Originally Posted by
ToRoSKaPLaNı
Süper ligde ilk senemiz olduğu için transferler gayet iyi.Seni küme düşme potasından uzak tutacak bir kadroyu kurmuşsun.Forvet ve aml dışında tüm mevkilere iyi oyuncular almışsın.Zaten amr de Deniz var forvette de zenci insan azmanı var.

yeter onlar sana.giden oyuncularda gayet yerinde.Gereksiz tüm oyuncuları temizlemişsin takımdan.Sadece belki Rahman Oğuzu tutsan iyi bir alternatif olabilirdi belki orta alanda ama zaten epey transfer yapmışsın o mevkii ye belki de hiç gerek kalmazdı.Kemik kadroyu kurmuşsun.Bu sene alışma dönemi vs. ye gider.Gelecek senelerde işin kolay olur.birkaç takviye ile kemik kadroyla oynarsın.
Sağol kardeşim hislerime tercüman oldun
Aml'ye Mansare'yi aldık ya, bence gayet iyi adam, forvette de Ahmed reyiz var zaten
Ben de kadroyu fazlalıklardan kurtardığımı düşünüyorum. Rahman'ı ben de tutmak isterdim ama kendisi gitmek istedi, biz de engel olmadık. İskeletimiz bu, gelecek senelerde de serbest oyuncular bizi bekliyor
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."