda yer alır.

Madem oylamadan bu kadar rahatsızsınız, daha tarafsız olabileceklerine gerçekten inanıyorsanız bundan sonra yönetim kendisi belirlesin bu ödülün kime verileceğini.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    arkadaşlar kendi görüşlerimi söyleyeceğim.dediğim gibi sadece görüştür.kesin böyle yapın değildir,fikir belrtiyorum sadece.

1.si 8 kez ödül almış birini 9.kez oylamaya almak hatadır,burada hiç ödül alamayan ve bir ödül alsam diye düşününler var (mesela ben demiştim ilk sayfada) , hadi alındı diyelim
    arkadaşlar bunu neden gözününe almaz anlamadım.ben kobe yani yarkını daha yeni tanıdım,adının yarkın olduğunu da yeni öğrendim,avukatı falan da değilim.ama oylamadaki kişilere baktım:
    f.coward ve kobe önde gidiyor; f.coward 8 kez ödül almış,kobe ise hiç almamış,
    otomatikman kobe ye oy attım. bunu da ilk sayfada belirttim.madalya alamayanlar adına-forexample me diye.

onu geçtim ben zaten bu kariyer işlerine bakmayan biriyim.çünkü kariyer sahipleri
    -buna kobe de dahil- hep aynı adamları alıyorlar çünkü hep aynı oyun ve aynı adamlar alınmak zorunda,değişik adam yok.işte o yüzden ben fm 2010 editörden yeni takım ürettim.
    ama fm 2010 olduğu için oylamaya dahil edilmemiş neyse o sorun değil hiç hile yapmadığımdan,hileden uzak durduğumdan da olabilir.ama ben benim kariyerimin hilesiz olduğu halde daha güzel bir kariyer olduğunu düşünüyorum.nedenlerine gelince:

-buradaki kariyerlerin hemen hepsi aynı.1 sayfada 1 lig bitiriyorlar.resim az;
    buna mukabil ben maçları tek tek oynuyorum(kazanamazsam bi daha oynuyorum )
    ,her maçta maç öncesi yorumları,maç sonrasını,haftanın takımını,puan durumunu,
    önemli olayları,diğer takımlardan özellikle de rakibimden haberleri vs. veriyorum.
    bu olayı kariyerlerde göremedim.Hep aynı yazılar.

-şampiyon olmuşun yarkın tebrikler.
    -saol birader
    -tebrikler
    -tebrikler
    -tebrikler
    -tüm kutlayanlara teşekkür ederim.

gördüğüm kariyerlerde hep böyle.Hiç değişik bişey yazan yok.
    bi tek ben değişik bişey yazıyorum,nerde sorulmadık varsa onu soruyorum.
    zaten kariyer alanına da yeni yeni giriyorum;hem beni ilgilendirmediği için,
    hem de gördüğüm hepsi aynı olduğundan.

o yüzden oylama açısından hiç ödül almayanların oylamaya dahil edilmesini;
    olmadı oy atanların hiç ödül almamış kişilere oy atmasını isterim.

kariyer olarak ta daha doyurucu içerik isterim.
    en fazla 2-3 sayfada sezon bitirip;bi sayfada 10 maç skorunu vermek
    kariyer değildir.kariyeri yapma gerekçesi; o kariyerden zevk alarak,gerekirse günde 1 maç oynamak AMA OYNADIĞINDAN ZEVK ALMAKTIR.1 sayfada 10 maç skoru verip ödül almak değildir. 1 maça girerken,çıkarken,maç sonrası basın toplantısı olsun,haftanın 11 i olsun,sakatlık olsun,kariyerden ilginç enstantaneler olsun vs. bunları resim ve yazı ile vermektir.

Bunlar benim görüşüm.Katılın yada katılmayın.Fikrimi söyledim.
    Saygılarımla,iyi kariyerler dilerim.
    Kesinlikle katılıyorum abi.Ama mecburuz oyun aynı adamlar aynı.
    Bundan sonra yeni data larla açacağım kariyeri.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    Çok yanlış şeyleri tartışıyorsunuz, beğeniler, zevkler, keyfiyetler, çıkar ilişkileri bu tür oylamalarda hep ön planda yer alır.

Madem oylamadan bu kadar rahatsızsınız, daha tarafsız olabileceklerine gerçekten inanıyorsanız bundan sonra yönetim kendisi belirlesin bu ödülün kime verileceğini.
    Bu söylenenlere katılmakla birlikte şöyle bişeyi daha eklemek isterim. 30 oy alarak 1. olan kariyeri absürt buluyor olabilirsiniz yalnız 2. olan arkadaşta 28 oy almış. Hani o adaletsizlikten dem vuruyorsunuz ama ben böyle bi oylamada görmüşlüğüm yok 28 oyuda azımsamamak gerek ve şöylede bişey var tartıştığınız adamdan 2 oy az almışsınız.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

@mehmetd: Kardeşim 8 ödül almış olabilirim ancak bir turnuva alanına da bak şöyle derim orda da yarı final de bir çok kez elenip madalya alamayanlar var onlara da bir çare bulsunlar bir zahmet...Orada da hep aynı kişiler kazanıyor burada da...Eğer bu kadar rahatsız oluyorsanız bundan sonra yönetime güveniyorsanız onlar seçsin ayın kariyerlerini...

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

çok yanlış şeyleri tartıştığımı zannetmiyorum.ki tartışmamda da önceki sayfada
    şunları dedim:
    "tamam f.coward arkadaşımızı seviyor olabiliriz,kariyeri daha iyi de olabilir"

sevmeye bir lafım yok.kariyeri de oylayanlar daha beğenmiştir eyvallah.
    ama 8 ödülü olan mı,1 ödülü bile olmayan mı? ben kafadan 1 ödülü olmayan derim.
    tersi olsa; kobenin 8 ödülü olsa,f.coward ın hiç olmasa o zamanda f.coward a atabilirdim.
    onu diyorum ben.arkadaşlara da sitem ettim.isteyen istediğine atar,istediğini beğenir buna ben karışamam;sadece fikir belirtiyorum hepsi bu.Benim söylediğim kesin olacak değil ki.zaten olduğunu da görmüyorum

Oylamadan değil,sonucundan rahatsızım.Oylama üyeler tarafından gerçekleşmiş ve üyeler tercihini F.coward tan yana kullanmıştır.Kazanan o dur.Ama ne kadar doğrudur bu,Onu soruyorum.

yönetimin oylaması gerektiğini söylemiyorum.sadece yönetimin bu konuda
    daha adil olması gerek.Ben buradaki kariyerlerden Fcum ve bir-iki tanesine bakıyordum,onlar listeye dahil bile edilmemiş.Hadi eskidir ondan diye olabilir.Ama yönetimin de bir karar almasını isterim mesela şöyle:

"her ay kariyer seçiminde ilk öncelik ilk kez kariyer açanlara,yeni girenlere,hiç ödül almamışlara vs. verilecektir"

böylece bazı arkadaşlar madalyaları dizerken;ben gibi hiç ödül almadığı için siteyi
    terketmek durumunda kalmaz.

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Bu söylenenlere katılmakla birlikte şöyle bişeyi daha eklemek isterim. 30 oy alarak 1. olan kariyeri absürt buluyor olabilirsiniz yalnız 2. olan arkadaşta 28 oy almış. Hani o adaletsizlikten dem vuruyorsunuz ama ben böyle bi oylamada görmüşlüğüm yok 28 oyuda azımsamamak gerek ve şöylede bişey var tartıştığınız adamdan 2 oy az almışsınız.
    bunu yarkına söyledin sanırım.ben bunu söyledim çünkü.
    benden de fazla oyun var,gene de kazanamadın diye.

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    @mehmetd: Kardeşim 8 ödül almış olabilirim ancak bir turnuva alanına da bak şöyle derim orda da yarı final de bir çok kez elenip madalya alamayanlar var onlara da bir çare bulsunlar bir zahmet...Orada da hep aynı kişiler kazanıyor burada da...Eğer bu kadar rahatsız oluyorsanız bundan sonra yönetime güveniyorsanız onlar seçsin ayın kariyerlerini...
    turnuva alanına hiç girmem,beni ilgilendirmez.
    onun dışında sana karşı da değilim,aksine hakkında kötü değil iyi konuştum,
    sadece mantığı çözemedim.

bence dediğim gibi öncelik madalyasızlarda,yeni üyelerde vs. olmalı.

