Az sonra kitap okumaya kaçabilirim . Türklerin Tarihi'ni en sonunda Altay Dağlarından başlayıp belgelere dayandırarak anlatan bir kitap buldum , bitirmeliyim.
Az sonra kitap okumaya kaçabilirim . Türklerin Tarihi'ni en sonunda Altay Dağlarından başlayıp belgelere dayandırarak anlatan bir kitap buldum , bitirmeliyim.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Dostum eger merakliysan bu tarz kitaplara yarin bana hatirlatirsan 1 2 kitap onerebilirim sana ilgini cekerler diye dusunuyorum.
eto'o bitmiş.
Ben de açılıyor Face.
Anladım Furkan![]()
Hesaba Geçici Olarak Ulaşılamıyor
Sitedeki bir sorundan dolayı hesabına şu anda ulaşılamıyor. Bunun kısa sürede çözüleceğini umuyoruz. Lütfen birkaç dakika sonra tekrar dene.
naptılar hesabımı iptal mi ettiler ne![]()
Rüyamda Mehmeh D yi gördüm. Adam bağımlılık yapmış bendeRüyamda banı kaldırılmıştı
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
acaba şimdi napıyodur:d
Forum ici huzuru bozmak diye biliyorum
eto'o bitmiş.
ahmete tarzı bir hesapla tekrar bizlerle olur diye umuyorum![]()
Selam.
Havalar ısınmaya başladı artık. Bu gün Güneş yakıyor. Sabah doktora gittim. Yaklaşık 2 aydır doğru dürüst kahvaltı yapamıyorum. Sabah uyanıyorum, ama kahvaltı yapma isteğim yok. Midem kabul etmiyor hiç bişey. Doktora gittim ilaç verdi. Bütün asitli içecekler + çay ve kahve türü şeyleri yaklaşık 1-2 ay tüketme dedi. Bakalım umarım eskisi gibi sabah kahvaltı yapabilirim.
Bide yirmilik dişim çıkıyor. Felaket bir sancı,ağrı veriyor. Nasıl geçecek bilmiyorum.
İnternet var msne girilmiyor :S
Genel bir sorun var galiba.Bende Facebook ve msne giremiyorum.
Ben de 1 dakika öncesine kadar internete giremiyordum.Sorun giderden hallettim.
Bende twitter ve birkaç siteye giremiyordum 15-20 dakika önceye kadar.
Sizin yine iyi ben internete bile giremiyorum.
Ben de konuya mesaj yazamıyorumŞuan internette değil misin el barto
![]()
Belki telefondan giriyor?![]()
Yine de internette sayılmaz mı?![]()
telefonların kendine özel internet paketinden giriyorda olabilir![]()
eto'o bitmiş.
İşte sonuçta cepten de olsa internete girip yazıyor![]()
Yok internete hala giremiyorum. İnternet olmadan yazıyorum.
Bu ağa Aygün'ün takılacağını biiyordum.
bende de vuze çalışıyor hiç bir yeri açamıyorum nasıl bir şeysehayatımda interneti bu kadar sömüren torrent programı görmedim
adam hortumla çekiyor resmen
sadece forumlara giriyor
![]()
Azureus kullanın en iyisi tartışmasız bide fake upload yaparsanız sıkıntısız![]()
eto'o bitmiş.