- Fazla söze gerek yok, yılların verdiği başarı azmiyle Ligi domino ettik bu sezonda başarıya ulaşmak için elmizden geleni sergiliceğiz Adanaspor için herşeye varız..!!
- Fazla söze gerek yok, yılların verdiği başarı azmiyle Ligi domino ettik bu sezonda başarıya ulaşmak için elmizden geleni sergiliceğiz Adanaspor için herşeye varız..!!
Kariyerinizde başarılar. Gayet uzun soluğu olmuş. Bundan sonra da böyle olur umarım.
Başarılar kardeşim. Regen olmayan oyuncu kaldı mı oyunda?
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Antrenör olarak takılanlar var, ama oyuncu olarak hepsi nakavt.![]()
Başarılar dilerim. Şampiyonluk kesin gibi zaten .![]()
Transferlerimiz
Takımızın sıkıntısı olduğu bölgelere transfer yaptık, önceki yıllardaki yüksek rakamlı oyuncu transfelerinin şimdi ceremesini çekiyoruz 2 yıldan beri para yok, bir sürü başarı var ama para yok bakalım gerekli görülürse 1 oyuncu daha transfer edebilirz..
Başarılar demek isterdim .![]()
ıııı şeyi tranfer et şeyiii, neydi adı hay allah unuttum..![]()
bol şanslar.
En azından ilk 11'nin de profilini paylaşır mısın acaba? Avrupa'da herhangi bir başarı yakalayabildik mi son yıllarda? Başarılar![]()
Senin için yeni hedef süper lig tarihinde en çok şampiyon olan takım yapmak olsun Adanasporumuzu![]()
Kadromuz
Kardeşim bu oyunda bi senle yarışamam bi seni yetişemem şu tarihte (: Başarılar kardeşim (:
Başarılar dilemeye gerek kalmamış sanırım.Bi 20 yıl daha kariyerin sürmesi dileğiyle.
![]()
TariboWest
Dahada olucak gibi ya bi aksilik olmazsa
EyvALLAH gardaş
bakalım yeni sözleşme imzaladık 1 yıllığına ne olur ne biter, şu sıkıntı var istifa ettikden sonra hiç bir yerden teklif gelmiyor dünya çapı bir profl olmama rağmen.
2030 - 2031 Sezonu Hazırlık Kampımız
İlk 2 maçta performansımızın altındaydık, istenilen oyun oynanmadı ama sonrasında takım tekrar kendi oyun düzeyine yükselmeye başladı herşeyi yolunda geçirdik Avustur'ya kampında..
kariyerinde başarılar diyeceğim ama çoktan birşeyleri başarmışsın serhat
o yüzden konuyu baltalamadan ben de a.spor oyunumu özetleyeyim.
ilk yıl stsl'e çıkıp, 2. yıl lig 6.lığı, 3. yıl lig 5. liği dereceleri yaparak uefa'da 3 tur oynayıp gruplara kalmıştım.
oyuna devam ediyorum ama. 4. sezon düşeceğiz gibi bir izlenim oldu.
yabancı rotasyonu iyi ama türk oyuncularım pek iyi değil, finans dolayısı ile. sezon başlarında büyük takımlarla turnuvalar ayarlayıp finansı düzeltmeye çalışıyorum.
neredeyse hiç bonservis ödemedim.
önerebileceğin şeyler var mı? neler yapabilirim?
(/s)
abi scout alıp elinden geldiğince bende alt yapıya adam almaya bak onlardan çok güzel paralar döndüre bilirsin bütçene.
benim bütçem mükemmeldide çok fazla para harcadım adamın değeri 10 sa ben 25 verdim şimdi 500K'ya muhtaçım![]()
Bir haftalık periyotta çok şeyler oldu oyunda o yüzden 3 sezon birden atlamak zorundayım
Kulüpten ayrıldım 2 sezon sonra tekrar başa geçtik bu sezonu paylaşıcam pek ilgi yok ama olsun.
2032 - 2033 Sezonu Hazırlık Dönemi
Özel bir kupaya davet edildik, iyi işler yapamadık gerekse takımın daha hazır olmayışı gerekse yeni oyuncuları takıma uyum sağlatma amacıyla oynadığımız oyun kısır sonuçlar çıkarttı..
Son PSV maçı en ciddi maçımızdı iyi performans sergiledik
Ş.L'de Ajax ile karşılaşıcaz ondan önce çok iyi ön izleme oldu bizim için...
3.Tur 1.Maç
![]()
Deplasmanda ilk golü erken yedik ama sonradan toparladık, 2-1 bizim için sıkıntılı skordu fakat rakip 10 kişi kalınca kontradan bulduğumuz golle evimize 3-1 'in rahatlığla geri döndük...
![]()
3.Tur 2.Maç
Kendi evimizde 3-1'lik skorun rahatlığınla iyi futbol oynadık yeni transferlerimizde baya baya taktiğimize ve takıma uyum sağlıyorlar..
Süper Lig 1.Hafta
Tatil'e çıktım arkadaşlar biraz fazla saldırmışlar...
Yeni transferimiz
Gelecek sezon başı katılcak aramıza nasıl iş yaparmı?
£500K'sı peşin £500K'sı taksitli olarak £1 MN ödedik...
Konsantrasyon ve sezme gelişirse her türlü iş yapar. Özellikleri yaşına göre çok iyi.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Bu çocuk iş yapar.Henüz 16 yaşında.
![]()
TariboWest
İlgi alakanın olmamasından dolayı maçları toplu olarak ekliyorum..
Son durum olarak ise özet geçeyim;
Avrupa Ligin'de çok kötü performans sergiledik 3. sırada bitirdik..
Süper Lig'de şuan liderliğimiz devam ediyor
Kupada Yarı Final'deyiz..
gelecek sene iyi olacaktır merak etme sen hiç