onlar da başka yerde oynasın o zaman mesela ben gibi editörden yada
    başka liglerde oynasınlar ne diyim.

sürekli aynı isimler çıkmasın sonuç olarak,farklı isimler çıksın.
    aynı şey diğer anketlerde de geçerli,hiç tanımadıklarım ankete giriyor;
    buna mukabil en tanıdıklarımı hiç göremiyorum.

yönetim değil gene üyeler seçsin;ama bu anket olsun öbür anketler olsun
    adil bir seçimle gerekirse adayları yönetim seçsin.oylamayı üyeler yapsın.
    yada yönetim de kendisi seçebilir.nasıl olursa olsun 10 arabası olan 11.almasın,
    hiç arabası olmayan 1.yi alsın.
    bitti.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Forumdaki arkadaşlar anketi "Kime madalya verelim?" şeklinde algıladıkları için yanlış tartışmalar için giriyorlar.Aynı şekilde yanlış isimlere de oy attıklarını düşünüyorum.Tarafsız bir jüri oluşturularak madalyayı o jürinin vermesi hem bu tartışmaları ortadan kaldırır hem de bu alanda yarışı güzelleştirir diye düşünüyorum.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bütün oy kullananları tek tek inceledim.Oy verenlerin kaçı acaba oy verdikleri kariyer konusunu takip ediyorlar demiştim..Oy verenlerin oy verdikleri kariyer konusuna mesaj atıp atmadıklarını kontrol ettim.Eğer bir kariyer konusunu takip ediyorsan 1 tane bile olsa mesaj atarsın.Takip etmeden bir kariyerin ayın kariyeri olduğuna karar vermekte mümkün değildir.İncelemem sonucunda açık ara 24kobebryant lider çıktı.Bu yüzden ödülün onun alması gerektiğine kanaat getirdim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bütün oy kullananları tek tek inceledim.Oy verenlerin kaçı acaba oy verdikleri kariyer konusunu takip ediyorlar demiştim..Oy verenlerin oy verdikleri kariyer konusuna mesaj atıp atmadıklarını kontrol ettim.Eğer bir kariyer konusunu takip ediyorsan 1 tane bile olsa mesaj atarsın.Takip etmeden bir kariyerin ayın kariyeri olduğuna karar vermekte mümkün değildir.İncelemem sonucunda açık ara 24kobebryant lider çıktı.Bu yüzden ödülün onun alması gerektiğine kanaat getirdim.
    Çok teşekkür ederim.Gerçekten çok mutlu oldum.

Layık gördüğünüz için tekrar teşekkürler.İnşallah Kaan a oy verenler kırılmamışlardır.

Tekrar teşekkürler

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bende teşekkür ederim.
    Böylece kimin hak ettiği ortaya çıktı

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

doğrusu sürpriz oldu bu karar benim için.kendim kazandım gibi sevindim şimdi.
    hele yarkına hemen madalyasını vermeniz çok hoşuma gitti.foruma bakışım birden değişti.
    teşekkür ederim.
    dediğim gibi kendim almış gibi sevindim.yönetici de o haketti diyorsa hakeden almış demektir.duygulandım açıkçası.

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    Çok teşekkür ederim.Gerçekten çok mutlu oldum.

Layık gördüğünüz için tekrar teşekkürler.İnşallah Kaan a oy verenler kırılmamışlardır.

Tekrar teşekkürler
    adına çok mutlu oldum." ilk " madalyan hayırlı olsun demiştim.
    tekrarlıyorum ve 2.tekrar da "o madalyayı kariyerinde bol bol alman dileğiyle" demiştim.
    şimdi sıra orada.

Bende teşekkür ederim.
    Böylece kimin hak ettiği ortaya çıktı
    evet öyle oldu.
    demek forumda adalet varmış.

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    doğrusu sürpriz oldu bu karar benim için.kendim kazandım gibi sevindim şimdi.
    hele yarkına hemen madalyasını vermeniz çok hoşuma gitti.foruma bakışım birden değişti.
    teşekkür ederim.
    dediğim gibi kendim almış gibi sevindim.yönetici de o haketti diyorsa hakeden almış demektir.duygulandım açıkçası.

adına çok mutlu oldum." ilk " madalyan hayırlı olsun demiştim.
    tekrarlıyorum ve 2.tekrar da "o madalyayı kariyerinde bol bol alman dileğiyle" demiştim.
    şimdi sıra orada.

evet öyle oldu.
    demek forumda adalet varmış.

