Şimdi bu oyun Online mı yoksa herkes kendi bilgiyarından oynuyor ? Online sanıyorum ama emin olmak istedim.
+ Eğer diğer liglerdeki takıma transfer yoluyla geçecekseniz takım bulmanız zor diyebilirim
Evet online.Şöyle düşün Palermo'ya gidiceksin aldığımız takımlarla liglerimizde şampiyon olmak zaten çok zor ee şampiyon oluncada Palermo gibi bir takımın başkanın gözüne gireriz heralde
Evet online.Şöyle düşün Palermo'ya gidiceksin aldığımız takımlarla liglerimizde şampiyon olmak zaten çok zor ee şampiyon oluncada Palermo gibi bir takımın başkanın gözüne gireriz heralde
Tamam ama Palermo'da size görev boşluğu doğmayabilir.
Tamam ama Palermo'da size görev boşluğu doğmayabilir.
Ya Recep onu anlatmıştı
Originally Posted by [Rec]ep
Önümüzdeki sezonlar için takım seçme şekli için aklıma bir fikir geldi ve daha Eren ve Anıl'a bahsetmeden size bahsedeyim dedim.
Menejer ekleme yerinden gideceğimiz ligden istediğimiz takımı sahte bir hesapla kontrole alıyoruz.Ardından emekli ol seçeneğinden emekli oluyoruz.Boşalan menejerlik koltuğu için başvuruyoruz.Böylece geçmişteki başarılar da silinmemiş oluyor.Böylece hem klüp bizi istemiş olacak hem de biz istediğimiz klübün başına geçmiş olacağız.
Önce sizlerin fikirklerini duymak istedim.