Ben ayarlayabilirsem gelirim demiştim. Hala aynı şeyi söylüyorum. Şemsi ile irtibattayız gelirsem haber edeceğim. Gelme ihtimalim yüksek.![]()
Ben ayarlayabilirsem gelirim demiştim. Hala aynı şeyi söylüyorum. Şemsi ile irtibattayız gelirsem haber edeceğim. Gelme ihtimalim yüksek.![]()
İnşallah abi![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Sürpriz bir isim de geliyor büyük ihtimalle.Bu arada son durum böyle:
1-GeNç KaRTaL
2-ancar
3-C h A o S
4-Nedvedmania
5-El Barto [büyük ihtimal]
6-? [büyük ihtimal]
7-Recep [haber bekleniyor]
8-Spy.94 [haber bekleniyor]
So what?
Saike
Kaan'a ne oldu. Kaç gündür gözükmüyor ortalıkta.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kaan en son Altınoluk'taydıUmudu kesin bence
![]()
Aygün paşa sen niye gelmiyorsun. Açıkla bakalım![]()
Last edited by Nedvedmania : 16.Temmuz.2011 at 22:37
Bunun gençlik ruhu ölmüş pehhh![]()
Recep de onay verdi.Ayrıca Aygün'ü sallayın.Merak etmeyin sürpriz isim onu aratmayacak bir isim kesinlikle.Bir de buluşma yerimizi tam netleştirelim. Beşiktaş iskelesinde,Kadıköy vapuruyla gelen yolcuların çıktıkları kapının orada buluşalım.Zaten telefonlarımız var birbirimizde.Birbirimizi bulmada sıkıntı çekmeyiz.
![]()
So what?
Saike
Tam olarak ne yapıcağız şimdi planda ne var?![]()
Ooo yarın saat 3 de bizim formaların tanıtımı varmış. Üzgünüm beyler gelemiyorum![]()
Orda yanımda arkadaşlar, abiler varken onları bırakırda nasıl internet kafeye giderim![]()
Benden başka Anadolu yakasından gelen var mı bu arada? Beraber gidelim karşıya mümkünse.
So what?
Saike
Ok ben saat 14 te orda olurum
Ben biraz erkenden gider , karşılama töreni hazırlarım.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
M.köy civarından gitcek olan var mı?Varsa bizde ordan gideriz...
Yakanıza kırmızı gül takın daha kolay buluşuruz![]()