Teşekkürler abi.Bu madalya yı almak cidden sevindirdi.

İnşalalh devamı gelir.Almam da da en büyük paylardan biri sensin saınrım burda o kadar yazdın ettin.
    Çok sağolasın

Hak eden kazandı bana göre. Tebrik ederim Yarkın

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Quote Originally Posted by GsDoruk View Post
    Hak eden kazandı bana göre. Tebrik ederim Yarkın
    Teşekkürler .)

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Bu tartışmayı ben başlattım nedenini de belirtmek istedim burda ki sorun bazı kişilerin gruplaşarak sürekli kendi gruplarında ki kişilere oy atmalarıdır .Kimse kusura bakmasın ama bu adaletsizliktir.Hak eden başka bir kişiyse hakkının yenmesidir.Ben uzun sayılabilecek bir zamandır bu siteye üyeyim gözlemim de bu yönde.Oy alan kişilere bakarsak hep aynı gruptan kişiler.Adaletli oylama yapılmadığı için de siteye yeni üye olan ve burada kariyer paylaşan çok emek harcayan biri ne yazık ki haksızlığa uğramış oluyor.

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Bahsettiğiniz konuyla bunun hiç alakası yok neden mi ? Karşılıklı maç yapılıyor ve bu maçlara hiç kimsenin müdahale şansı olmuyor.Hak eden kazanıyor burada bir oylama yok. Hep aynı kişilerin kazanması da turnuvalarda tecrübeli kişilerin kazanmasından kaynaklı olabilir.

<24kobebryant Tebrikler hocam madalya hayırlı olsun.

arkadaşlar bunu neden gözününe almaz anlamadım.
    Çok doğru bir yorum katılıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Ya bu madalya gerçekten bu kadar önemlimi?Bence ya 2sine verilsin yada hiç birine verilmesin.Kimse popüler olmak için kariyer açmıyor diye tahmin ediyorum.Hep böyle olacaksa bence hiç yapılmasın bu olay.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post

Teşekkürler abi.Bu madalya yı almak cidden sevindirdi.

İnşalalh devamı gelir.Almam da da en büyük paylardan biri sensin saınrım burda o kadar yazdın ettin.
    Çok sağolasın
    evet,özellikle oyunda gelir
    demek ki bazen ısrar işe yarıyor.amaan bi madalya için kendimi küçük düşüremem
    yada madalya resmi göndermekle olmuyo bu işler.

eyvallah birazdan kariyerine de bakacağım.kapadım dersen

bi de keşke şu ısrar işi bende işe yarasa ama foruma bakışım bu olayla bi anda değişti.
    bi anda moralsiz bana moral geldi.

kendi işlerime takılı kaldığımdan geç gördüm bu kararı.
    keşke evvel görseymişim.gerçi arada smackdown da vardı,neyse...

o zaman oh yeah diyecektim.
    benim iş te olsun,diyeceğim.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Konunun dışına çıkmadan kazananı tebrik etmek ya da bu konuyla ilgili mesaj yazalım lütfen.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bir kariyeri takip edip etmemek mesaj atmak ile anlaşılmaz. Ben Kaan'ın kariyerini baştan sona takip ettim ancak belkide hiç mesajım yok konusunda. Bu göstermiyor ki ben takip etmiyorum. Madem böyle birşey olacak oylama yapmayıp en beğendiğinize verseydiniz ödülü. Bir oylama yapıyorsanız ona sadık kalmak zorundasınız...!!!
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Madem bu kadar dert oldu bu mesele o zaman iki arkadaşa da verilebilirdi ödül, daha adil olurdu. Şimdi Yarkın'ın hakkı verilmiş oldu da Kaan'ın hakkı neden elinden alınmış oldu. Verin ikisine de madem ben de ona kanaat getirdim şimdi.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Madem bu kadar dert oldu bu mesele o zaman iki arkadaşa da verilebilirdi ödül, daha adil olurdu. Şimdi Yarkın'ın hakkı verilmiş oldu da Kaan'ın hakkı neden elinden alınmış oldu. Verin ikisine de madem ben de ona kanaat getirdim şimdi.
    Noktası virgülüne kadar katılıyorum.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri