1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: İmkansız Diyenlere İnat "Hükmetmeye" Geliyoruz ! [1.Sezon - Ortak Kariyer ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GsDoruk View Post
    Hiçbir şey anlamadım Recep. Şimdi ilk başta Eren Fransa'dan bir takım seçip onu yönetecek. Örnek veriyorum Lyon. Lyon'u şampiyon yaptığında Portekiz'den bir takım seçecek. Mesela Porto. Böyle mi gidecek yani? Saçmalamış da olabilirim Başarılar hepinize de.
    Fransa'da şampiyon olduktan sonra İspanya , sonra Portekiz , sonra Rusya şeklinde olacak.Oynaya oynaya alışırız.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Quote Originally Posted by [Rec]ep View Post
    Fransa'da şampiyon olduktan sonra İspanya , sonra Portekiz , sonra Rusya şeklinde olacak.Oynaya oynaya alışırız.
    Doğru anlamışım değil mi? Aslında fikir güzel ama 12 ligi online oynamak zor olmayacak mı? Genelde online kariyerler 1 yıl bile sürmez. Siz herkesin son takıma kadar geleceğine inanıyor musunuz? Bir de takım seçimlerini herkes kendisi mi belirleyecek. Herkes yüksek puan almak için en güçlü takımı seçer. Mesela Porto'yu seçen ilk yıldan garanti şampiyon.Aynı şekilde Almanya'da da Bayern München seçilecektir büyük ihtimal.

Neyse çok soru soruyorum sanırım. - ancak fikri beğendiğimden dolayı- İzleyip görelim en iyisi

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Doğru anlamışım değil mi? Aslında fikir güzel ama 12 ligi online oynamak zor olmayacak mı? Genelde online kariyerler 1 yıl bile sürmez. Siz herkesin son takıma kadar geleceğine inanıyor musunuz? Bir de takım seçimlerini herkes kendisi mi belirleyecek. Herkes yüksek puan almak için en güçlü takımı seçer. Mesela Porto'yu seçen ilk yıldan garanti şampiyon.Aynı şekilde Almanya'da da Bayern München seçilecektir büyük ihtimal.

Neyse çok soru soruyorum sanırım. - ancak fikri beğendiğimden dolayı- İzleyip görelim en iyisi
    Evet doğru anlamışsın,biz inanıyoruz yapmaya o yüzden açtık kariyeri,herkes kendi belirlicek evet ama şöyle büyük takımları almıyacağız orta halli takımları alıcaz ilk sezon mesela avrupa kupalarına gitmicek takımlar.Diğer sezonlardada Barcelona almıyacağım mesela bunun gibi takımları almıyacağız yasak

Quote Originally Posted by K1nq35 View Post
    Evet doğru anlamışsın,biz inanıyoruz yapmaya o yüzden açtık kariyeri,herkes kendi belirlicek evet ama şöyle büyük takımları almıyacağız orta halli takımları alıcaz ilk sezon mesela avrupa kupalarına gitmicek takımlar mesela.Diğer sezonlardada Barcelona almıyacağım mesela bunun gibi takımları almıyacağız yasak
    Tamam böyle süper olmuş işte. O zaman kariyer 5-6 yıl sürer. Umarım devam ettirebilirsiniz kariyeri. Ben şahsen takim edeceğim

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Tamam böyle süper olmuş işte. O zaman kariyer 5-6 yıl sürer. Umarım devam ettirebilirsiniz kariyeri. Ben şahsen takim edeceğim
    Sürer umarız.Recep'i tebrik etmek lazım bu güzel organizasyon onun aklına geldi sürdürmekte birlikte olucak.Takip ettiğin için teşekkürler.

Mesaj Yetkileri