Sayfa 299 / 480 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399 ... SonSon
8,941 ile 8,970 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valencia ekonomik sebeplerden dolayı Miguel'den kurtulmaya çalışıyor ve bize önerdi diye biliyorum. Bizim herhangi bir çalışmamız yok oyuncuyla ilgili. Ki olmasın zaten yaşı itibariyle gereksiz bir transfer olur. Son birkaç sezondur performansı da pek iç açıcı değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

evet eğer klubü başarılı olursa 350.000 daha vericeklermiş.Toplamda 1.500.000 oluyor
    eto'o bitmiş.

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Valencia ekonomik sebeplerden dolayı Miguel'den kurtulmaya çalışıyor ve bize önerdi diye biliyorum. Bizim herhangi bir çalışmamız yok oyuncuyla ilgili. Ki olmasın zaten yaşı itibariyle gereksiz bir transfer olur. Son birkaç sezondur performansı da pek iç açıcı değil.
    Bosingwa olmazsa Miguel'e yönelecek yönetim diye bi dedikodu duymuştum ama doğruluk payı konusunda bi fikrim.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aman diyim olmasın Miguel.
    eto'o bitmiş.

Bu Portekiz takıntısını da hiç anlamıyorum ben, gitsek Brezilya'dan Fener'in yaptığı gibi(Santos) bir sağ bek bulsak bitse olay ?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Brezilya'ya karşıyım ben Avrupadan olursa daha iyi olur diye düşünüyorum.Ayrıca takıma bi ekol benimsetmeye çalışılıyor.Portekizliler gider ilerde Almanlar gelir.Bu takım için daha iyi bence eskiden birleşmiş milletler gibiydik
    eto'o bitmiş.

ben ekol mantığına da karşıyım işte, real madrid'de hollanda ekolü vardı ne oldu ? 5 el classico'nun 4'ünde fark yediler. avrupa futbol kültürüne adapte olmuş oyuncu tabi daha iyi ama o zaman da bonservis sorunu çıkıyor karşınıza.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ama bizim Real gibi Mesut'tu Di Maria'ydı Khedira'ydı böyle şansımız yok ki.Sağdan soldan toplama olur anca atıyorum Portekizden Bebe, İsveçten Kallstörm, İtalya'dan Antonini vb.. Bunlar yerine şu koşullarda tek tip oyuncular daha çok fayda sağlar diye düşünüyorum.
    eto'o bitmiş.

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Ama bizim Real gibi Mesut'tu Di Maria'ydı Khedira'ydı böyle şansımız yok ki.Sağdan soldan toplama olur anca atıyorum Portekizden Bebe, İsveçten Kallstörm, İtalya'dan Antonini vb.. Bunlar yerine şu koşullarda tek tip oyuncular daha çok fayda sağlar diye düşünüyorum.
    öyle zaten ona dediğim yok, o yüzden ekol olayına karşıyım diyorum zaten yoksa düşük maliyetli olduğu için brezilya dedim, brezilya ekolü olsun diye değil. düşük maliyetli her oyuncuya kapım açık. sadece brezilyalı değil şilili, uruguaylı, perulu...

hem öyle olursa oyuncular belki türkçe öğrenir. topluyoruz portekizlileri adamlar zaten aralarında portekizce konuşuyor türkçe öğrenmelerine gerek kalmıyor. öyle olunca da takım içi kopukluk oluyor

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Başarı getireceklerse isterlerse arapça konuşsunlar o sıkıntı değil benim için Quaresma faktörü olmasa Fernandes ve Simao'nun gelmek isteyeceğini düşünmüyorum.Çünkü ülkemizi farklı bi gözle görüyorlar.Güney Amerikaya ise kesinlikle karşıyım çünkü para olunca varlar 1 günlük gecikmede olay
    eto'o bitmiş.

