Başarılar.transferler pek iyi değil.Sezona ilk maç iyi diğeri kötü yani kötü başlamışız.
Hep eleştiri hep eleştiri![]()
Başarılar.transferler pek iyi değil.Sezona ilk maç iyi diğeri kötü yani kötü başlamışız.
Hep eleştiri hep eleştiri![]()
paran varsa eğer xabi prieto'yu al. eski oyunlarda çok etkiliydi. bu sene hiç denemedim ama özellik olarak gayet iyi. fiyatı da pahalı değil
Zor bir olaya girişmişsin, inşallah da alnının akıyla çıkarsın. Başarılar![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Allah sabır versin diyorum2.sene başka takıma kapak atmaya bak sen
![]()
Denedim, satmadılar
Biliyorum zor bir kariyer olsun istedim. Teşekkür ederim
Sağolasın da en azından kontratımı tamamlarım
__________________________________________________ _____
3. Hafta:
İyi oynadık ve 3 puanı aldık. Galibiyet serisi lazım
4. Hafta:
Susueta'nın müthiş performansı bizi çok rahatlattı. Bunca eksiğe rağmen iyi performans sergiledik.
5. Hafta:
Sezonun en zor maçlarından biri kuşkusuz. Eksiklerimiz belimizi büktü. Yenildik ama ezilmedik. Oyuna hakimdik ama pozisyona girmekte zorlandık. Tek net pozisyona girdik o da gol oldu zaten. Güzel oynadık
Tüm yorum yazan arkadaşlara tekrar teşekkürler
Barcelona farka koşması gerekirken 2'de bırakmış.![]()
İspanya çok zevkli bir ligdir. Oynamaktan en çok zevk aldığım iki ligden biri. Athletic değişik bir tercih olmuş. Ayrıca lige iyi başladığını düşünüyorum. Başarılar.
Şakacı seni
Teşekkür ederim
Duran top hastalığımız sürüyor. Büyük yara oldu.
Sevilla - Athletic Bilbao
Gitti denen maçı çevirdik, yine son dakikada verdik. Çok kötü bir seri oldu.
Puan Durumu:
Gelecek 6 maçımız:
Bu 6 maçtan sonra zor denecek maçımız kalmıyor. Tam nefes alacağız derken büyük takımlardan biri geliyorBu seriyi bozacağım, Defensive Set Pieces ve Defensive Positioning çalıştıracağım takıma. Sakatlar hala iyileşmedi.
Tüm yorum yazanlara teşekkürler
Olmuyor, olmuyor.![]()
21 yaş değil 18 yaşına girmemiş ispanyol oyuncularla anlaşabiliyorsun. Regen'leri kaçırma derimBaşarılar.
Ha gayret az kalmış küme düşmeye.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Başarılar değişik bir takım seçimi takip edeceğim işin zor![]()
Hadi len
Bunu bildigim iyi oldu tesekkur ederim
Ah ah sakaci seni
Tesekkur ederim
Arkadaslar acil sehir disina cikmam gerekti 1 hafta ara veriyorum kariyere, donusum muhtesem olacak![]()
Bilbao kümeye yavaştan ışık yakıyor![]()
4 sene sonra çok çok iyi duruma gelebilir takım.Regen meselsinden ötürü.
Şuanlık beklediğimiz performans zaten.İnşallah önümüzde yıllarda başarı yükselir.
Normal bir gidişat içerisindesin bana göre kötü sayılmaz benceayrıca şu var şuanki karierler içerisinde benim adıma en gerçekçi kariyer diyebilirim. Transferler olsun takımın gücüne göre şuanki puan durumundaki yeri olsun son derece gerçekçi güzel bir kariyer. Başarılar...
turksportal...
Günlerdir süren hata raporuna sonunda bir çözüm buldum, upuzun bir aradan sonra kariyere devam ediyorum. Gelsin görüntüler
4-4-1-1'e döndüğümüzden beri çok güzel futbol oynuyoruz. Getafe'yi de safdışı bırakıyoruz.
Villarreal - Athletic Club
Gücümüz en çok buna yetti. Yapacak birşey yok. Beklenen sonuç.
Athletic Club - Zaragoza
İlk maçın verdiği rahatlıkla takımı yardımcıya bıraktım. Mağlubiyete rağmen bir üst turdayız. Bir üst turda rakibimiz Sevilla!
Athletic Club - Almeria
Açıkçası bu senenin en flaş takımlarından Almeria'yla oynarken çekiniyordum. Oyunları hiç de beni şaşırtmadı. 2. yarıdaki etkin oyunumuz beraberliği kurtarmamızı sağladı.
Real Madrid - Athletic Club
Ezildik ama fark yemedik
Athletic Club - Osasuna
Sonunda dişimize göre bir ekip bulduk ve maçı kazandık
Puan durumunu vs. gece koyarım. Yorum yazan herkese sonsuz teşekkür
Altınoluk ertesi kariyer unutuldu adetaAradan sonra pek takip eden olmadığı için kariyeri forumda yayınlamama kararı aldım kendi çapımda. Yorum yapan, iyi-kötü dilekte bulunan herkese teşekkürler.
Devam edeydin reyiz :/