"Usama Bin Ladin, orijinal adıyla Tim Osman, bir CIA ajanıdır. Hem de müthiş başarılı bir CIA ajanıdır. Bu herif mükemmel senaryolarında oynattıkları, 9 numaralı golcü forvetleridir."

Bu sözleri bir yerden alıntıladım hoşuma gittiği için. Kendi adamlarını, kendi halklarına güven vermek adına tasfiye ettikleri aşikar. İnternette bir çok belge var. Bu belgelere inanıp inanmamak sorgu ve tahmin meselesi tabi ki. Ama yine de El-Kaide'nin bir zamanlar Amerika'nın kadim dostlarından olduğunu düşünürsek belgeye falan da ihtiyaç yok aslında.

Burada Yahudi arkadaşlar varsa bilsinler ki şu an ki söylemim onların dinlerine karşı bir saldırı değildir. Dilediğinizi seçmekte özgür olduğunuzu ben size söylemeden siz zaten biliyorsunuz.

Buna edebi hayatta Yahudi Şeriatı denir. Bu şerî davranışlara göre; Yahudi olmayan insanların kuruşluk değeri yoktur. Yahudiler'e göre amaca ulaşmak için bütün fikirlerle dostluk kurulabilir, fikirleri baltalanabilir. Dünya ve ülke yönetimlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar; sosyoloji ve piskoloji olmalı bana göre. Çünkü insanlarda var olan dinamikleri kullanmak kadar çıkar sağlayan bir şey yoktur. Bir bireyi dini yüzünden kandıramazsınız. Bireyin bunun altına bir şey araması muhtemeldir. Çıkarını düşünür. Ama toplumlar öyle değildir. Birey aslında kendi varlığını toplumun varlığı sayar. Toplumları ele geçirmek de; dinamiklerini kullanarak çok kolay hâle gelmiştir. İşte Yahudi Amerika'nın yaptığı davranış budur. El-Kaide budur. İslam'ın içerisinde anlatılan; Hz. Muhammed'in kalbinin çıkarıp yıkanması, Mi'rac da namaz üzerinden pazarlık etmesi vs. vs. hepsi Yahudi şeriatıdır. İslam'a dinamiklerle sokulmuş olaylardır. Amaç, Peygamber'i insan kimliğinden soyutlamak, hâşâ Allah ile pazarlığa oturacak kadar dehşet bir iradeye olduğunu gösterip, tıpkı Hristiyanlığa yapıldığı gibi onu Tanrılaştırmaya çalışmaktır.
Naçizane tavsiyem ,buradaki insanların benden genç-yaşlı olduklarını düşünmeden, dinamiklerle size hükmedilmeye kalkılıyorsa emin olun o işte bir iş vardır. Okuyun, bol bol okuyun. Din sahibi olmak istiyorsanız, dinleri kendi kitaplarından okuyun. Ya da herhangi bir şeye sahip olmak istiyorsanız, beyninizin çatlamamış damarı kalmasın. Kanatırcasına düşünerek sahip olun sahip olduğunuz şeye. O zaman vicdan muhasebesi yapmak durumunda ve zorunda kalmazsınız.

(Çok hızlı yazdım, anlatım bozuklukları, noktalama yanlışları için kusur atfedilmemesini rica ediyorum.)