Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce gelecek planlamamız nasıl olmalı?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Önce finansal başarı, ardından sportif başarı gelmeli

6 50.00%
  • Önce sportif, sonra finansal başarı gelmeli

6 50.00%
Sayfa 7 / 17 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 499 sonuç

Konu: Türkiye'nin en iyisi Adanaspor, her kulvarda kupa istiyor! | 5. Sezon

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

BANK ASYA 1. LİG 30. HAFTA

Rahat bir galibiyetle liderliğimizi sürdürdük. Kalan 2 maçımızdan 1 puan alırsak Süper Lig'deyiz!

MAÇIN ADAMI: Ahmed Soukouna (8.80)
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Ohoo tamam şampiyonuz
    malatyAdana!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Ohoo tamam şampiyonuz
    Samsun maçı korkutuyor ama Soukouna reyiz o maça da parmağını basar herhalde
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

BANK ASYA 1. LİG 31. HAFTA

Adamlar maç boyunca, sol bekimiz Şaban'ı, Aydın Karabulut'u ve Soukouna'yı sakatladılar. BÖYLE SATILMIŞ KÖPEKLERİN BİZİ ENGELLEMESİNE İZİN VERMEYECEĞİZ, ADANA'YI TURUNCUYA BOYAYACAĞIZ!

Puan durumu şu an böyle:
    1. Adanaspor 61
    2. Denizlispor 60
    3. Mersin İdman Yurdu 58

MİY'in ikili averajı bizden daha iyi. O yüzden rakiplerimizin puan kaybetmesini beklemeyerek, biz kendi maçımızı kazanmaya çalışacağız ve şampiyonluk için oynayacağız.

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

ilk iki olsun yeter hadi görüm seni

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Kawaguchi View Post
    ilk iki olsun yeter hadi görüm seni
    Eyvallah abi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

BANK ASYA 1. LİG 32. HAFTA

Soukouna, iğneyle çıktığı maçta yine attı, attırdı. ADANASPOR ŞAMPİYON!

Çok zorlu bir sezonu geride bıraktık. Bir ara 8. sıralara kadar düştük, liderle fark çift hanelere kadar çıktı. Ama yılmadık, yıkılmadık, AHMED SOUKOUNA adlı azmanın önderliğinde toparlandık, ve şampiyon olduk! Bu şerefli birinciliği tüm Adanaspor halkına armağan ediyorum, asıl eğlence şimdi başlıyor

Tüm oyuncularımın teker teker değerlendirmesi ve transfer çalışmaları, akşam saatlerinde sizlerle.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Play-Off'ları kazanan takım Karşıyaka oldu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sadece gruplarda oynamamıza rağmen Soukouna Türkiye Kupası'nın en çok gol atan 2. oyuncusu oldu

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Soukouna hem Bank Asya'da en golcü 2. oyuncu, Yılın Oyuncusu ödülünde 2. seçildi; ve Deniz Baykara'yla beraber yılın takımına seçildi. Ben de yılın en iyi 3. menajeri seçildim.

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

yabancı transferlerin ne yönde ne şeklide olacak

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Kawaguchi View Post
    yabancı transferlerin ne yönde ne şeklide olacak
    Karaktersiz yönetim çok az bütçe verdi abi, o yüzden hep serbest ve kiralık oyunculara yöneleceğiz.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Merakla bekleniyor transferler, oyuncularına hiç teklif yok mu?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Goulon ve Soukouna'yla ilgileniyorlar ama satmayı pek düşünmüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sağolsun yönetim 45k€ bütçe verdi arkadaşlar. Bu yüzden serbest kalacak ve kiralık oyunculara yöneliyoruz mecburen. Fakat bu bütçeyle kaliteli kiralık oyuncu da alınmaz ki Şaştım kaldım, ama bişeyler yapmaya çalışacağız.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Ahmed Skonou afrikalı galiba ne zaman baksam gol atıyor
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Ahmed Skonou afrikalı galiba ne zaman baksam gol atıyor
    Skonou değil Soukouna İsmi biraz zor ama, Malili şimdiden kulübün favori personelleri arasına girdi, feci bir oyuncu.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

hani gelişme yok mu?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by baZinga View Post
    hani gelişme yok mu?
    Bekleyin yav, çalışıyoruz Yabancı kısıtlaması belimizi büktü. Hangi mevkiye Türk, hangisine yabancı alacağımı bilemedim.

Süpersin Eren. Biz play-off'lar falan derken şampiyon olup çıkmışsın. Transferleri bekliyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GsDoruk View Post
    Süpersin Eren. Biz play-off'lar falan derken şampiyon olup çıkmışsın. Transferleri bekliyoruz.
    Sağol Doruk'um. Biraz mütevazı oluyor ama halletmeye çalışıyoruz Transfer olarak kendine güvenen birisiyimdir, bütün oyuncu defterlerimi karıştırıyorum valla.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Transferleri açıkla dostum
    malatyAdana!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Transferleri açıkla dostum
    Arkadaşlar transferleri bitirdim ama şu an akrabamıza oturmaya gitmek zorundayım Gece saat 12.30, 1 gibi koyarım hepsini. Gececi tayfa burada olursa ilk gören onlar olacaktır.

