Napoli diyorum başka da bir şey demiyorum![]()
Napoli diyorum başka da bir şey demiyorum![]()
Avrupada 3 Takımımız'da gruplardan çıktı.![]()
Avrupa'da gruplardan zor çıktınız gibi duruyoFavorim Lazio demişmiydim ben? Neyse demiş oldum böylelikle
Üzülme last breath taraftar seninle cok güzel gidiyorsun![]()
Bir ara puan durumunu atarsanız iyi olur.
Avrupa'da Hazard ve Luganodan yoksunduk, Lavezzi 1.5, Zuniga 3-4 aydır yoktu. Yine de bunlar Lech'e kaybettiğimiz puanları açıklamaz
Kariyerdeki diğer 3 menajere kaybettiğimiz 3'er puan yüzünden şu anda 6. Sıraya kadar geriledik, ama fikstür kolaylığı sayesinde umarım yakında tekrar yükselişe geçeriz.
18. Hafta Maçları
Bu sonuçlardan en kârlı çıkan takımlar Napoli ve Palermo oldu.
En iyi cevabı bu 3 screenshot verecektir
Takım İstatistikleri
En çok gol atan takım Napoli olurken, en az gol yiyen takım Fiorentina oldu.
Puan Durumu
Valla burayı da fethettik, bu sefer ciddenPalermo ilk yarıyı diğer rakiplerinin önünde kapadı.
Oyuncu İstatistikleri
Gol krallığı ve Asist krallığı Napoli'li oyunculara gidiyor, ama bunlar sadece ilk yarı için geçerli.
Bakalım 2. yarıda ne olacak![]()
İlk devreyi lider kapattık,mutluyuz..Tüm takımlarımız başarılı bir yerde bitirdi ilk yarı ,onlarıdı tebrik ediyorum. 2.devreye transferlermizle giriyoruz,inşallah sezon sonunuda lider kapatıcaz.
![]()
Genel olarak takımdan çok memnunum 10 gol yiyerek kapadık ligi oynatmıyoruz rakiblerimizi ve ayrıca bir maçta en fazla 1 gol yedik.
Berki hezimete uğrattık ve şampiyonluk için avantaj yakaladık.
![]()
Palermo hala süper gidiyor![]()
Napoli, 700K£ karşılığında Michael Owen'ı, 1M£ karşılığındaysa Pavel Niakhaichyk'i renklerine bağladı.
Bu dönem başka transferimiz olmayacak![]()
2.Devreye kötü başladık diyemeyiz ama iyide başladık diyemeyiz.Roma'nın düşüşü Fiorentina ve Juventusa yaradı![]()
Last edited by last breath : 10.Temmuz.2011 at 20:01
Lavezzi 2, Hazard 1 ay sakattı, ki hala sakatlar. Bu nedenle 1 transfer daha yapacağız.
Kevin Gameiro, 7M £ karşılığında Napoli'ye transfer oldu. Mascara, Lucarelli, Lavezzi, Owen ve Hazard'ın sakatlığında ilaç gibi olacak.