sadece para olayı için g. amerika istemiyorsan ona bir şey diyemem. bence haklı çünkü adamlar sonuçta bizim takıma bizimle aynı gözle bakmıyorlar. ben futbolcu olsam maaşımı alamasam bende işimi bırakırım ama tabi mevzu beşiktaş olunca farklı. neyse olay ikili muhabbete dönüyor bundan sonra ekol olayına yorum yapmayım en iyisi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Fenerli arkadaşlarımızın yere göğe sığdıramadığı Alex bile geçen sezon ortasında sözleşme önerilmeyecek muhabbetleri dönerken nasıldı sezonu nasıl bitirdi en iyi örneği
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Miguel gelmesin,istemiyorum.Toraman oynar daha iyi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SyNdRoMe23 View Post
    Bu Portekiz takıntısını da hiç anlamıyorum ben, gitsek Brezilya'dan Fener'in yaptığı gibi(Santos) bir sağ bek bulsak bitse olay ?
    Beşiktaş artık yabancı transferinde Jorge Mendes'in oyuncuları dışında oyuncu almıyor. Mendes'in oyuncularıda genellikle portekizli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Beşiktaş artık yabancı transferinde Jorge Mendes'in oyuncuları dışında oyuncu almıyor. Mendes'in oyuncularıda genellikle portekizli.
    Portekizli ortalamanın üstünde oyuncular da genelde Mendes'in. Yapacak bir şey yok yani.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Miguel gelmesin,istemiyorum.Toraman oynar daha iyi.
    Yapma Nedim.Toraman bir kere bek değil.He Ekrem veya Hilbert'tense Toraman'ı tercih ederim sağ bekte ama gerçek bir sağ bek alırsak iyi olur bence.Az maliyetli olacaksa gelsin bence Miguel.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Beşiktaş'da genç oyuncular Volkan Ekici ve Oğuz Ceylan bize kiralık gelecekmiş.Nasıldır bu gençler varmı bilgisi olan?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by guarin14 View Post
    Beşiktaş'da genç oyuncular Volkan Ekici ve Oğuz Ceylan bize kiralık gelecekmiş.Nasıldır bu gençler varmı bilgisi olan?
    Oğuz Ceylan hakkında bazı yazılar okumuştum.Sağ bek ve gelecek vaad eden bir eleman olduğu söyleniyor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Rıdvan Şimşek, K.Karabükspor'da!

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Rıdvan Şimşek K.Karabükspor ile 1 yıllık kiralık sözleşme imzaladı.

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Rıdvan Şimşek konu ile ilgili HABER1903'e yaptığı açıklamada;

" 1 yıllığına Karabükspor ile anlaştım. Bugün öğlen saatlerinde Karabük'e hareket edeceğim. Futbol oynamayı gerçekten çok özledim. Futbolumu oynayıp tekrar Beşiktaş'a döneceğim" diyerek sözlerini tamamladı.

Öte yandan Rıdvan Şimşek'i Gaziantepspor'unda bonservisi ile birlikte istediği ancak Beşiktaş yönetiminin Rıdvan Şimşek'i bonservisi ile satmayacağını belirttiği öğrenildi.

Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sakatlıktan sonra ne Schuster'in ne de Tayfur hocanın gözüne girebildi.Kendisini geliştirmek için ekstra çaba sarf etmiyor sanırım.Umarım Karabük'te toparlanır ama açıkcası ben pek umutlu değilim kendisinden.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Ridvan'in kiralanmasi iyi oldu

rıdvan süper oldu. hem tecrübe kazanacak hemde düzenli izleyebileceğimiz bir takıma gitti. çok sevindim rıdvan haberine.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Çok sevindim kiralık gitmesine

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence sağ bek transferine gerek yok, Türkiye standartlarında Ekrem ve Toraman yeterli oyuncular, Hilbert'te bence oldukça iyi bir oyuncu, orta açamıyor ama oyun disiplini, konsantrasyonu ve mücadelesi oldukça yüksek, kademe alabiliyor, savunmada gedikler veren bir oyuncu değil. Birazcık daha iyisini almak için para harcamanın lüzumu yok bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

----------------------cenk-----------------------
    hilbert--------toraman------egemen----ismail
    -------necip-------ernst--------------------------
    -------------fernandez---------------------------
    simao--------bebe-------------------Q7---------

tamamdır

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sidnei nerde

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bebe'nin o pozisyonda verimli olacağını zannetmiyorum.Simao ve Q7 için iyi alternatif olur diye düşünüyorum.Pektemek veya Almeida olur orada.Sidnei'de Toroman sağ-beke çekilirse oynar heralde.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Tanju formayi kapar gibime geliyor

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

@Muratozen1903: Cumali bisi rizesporda 1 yil kiralik. Yarin kampa katiliyor

doğru işler yapmaya devam ediyor yönetim, hayretler içerisindeyim umarım forma şansı bulur

Mesaj Yetkileri