Bir ipucu: Ersan Adem Gülüm'le sözleşme yeniledik

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Maliliyse aç susuz yırtıcıdır

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Maliliyse aç susuz yırtıcıdır
    Sadece yemek veriyoruz, çıkıyor oynuyor

*

İlginiz için hepinize teşekkürler arkadaşlar. Şimdi geçen sezon çok memnun kaldığım 3-5 oyuncumun caps'ini koyayım, sonra transferler geliyor

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Sadece yemek veriyoruz, çıkıyor oynuyor

*

İlginiz için hepinize teşekkürler arkadaşlar. Şimdi geçen sezon çok memnun kaldığım 3-5 oyuncumun caps'ini koyayım, sonra transferler geliyor
    Zaten öyle olması lazım. Yemek + su 3 yıllık kontrat ölümüne mücadele

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Zaten öyle olması lazım. Yemek + su 3 yıllık kontrat ölümüne mücadele
    Ahahahah

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Geçen sene gerçekten büyük bir başarıya imza attık arkadaşlar, ve bu başarıya çok iyi performans sergileyen hırslı oyuncularımız sayesinde ulaştık. İşte şampiyonluk yolunda bize yardım eden en önemli oyuncular:

Zülküf Özer

Tolgahan'ın sakatlığından sonra forma Zülküf'e düştü, ve onun Tolgahan'dan daha iyi olduğunu farkettim O dakikadan itibaren kalemizi çok başarılı bir şekilde koruyan Zülküf, göze çarpan bir hata yapmadı, ki bu benim bir kaleci için en dikkat ettiğim özelliktir. Bizimle birlikte 19 maça çıkan Zülküf, 18 gol yedi, 4 maçı gol yemeden tamamladı ve 6.82 ortalamayla oynadı.

Şaban Özel

Şaban'ı çok güvenerek almıştım, o da güvenimi boşa çıkartmadı ve sol bekte değişmez ismim oldu. Geçen sene ligde, maç başına ortalama olarak en çok top kapmayla oynayan isim olan Şaban, bizimle birlikte 21 maça çıktı, 2 asist yaptı ve 6.92 ortalama ile oynadı.

Ömür Aggün

Ömür de çok güvenerek aldığım bir oyuncuydu, o da yüzümü kara çıkartmadı. Stoperdeki değişmez ismim, ve defans bloğunun toparlayıcısı oldu. Ondan öyle memnun kaldım ki, bu sene bile 11'de şans vermeyi düşünüyorum. Geçen sene bizimle birlikte 31 maça çıkan Ömür, 3 gol attı ve 6.97 ortalama ile oynadı.

Yıldıray Baştürk

Aslında Yıldıray'ı biraz kuşkuyla almıştım ama harika top oynadı. Şıkıştığımız anlarda müthiş top çevirdi, hiçbir zaman soğukkanlılığını bozmadı ve riske girmedi. Mükemmel top alışverişi yürüten Yıldıray, kanatlara da harika servis yaptı. Gerçekten gizli kahramanlarımızdan birisidir. Geçen sene bizimle 30 maça çıkan Yıldıray, 1 gol attı, 10 asist yaptı, 1 kere maçın adamı oldu ve 7.02 ortalama ile oynadı. 4 olan natural fitness'ına rağmen sadece 1 kez sakatlanarak sezonun son 2 maçını kaçıran Yıldıray, Adanaspor ruhunu ne kadar hissettiğini de göstermiş oldu.

Deniz Baykara

Deniz gerçekten geçen sene harika bir sezon geçirdi. Sağ kanadı tabiri caizse otobana çeviren Baykara, oynadığı 28 maçta 9 gol 11 asist yaptı, 3 kere maçın adamı oldu ve 7.39 ortalama ile oynadı.

Ahmed Soukouna

Ve geldik zurnanın zırt dediği yeree... Soukouna'nın geçen sezonki performansını kelimelerle anlatmak güç, fakat anlatabildiğimiz kadarıyla şunu söyleyebiliriz ki: bizi şampiyon yapan odur. Her maç gol attı, her maç asist yaptı. Asla sakatlanmadı, mutsuz olmadı, işini yaptı. Gerçekten yaşına rağmen harika bir profesyonel ve futbolcu. Geçen sene bizim adımıza 30 maça çıkan Soukouna, 23 gol 12 asistlik bir performansın yanı sıra 12 kez de maçın adamı seçildi. 7.57 ortalama ile oynayan Soukouna geçen sezonun en yüksek ortalama ile oynayan oyuncusu oldu ve birçok ödüle adını yazdırdı. Oyuncunun favourite clubs'ları arasına Adanaspor'un şimdiden girmesi de sevindirici. O bizim her şeyimiz. Bu sezon da ondan beklentilerimiz büyük.

*

Birazdan: Transfer çalışmaları.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Hepside müthiş oyuncular maksimumum verimi vererek şampiyon yapmışlar takımı tebrik ederim

Soukouna'nın geçen sezonki performansını kelimelerle anlatmak güç, fakat anlatabildiğimiz kadarıyla şunu söyleyebiliriz ki: bizi şampiyon yapan odur. Her maç gol attı, her maç asist yaptı. Asla sakatlanmadı, mutsuz olmadı, işini yaptı. Gerçekten yaşına rağmen harika bir profesyonel ve futbolcu. Geçen sene bizim adımıza 30 maça çıkan Soukouna, 23 gol 12 asistlik bir performansın yanı sıra 12 kez de maçın adamı seçildi. 7.57 ortalama ile oynayan Soukouna geçen sezonun en yüksek ortalama ile oynayan oyuncusu oldu ve birçok ödüle adını yazdırdı. Oyuncunun favourite clubs'ları arasına Adanaspor'un şimdiden girmesi de sevindirici. O bizim her şeyimiz. Bu sezon da ondan beklentilerimiz büyük.
    Bunları sadece bir afrikalı yapabilir

İşte o adam

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hepside müthiş oyuncular maksimumum verimi vererek şampiyon yapmışlar takımı tebrik ederim

Bunları sadece bir afrikalı yapabilir

İşte o adam
    Teşekkürler Ben de geçen gün tipine baktım, beklediğimden daha yakışıklı.

Sayfa 7 / 17 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri